Witam
Mam 18 lat, i migrena odbiera mi chęć do życia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Błagam o pomoc... Migrena niszczy mi życie...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Witam
Hej pierwsze to zrezygnuj z kawy, niektore leki moga powodowac migrene w tym antykoncepcja. Zrob sobie kapiel ziolowa witrz mieszkanie, jak.masz migrene siedz w przyciemnionym pomieszczeniu
Masz jakąś diagnozę, np. inne choroby współistniejące? Np. choroby, serca, nerek itp? Robiłaś jakieś badania? Co z twoją tarczycą? I ogólnie CO NA TO LEKARZ?
Witam
Znam to. Stosowałam nawet leki na receptę i średnio pomagały.
Wiesz co mi pomaga? Zwykła Kopiryna, można ją dostać w każdym kiosku. Tylko weź od razu 2-3 tabletki i poczekaj nawet 2 godziny na działanie (dobrze w tym czasie się zdrzemnąć).
Spróbuj! Dla mnie to było wielkie odkrycie.
Jak migrene masz dosc czesto to warto zrobic tomografie mozgu i inne badania
Jak migrene masz dosc czesto to warto zrobic tomografie mozgu i inne badania
Dokładniejszy jest rezonans głowy ale i on może nic nie wykazać. Ja mam migreny od wielopoziomowej przepukliny kręgosłupa. Wczoraj mnie tak zmogło że cały dzień przeleżałam w łóżku. Od naproxenu zaczął mnie boleć żołądek więc o migrenie prawie zapomniała. Coś za coś.
New Me napisał/a:Jak migrene masz dosc czesto to warto zrobic tomografie mozgu i inne badania
Dokładniejszy jest rezonans głowy ale i on może nic nie wykazać. Ja mam migreny od wielopoziomowej przepukliny kręgosłupa. Wczoraj mnie tak zmogło że cały dzień przeleżałam w łóżku. Od naproxenu zaczął mnie boleć żołądek więc o migrenie prawie zapomniała. Coś za coś.
Ja czasami mam migrene w 3 dniu okresu, ale to nie zawsze. Bardzo rzadko mam migrene. Tylko jak pije wode mineralna to tez mam migrene,a ze nie pije juz od dawna to migrene mam rzadko.
Zbadaj koniecznie hormony. Przyczyn oczywiście może być wiele ale u mnie akurat to był ten problem. Warto szukać przyczyny bo zawsze jakaś jest.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Błagam o pomoc... Migrena niszczy mi życie...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024