Idąc za radą mojej ulubionej swietej Hildegardy postanowilam mieć swoją drogę do Boga,więc wybrałam żyć według mojego ulubionego rozdzialu Biblii-Księgi Rodzaju 1. Przyznaje,że oprócz moich własnych pomysłów, posluzylam się pomoca z internetu, gdzie m in na roznych religijnych blogach jest omawiany ten temat no i trochę z tamtad zgapilam pomysłów no,ale to nieważne. Ważne, że mam swoją własną drogę do Boga.
Na początku napisze(też z internetu) jakie znalazłam korzysci regularnego czytania Księgi Rodzaju 1
1. Duchowe umocnienie w obliczu trudności
2. Rozwój poczucia harmonii w życiu codziennym
3. Wzmacnianie poczucia sensu życia
4. Umacnianie duchowego zaufania do Boga
5. Początek duchowej drogi
I wiele innych korzyści
A teraz będę tu pisac moje piękne postanowienia związane z Księga Rodzaju 1-prawda,że to jest piękny rozdział? Pan Bóg stworzył piękny świat. Ja kocham ten rozdział ponieważ nie ma tam jeszcze grzechu,a wszystko jest bardzo dobre oraz kocham naturę i wszystko tam jest piękne i harmonijne i dobre i nie ma grzechu na ziemi.
A więc zaczynam pisać swoje postanowienia:
Masz już tu przynajmniej kilkanaście swoich wątków, na chuj kolejne? To czysta pycha.
3 2025-04-12 16:24:50 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-12 16:25:10)
Masz już tu przynajmniej kilkanaście swoich wątków, na chuj kolejne? To czysta pycha.
Nie to nie jest pycha. Pycha to jest wywyzszanie się nad innych,a ja sobie nie przypominam, żebym się tutaj nad kimś wynosila. Założenie nawet 100 tematów nie ma nic wspólnego z pycha. I napewno nie jest grzechem
Nie musisz się wywyższać wprost. Po prostu chełpisz się swoją na nowo rozbudzoną wiarą i to wystarczy. Co jest komiczne, bo wciąż popełniasz te same grzechy co i wcześniej, tylko je sobie inaczej racjonalizujesz.
Masz już tu.. .
Nie można też wykluczyć działalności konkurencyjnej.
Ale ja i tak pojdem do nieba a wy nie.
7 2025-04-21 13:45:56 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-21 13:48:13)
Ale ja i tak pojdem do nieba a wy nie.
Ja pojde, a Ty to niewiem podszywie "Niewinne Poczatki " he he kazdy wie,ze to nie ja pisze
Dzis smutny dzień zmarl papiez Franiszek, ale pewnie i tak jest w Niebie teraz szczesliwy
Panie swiec nad Jego dusza
Panie swiec nad Jego dusza
Tak papiez Franciszek pewnie juz jest w Niebie, podszywie
Papiez Franciszek to nie podszyw.
Papiez Franciszek to nie podszyw.
Ty jesteś podszywem
Nieprawda, nie jestem podszywem
Nieprawda, nie jestem podszywem
Jesteś, ale zabawnie jest - autograf chcesz?
Jaki autograf?
16 2025-04-21 20:22:21 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-21 20:24:59)
Jaki autograf?
Czemu masz moje zdjęcie profilowe? Az tak mnie kochasz, ze juz nawet mojego kota na profil wklejasz?
niewinne początki pod swoim nickiem masz he he ja pierdziele co za komedia
... a dzis zaloba byc powinna po papiezu, chociaz on i tak jest w Niebie... naprawdę doceniam twoje starania
Ale ze kochac kota? To dywan jest.
Ale ze kochac kota? To dywan jest.
Pewnie jakieś 15 letnie dziecko ze mna pisze. Lepiej przestane odpisywac, bo z nieletnimi nie gadam
Nie jestem dzieckiem. Ide do zakonu i do nieba.
Nie jestem dzieckiem. Ide do zakonu i do nieba.
w koncu się doczekalam nasladowcy
Ale jakiego nasladowcy?
No dobrze podziękujcie podszywowi, ale bede musiała założyć jeszcze jeden taki sam temat bo ten mi zepsul. Jak bedzie trzeba to zaloze takich 100 tematów az sie nie nauczy nie mieszac mi w tematach