Chciałabym podarować córce misia, takiego wiecie, od matki dla córki na całe życie, ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś wyjątkowego. Chętnie przyjmę wszystkie propozycję, bo kończą mi się pomysły.
Musi być to miś?
Zakład,że to spam zaraz ostry wjedzie.
4 2024-11-15 14:48:14 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-11-15 14:49:20)
Zakład,że to spam zaraz ostry wjedzie.
Pewnie tak
Ale jestem w stanie uwierzyć (łudzić się) w autentyczność tematu, ponieważ sama myślałam o taki głębszym prezencie i wymyśliłam, że namaluję obraz
Heh jestem po warsztatach więc prawie poziom pro
Musi być to miś?
Dobre pytanie
Czy w ogóle jest jakaś zabawka/rzecz, które podarowana małemu dziecku będzie z nim szła przez całe życie?
Snown jakie cechy powinien mieć ten miś, żeby był ulubionym przedmiotem dla dziesięciolatki, dwudziestolatki, czterdziestolatki, pięćdziesięciolatki i tak dalej? I gdzie miałby miejsce w jej domu? Na łóżku? Na meblach? Czy jeszcze gdzie indziej?
6 2024-11-15 17:03:50 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-11-15 17:04:54)
Chciałabym podarować córce misia, takiego wiecie, od matki dla córki na całe życie, ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś wyjątkowego. Chętnie przyjmę wszystkie propozycję, bo kończą mi się pomysły.
To nie zawsze musi być miś Pamietam, jak podarowałam córce (miała chyba 2 latka, nie więcej) takiego dziwnego potworka. Podobny był do zająca, bo miał takie długie wskazujące na pokrewieństwo z tymi właśnie futrzakami - uszy, ale poza nimi podobieństwa się kończyły. Dosłownie zakochała się w tej zabawce, spała z nią, jadła, karmiła i woziła w wózeczku dla lalek. Żadna lalka ani miś jej tak nie podpasował
Tania zabawka z jakiegoś supermarketu, do czasu aż zaczęły się z niej sypać trociny i trzeba było temu czemuś wyprawić pogrzeb.
Kilka lat temu sprezentowałam córce przyjaciółki futrzaną foczkę i choć też już się nieco "wyfoczkowała", to podobno wciąż z nią śpi.
Zabawka dla dziecka to trochę loteria. Trudno określić co powoduje, że do jednych dziecko zapała miłością, a inne, zdawaloby się ładniejsze, droższe, bardziej się podobające nam dorosłym, po prostu na dziecku nie robią wrażenia.
Snown komu nie urodziłoby się dziecko to kupuje mu personalizowanego misia sarenkę/aniołka z imieniem i datą urodzenia. Najpierw za okresu niemowlęcego zdobi pokój na półce a już mam dwie informacje zwrotne, że dzieciaczki jak podrosły to śpią z tą maskotką, ale ona z nóżkami na 50 centymetrów bodaj. Moja córka też ma taką sarenkę ze swoim imieniem i datą urodzenia
Wysyłam Ci https://domlalek.pl/projector.php?produ … 2YEALw_wcB choć czułam się rozczarowana, bo o ile projekt powstał w Polsce tak szyte są w Chinach.
Snown komu nie urodziłoby się dziecko to kupuje mu personalizowanego misia sarenkę/aniołka z imieniem i datą urodzenia. Najpierw za okresu niemowlęcego zdobi pokój na półce a już mam dwie informacje zwrotne, że dzieciaczki jak podrosły to śpią z tą maskotką, ale ona z nóżkami na 50 centymetrów bodaj. Moja córka też ma taką sarenkę ze swoim imieniem i datą urodzenia
![]()
Wysyłam Ci https://domlalek.pl/projector.php?produ … 2YEALw_wcB choć czułam się rozczarowana, bo o ile projekt powstał w Polsce tak szyte są w Chinach.
W UK robia koszyki wypelnione rzeczami dla dziecka i zazwyczaj jakis pluszak tez tam jest sie hamper basket nazywa cos takiego. Fajne takie cos na swieta tez ludzie sobie daja
A ile córka ma lat ? jest pełnoletnia czy więcej ,
wtedy Miś powinien być odpowiedno proporcjonalny do wieku i wzrostu.