Problem z koncentracja i pamiecią - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Problem z koncentracja i pamiecią

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Problem z koncentracja i pamiecią

Mam 57lat od 2lat nie mam miesiączki. Mam problem z pamięcią,koncetracją,poza tym zdarzyło się w pracy że wybuchłam płaczem. Nie umiem opanować stresu. Czasami jak się wypowiadam zapominam co mam powiedzieć. Nie wiem co z tym zrobić. Bardzo szyko się denerwuje. Proszę o rady. Bozena

Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z koncentracja i pamiecią

A byłaś z tym u lekarza? Badania krwi zrobic wykluczyć choroby najpierw

3

Odp: Problem z koncentracja i pamiecią
bozena2308 napisał/a:

Mam 57lat od 2lat nie mam miesiączki. Mam problem z pamięcią,koncetracją,poza tym zdarzyło się w pracy że wybuchłam płaczem. Nie umiem opanować stresu. Czasami jak się wypowiadam zapominam co mam powiedzieć. Nie wiem co z tym zrobić. Bardzo szyko się denerwuje. Proszę o rady. Bozena

Zmiany hormonalne wywołują zmiany w chemii mózgu.

Przy opisanych dolegliwościach wskazana jest diagnoza stanu organizmu od strony deficytu mikroelementów.

Czasami do wylecenia wystarczy odpowiednia dieta i suplementacji.

Może warto zacząć od dietetyka, a nie od lekarza. Lekarze często przepisują medykamenty, które mają działania uboczne.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Problem z koncentracja i pamiecią

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024