Zostałem wyśmiany jak dałem ogłoszenie na grupie na FB gdzie ludzie szukają drugiej połówki .Napisałem,że szukam niskiej dziewczyny o wzroście pomiędzy 150 a 165 cm,bez dzieci w wieku od 27 do 32 lat .Mając 29 lat i nigdy nie byłem w związku.
Ludzie zaczęli mnie obrażać od nieudaczników życiowych,od debili ,od jeszcze gorszych .
Bardzo się zawiodłem na ludzi.Z wiekiem mam coraz większą niechęć do ludzi ,coraz większą odrazę .
Dla 90 procent kobiet z powodu niskiego wzrostu oraz jak nie zarabiam co najmniej 10000 zł jestem po prostu skreślony oraz jak nie mam 180 cm.
Uważam ,że ja do tego świata nie pasuje.
moze zglos to adminowi tej grupy .. bo nie wiem o jaka chodzi ( dosc popularna jest ta gdzie ludzi jest ponad 110 tys!?)
szczerze latwiej nawet wyslac wiadomosc prywatna do amdnina , dlatego ze jednak mimo wszytko zagladaja do skrzynki spam, a ta skrzynka z wiadomosciami w odbiorczej jest wzajemnie powiązana ..
3 2025-09-01 13:49:58 Ostatnio edytowany przez ammon (2025-09-01 13:50:54)
Zostałem wyśmiany jak dałem ogłoszenie na grupie na FB gdzie ludzie szukają drugiej połówki .Napisałem,że szukam niskiej dziewczyny o wzroście pomiędzy 150 a 165 cm,bez dzieci w wieku od 27 do 32 lat .Mając 29 lat i nigdy nie byłem w związku.
Ludzie zaczęli mnie obrażać od nieudaczników życiowych,od debili ,od jeszcze gorszych .
Bardzo się zawiodłem na ludzi.Z wiekiem mam coraz większą niechęć do ludzi ,coraz większą odrazę .
Dla 90 procent kobiet z powodu niskiego wzrostu oraz jak nie zarabiam co najmniej 10000 zł jestem po prostu skreślony oraz jak nie mam 180 cm.
Uważam ,że ja do tego świata nie pasuje.
Skup się na sobie, postaraj się zwiększyć zarobki i wywalone na innych.
Zresztą wzrost i pieniądze nie zmienią twojego poczucia, że nie pasujesz.
Mam oba ponad to co wspomniałeś a i tak czuję, że tu nie pasuję.
Biorąc pod uwagę, że singli przybywa to chyba coraz więcej osób nie może się odnaleźć. Albo rezygnuje z grania w grę w którą się nie da wygrać.
4 2025-09-01 14:47:45 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2025-09-01 14:48:02)
Ja rezygnuje właśnie z gry w której nie umiem grać .Niski 177 cm ,nie zarabiam 10000 zł.Zycie jest jak gra na sterydach .
Facebook jest pelen dziwnych ludzi. Najbardziej mnie dziwia emotki komentarze bez obrażenia kogos spotykaja się z obrazona mina. Ja np raz napisałam jednej dziewczynie "jezeli czekasz na UC zasilek po raz pierwszy to trwa do 5 tygodni" a ktos mi dał obrazona mine jako reakcje
... albo jak sa artyluly ze np ktos zginął to pelno smiechow sobie mysle sami psychopaci.... wogole ludzie, trolle szukają kłótni tylko napisac tylko,ze ktoś pobiera zasilki to zaraz czytam "a co Ci to przeszkadza, ze ktos ma zasilki" tak jakbym ja gdzies napisała ze mnie to przeszkadza.... ogolnie Facebook jest pelen glupich ludzi ,wiec nie dziw sie,ze na takiej grupie Cie obrazali. Ja ostatnio przeczytalam ze jestem biedakiem,bo zamiast iść do restauracji wole zamowic jedzenie do domu, bo uwagą robię to celowo zeby kelnerom nie dawac napiwkow albo,ze nie mam mozgu jak napisalam, że nie bede sie szczepic na grype a i ze powinnam sie wstydzic pisać taki komentarz, bo czytaja go starsze osoby, ktore sa wysokiego ryzyko zgonu przez grype,wiec ogolnie powinnam zamilczec ![]()
Mam 177 cm wzrostu oraz nie zarabiam 10000 zł to nie będę grać w taką grę .Życie jest jak gra dla mnie na sterydach .
7 2025-09-17 09:01:40 Ostatnio edytowany przez zwykła_dziewczyna (2025-09-17 09:22:06)
Mam 177 cm wzrostu oraz nie zarabiam 10000 zł to nie będę grać w taką grę .Życie jest jak gra dla mnie na sterydach .
Temat trochę stary, ale odświeżam, ponieważ co rusz widzę, że na tym forum wielu panów jest zdołowonych, bo uważa, że jak nie ma minimum 180 cm wzrostu, to jest bez szans u pań. To chyba takie samo stereotypowe myślenie jak to, które my kobiety mamy na temat naszego brzucha: jak nie jest super płaski, jak mamy troszkę tłuszczyku, to żaden facet nie zwróci na nas uwagi. Dopiero jakiś czas temu przyuważyłam w hinduskich filmach, że tam kobiety mają te brzuchy bardziej naturalne, nie grube, ale też nie takie wychudzone jak to się u nas w Europie promuje. Gusta są różne, a spora część ludzi zawsze podąży za modą, bo w tym co się obecnie uważa za atrakcyjne u płci przeciwnej jest dużo ...mody właśnie
.
Ja sama jestem raczej niska, mam nieco ponad 160 cm i lubię panów tylko nieco wyższych ode mnie, idealnie by było 170 cm. Twoje 177 cm Niski 1996 to już dla mnie trochę za dużo, bo ja nie lubię zadzierać głowy w górę
.
Co do FB, to bardzo odważnym było tak o sobie uczciwie napisać, łał! Niestety jest tam wiele ludzi z poważnymi problemami osobistymi, którzy czują, że mogą się bezkarnie wyżywać na innych i tylko szukają pretekstu. Ludziom brakuje odrobiny dystansu do siebie, oceniają siebie i innych bardzo krytycznie, a rozmowy traktują jako sposób na spuszczenie psychicznego napięcia. O ile nie jest się w jakiejś grupie na FB dłużej i wie się, że ludzie tam są ok, o tyle lepiej nie zabierać głosu wcale, bo wielu użytkowników tylko czeka na pretekst. Z tych powodów nie traktowałabym reakcji osób na FB jako wyznacznika tego czy masz powodzenie czy nie.
, że tam kobiety mają te brzuchy bardziej naturalne, nie grube, ale też nie takie wychudzone jak to się u nas w Europie promuje.
Bardzo sluszna uwaga. Naturalnie u każdej zdrowej kobiety brzuch jest lekko wystający bo to wynika z budowy całego ciała. Żeby mieć całkowicie płaski to trzeba byc Chodakowską. A ja takiej nie chcę. Pamiętajmy każdy jest inny i ma nieco inny np brzuch ale każdy ma obowiązek być zadbanym. Jestem typem faceta któremu podobają się szczupłe kobiety ale na razie trafiłem tylko na jedną która miała całkowicie płaski brzuch ponieważ nie miała tam tkanki tłuszczowej bo ćwiczyła codziennie co wynikało z jej zawodu. Mam takie swoje spostrzeżenie. Kiedy kobieta staje przed lustrem bokiem. To od ud do klatki piersiowej powinna mieć taki delikatny łuk ( kobiety wtedy panikują ale mi wystaje brzuch )wtedy to wygląda naturalnie.