Świadomość i wszelkie wyznania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Świadomość i wszelkie wyznania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Świadomość i wszelkie wyznania

W związku z licznymi pomówieniami, negacją, manipulacją, a nawet sabotażem. Świadomi bądźcie, że moim zamysłem jest uświadamiać, że zamiast wszelkich wyznań. Mamy być świadomi, że Bóg Wszechmogący, który jest doskonałą miłością. Stworzył system duchowo - informacyjnej całości. Czyli myśli, słowa i uczynki, doskonałej miłości są nośnikami informacji. Do oddziaływań energetyczno - informacyjnych we wzajemnych życiowych zależnościach, czyli ekosystem. Przy czym negatywne myśli, słowa i uczynki o niskich wibracjach są falą. W ekosystemie czynią destrukcje - źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za które na pewno ponosi się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, słowa i uczynki o wysokich wibracjach, potęgują oddziaływania wzajemnych życiowych zależności. Analogicznie do myśli, słów i uczynków o wysokich wibracjach, doskonałej miłości Boga Wszechmogącego. Również należy pamiętać, że według słów Jezusa Zbawiciela, ta tajemnica Królestwa Bożego. Nie powinna być wam dana, ale w związku z troską o ekosystem jest wam dana ( Mar 4, 10-12; Mat 13, 10-13; Łuk 8, 9-10)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Świadomość i wszelkie wyznania

https://www.salon24.pl/u/ksiegaponadcza … e-wyznania

3

My już tu mamy jedną kaznodziejkę, która nawraca nas na taką religię jaka jej się w danej chwili przyśni.

Może byście wszyscy z tą jedyną słuszną i dobrą wibracją zaczęli się udzielać gdzieś na forach religijnych?

Ja jestem od dłuższego czasu w wierze Kościoła Katolickiego i wiary jak widać nie zmieniam

5

@Salomonka
Twoje przesłanie, to agitacja do życia, w błogiej nieświadomości.
@Julia life...
Wiara bez mocnej podbudowy w odkryciach nauki jest naiwna, i na słowo honoru. Natomiast Biblia-instrukcja życia w ekosystemie jest źródłem wiedzy, wiary i świadomości, zbieżna z odkryciami nauki.

6 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2025-05-02 00:27:48)

Wiara katolicka to już właściwie nie katolicyzm a często atakuje protestantów. Msza jest w języku narodu, a nie łaciny i nie tyłem do wiernych. Biblia nie jest zakazana. Ale generalnie katolicyzm to wiara ucząca hierarchii odmóżdżająca, ponieważ najważniejsze co powie ksiądz, biskup, papież (encyklika) ustali sobór w Watykanie , a nie co jest w biblii. W protestantyzmie każdy sobie interpretuje biblię jak sobie chce.  Co lepsze polscy katolicy wybierają sobie papieży, których słuchają....
Najwięcej szurów, oszołomów jest w katolicyzmie. Francja obroniła się wolterianizmem. Nie ma katolicyzmu light, ale jest tylko słaby i silny katolicyzm.
@toni144
Nie w takiej, jakiej ktoś sam zechce. Duchowość nie wymaga nawet bycia osobą wierzącą. Od wiary masz dział religia.

7

Socjallibertarianin napisał/a:

Wiara katolicka to..

Interpretuje Biblię- instrukcje życia w ekosystemie. Zbieżną z okryciami nauki. Natomiast każda religia jest na słowo honoru, bez zbieżności z odkryciami nauki.

toni144 napisał/a:
Socjallibertarianin napisał/a:

Wiara katolicka to..

Interpretuje Biblię- instrukcje życia w ekosystemie. Zbieżną z okryciami nauki. Natomiast każda religia jest na słowo honoru, bez zbieżności z odkryciami nauki.

Ja stopniowo żyję wedlug Przykazan Bożych,a więc też czytam Pismo Święte to w sumie na 1 miejscu postanowilam zaraz po nawróceniu i wyznaniu wiary

9

toni144 napisał/a:

W związku z licznymi pomówieniami, negacją, manipulacją, a nawet sabotażem. Świadomi bądźcie, że moim zamysłem jest uświadamiać, że zamiast wszelkich wyznań. Mamy być świadomi, że Bóg Wszechmogący, który jest doskonałą miłością. Stworzył system duchowo - informacyjnej całości. Czyli myśli, słowa i uczynki, doskonałej miłości są nośnikami informacji. Do oddziaływań energetyczno - informacyjnych we wzajemnych życiowych zależnościach, czyli ekosystem. Przy czym negatywne myśli, słowa i uczynki o niskich wibracjach są falą. W ekosystemie czynią destrukcje - źródło wszelkich dramatów, cierpień i śmierci, za które na pewno ponosi się konsekwencje. Natomiast pozytywne myśli, słowa i uczynki o wysokich wibracjach, potęgują oddziaływania wzajemnych życiowych zależności. Analogicznie do myśli, słów i uczynków o wysokich wibracjach, doskonałej miłości Boga Wszechmogącego. Również należy pamiętać, że według słów Jezusa Zbawiciela, ta tajemnica Królestwa Bożego. Nie powinna być wam dana, ale w związku z troską o ekosystem jest wam dana ( Mar 4, 10-12; Mat 13, 10-13; Łuk 8, 9-10drive mad)

W związku z negatywnymi myślami, słowami i uczynkami, które wpływają na nasze życie, ważne jest, aby być świadomym, że każdy z nas tworzy ekosystem energetyczno-informacyjny. Pozytywne myśli, słowa i uczynki o wysokich wibracjach potęgują miłość i harmonię w relacjach. Pamiętajmy, że według słów Jezusa, tajemnice Królestwa Bożego są dostępne dla tych, którzy troszczą się o ten ekosystem.

10

toni144 napisał/a:

Natomiast Biblia-instrukcja życia w ekosystemie jest źródłem wiedzy, wiary i świadomości, zbieżna z odkryciami nauki.

Co ty masz z tym ekosystemem? To twój fetysz?

11

Samba napisał/a:
toni144 napisał/a:

Natomiast Biblia-instrukcja życia w ekosystemie jest źródłem wiedzy, wiary i świadomości, zbieżna z odkryciami nauki.

Co ty masz z tym ekosystemem? To twój fetysz?

Ekosystem to źródło życia. Zamiast dywagować i oskarżać, które w ekosystemie czynią destrukcje. Proszę troszczyć się o ekosystem. Dokarmiać zwierzęta i ptaki, bo jest zima. Również w ekosystemie negatywnymi zachowaniami nie czynić destrukcji, za którą na pewno poniesie się konsekwencje.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Świadomość i wszelkie wyznania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024