Asecurin Skin nowy probiotyk na skórę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Asecurin Skin nowy probiotyk na skórę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Asecurin Skin nowy probiotyk na skórę

hejka,
od dwóch miesięcy stosuję probiotyk na skórę i powiem szczerze, że widzę jakieś efekty- mniej nowych wyprysków, skóra bardziej jest świetlista a przede wszystkim wiadomo, że wszytsko buduje się w jelitach. Chciałabym wiedzieć co myślicie o tym produkcie? Macie jakieś doświadczenia? Warto czy nie warto? Ja wychodzę z założenia że nawet jak mocno nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Asecurin Skin nowy probiotyk na skórę

Wiesz co, ja biore izotek i mam strasznie wysuszoną skórę. Dodatkowo problemy z wypróżnianiem... Ostatnio moja dermatolog na kontroli powiedziała, że oprócz picia wiekszej ilości wody mam brac probiotyk. Troche pogrzebałam w necie i trafiłam na różne probiotyki na skóre, wzięlam ten bo miał najlepszą cenę i powiem szczerze, że jelitka pracują lepiej smile Co do skóry, nadal mam wysuszona bo wiadomo - izotek.. ale mam wrazenie ze ten asecurin powoduje, że już nie jest taka jakby miala zaraz pęknąć

3

Bardzo dobry probiotyk, poprawił mi cerę. Trzeba mieć cierpliwość i konsekwentnie stosować, ale najważniejsze że działa.

4

świetny świetny, ja przypadkiem na niego trafiłam na stronie jakiejś apteki i nie żałuje nawet grosza bo jest wspaniały

U mnie tez bardzo pomógł smile

6

jest świetny, nie tylko pomga mi na skórę lecz mam wrażenie, że cały organizm lepiej funkcjonuje. Mega produkt

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Asecurin Skin nowy probiotyk na skórę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024