Najlepsze połączenie modlitwy z wielkimi korzysciami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Najlepsze połączenie modlitwy z wielkimi korzysciami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-10 14:28:43)

Temat: Najlepsze połączenie modlitwy z wielkimi korzysciami

Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą. Błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi, teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen
Chwała Ojcu i Synowi, i Duchowi Świętemu, jak była na początku, teraz i zawsze, i na wieki wieków. Amen.

Dziecinnie proste,szybkie i latwe. Kto by się spodziewał.
Trójca Święta jest w najwyższej hierarchii Nieba- nie ma nikogo wyżej nad Trójcę Świętą. Najświętsza Maryja Panna jest Pierwsza po Trójcy Świętej w hierachii Nieba.
Połączenie modlitwy Trójcy Świętej z modlitwą do Matki Bożej jest najlepszym połączeniem modlitwnym, ponieważ oddaję chwale Bogu w Trójcy Świętej oraz czesc i szacunek dla Najswietszego Bożego Stworzenia-Matki Bożej.
Ja zaczynam te praktyke od jutra. Sobie wpisze wśród innych moich postanowień jak iść do Nieba. I będę tu też pisać swoje doświadczenia po tej modlitwie. Modlić się można ile chce się razy dziennie. To zajmuje 1 minutę czasu,a tyle ma w sobie Bożych blogoslawienstw. Będę tu pisac czego będę doświadczać po tych pięknych, prostych modlitwach razem ze sobą połączonych
"Najswietsza Maryja Panna choć nie jest równa Trójcy Swietej to najściślej z Nią współpracuje, tak więc połączenie modlitwy do Trójcy Świętej z modlitwą do Matki Bożej jest doskonałym uczczeniem tej wspolpracy" .
"W prostocie tej modlitwy, tak myślę, że Bóg zawarł najwieksze dary i człowiek je znajduje dopiero wtedy,gdy jego życie modlitewne jest rozwinięte poprzez inne modlitwy, dlatego  bezbozni musza sie na poczatku duzo modlic, zeby poznali dary Boze w tej prostej modlitwie"  cudownie ja już doszłam do tego etapu
To by było na tyle.
A tutaj będę wam pisać korzyści i błogosławieństwa z odmawiania tej modlitwy Zdrowaś Maryjo i Chwała Ojcu połączonych razem.
Oto one:

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najlepsze połączenie modlitwy z wielkimi korzysciami

Julcia, ale jeśli nie będziesz chodzić co niedzielę i w święta kościelne do kościoła, chodzić do spowiedzi i przyjmować komunię to nie ma mowy o żadnym niebie dla Ciebie.
A po takich grzechach jakie opisywałaś, wiarę w islam, i inne to powinnaś odbyć spowiedź generalną z całego dotychczasowego życia.
Żadne modlitwy Ci nie pomogą bez chodzenia do kościoła.
Trzecie przykazanie.

Dzisiaj zaczęłam praktykowac. Odmowilam niedawno te połączenie modlitw i poczułam w sercu ,taki jakby pokój. Teraz czuję się spokojnie i bez stresu.
A wszystkim życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych

Drugi raz odmowilam modlitwe tym razem poprosiłam Maryje o wstawiennictwo w ważnych dla mnie sprawach i ufam, że Maryja mnie pomoże

5 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK. (2025-04-21 13:00:21)

Słowik himalajski[3] (Larvivora brunnea) – gatunek małego ptaka z rodziny muchołówkowatych (Muscicapidae). Występuje od północno-wschodniego Afganistanu przez Himalaje do centralnych Chin oraz w zachodniej Mjanmie.

Ptak jest podobnej wielkości jak podróżniczek – mierzy 13–15 cm, waży 14–20 g. Upierzenie dorosłych samców jest niebieskie powyżej, natomiast w dolnych częściach ciała jasnopomarańczowe z białym obszarem na brzuchu i podbrzuszu. Głowę pokrywa czarna „maska”, przez którą przebiega rozszerzający się za oczami biały pas.

Ptaki zakładają gniazdo w gęstych zaroślach, składają w nim od 3 do 4 jaj.

6 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-21 13:39:03)

Julia life in UK. napisał/a:

Słowik himalajski[3] (Larvivora brunnea) – gatunek małego ptaka z rodziny muchołówkowatych (Muscicapidae). Występuje od północno-wschodniego Afganistanu przez Himalaje do centralnych Chin oraz w zachodniej Mjanmie.

Ptak jest podobnej wielkości jak podróżniczek – mierzy 13–15 cm, waży 14–20 g. Upierzenie dorosłych samców jest niebieskie powyżej, natomiast w dolnych częściach ciała jasnopomarańczowe z białym obszarem na brzuchu i podbrzuszu. Głowę pokrywa czarna „maska”, przez którą przebiega rozszerzający się za oczami biały pas.

Ptaki zakładają gniazdo w gęstych zaroślach, składają w nim od 3 do 4 jaj.

He he big_smile widze atak wscieklizny ktos dostal ciekawe dlaczego. Serio nie musisz sie pode mnie podszywac. A gdyby ktos myslal, ze ja to pisze wszystko to moj nick nie ma na koncu kropki,a ten ma plus przy moim nicku nie ma niewinnych poczatkow, takze nikt mądry się nie nabierze, ale cieszę się, ze moje tematy wywalasz na strone glowna, ale pozniej tylko nie udawaj pod swoim wlasciwym nickiem, ze to ja robie big_smile big_smile

Dzisiaj modlilam sie do sw Genowefy Dziewicy o zdrowie dla nas wszystkich.

Julia life in UK. napisał/a:

Dzisiaj modlilam sie do sw Genowefy Dziewicy o zdrowie dla nas wszystkich.

Bardzo dobrze modl się podszywie  big_smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Najlepsze połączenie modlitwy z wielkimi korzysciami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024