Boje się że kiedyś zostanę sam
Boje się że kiedyś zostanę sam
To już kolejny Twój wątek o tym. Jesteś sprawny i masz trochę czasu? Może zaangażujesz się w jakiś wolontariat? Tam gdzie mógłbyś komuś dać swój czas. Uszczęśliwisz nie tylko kogoś ale też siebie.
Byłem wolontariuszem przez kilka lat
I jak bylo?
Wiesz są ludzie którzy doceniają co się dla nich robi i są którzy właśnie wręcz odwrotnie
Wiesz są ludzie którzy doceniają co się dla nich robi i są którzy właśnie wręcz odwrotnie
To pomagaj wszystkim ludziom pojdziesz do Nieba
To pomagaj tylko tym, którzy potrafią to docenić Żartowałam.
A wolontariat ma być sposobem na twoją samotność, a nie narzędziem podbudowania twojego słabiutkiego poczucia własnej wartości, chociaż kto wie..
Można spotkać tam wielu ludzi i zawrzeć nowe znajomości, chociażby z ludźmi tak samo samotnymi jak ty. Byłeś wolontariuszem i co? Nikogo stamtąd nie znasz? Nie przetrwały te znajomości?
Miklosza napisał/a:Wiesz są ludzie którzy doceniają co się dla nich robi i są którzy właśnie wręcz odwrotnie
Nie wierzę w niebo
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Wiesz są ludzie którzy doceniają co się dla nich robi i są którzy właśnie wręcz odwrotnie
Nie wierzę w niebo
Nie wazne bo Niebo istnieje
E tam
E tam
No tak
Ja też. Nie wiem, co zrobię, jak umrą moi rodzice i nie będę miał nawet z kim rozmawiać ani spędzać czas. Znajomi może i są, ale przecież nie jest powiedziane, że za kilka lat nie rozjadą się po świecie albo po prostu nie będą mieli czasu, by się spotykać.
Ja też. Nie wiem, co zrobię, jak umrą moi rodzice i nie będę miał nawet z kim rozmawiać ani spędzać czas. Znajomi może i są, ale przecież nie jest powiedziane, że za kilka lat nie rozjadą się po świecie albo po prostu nie będą mieli czasu, by się spotykać.
Ano wiesz ja też się tak zastanawiam i boję się tego strasznie
Czujesz się samotny? Czy też czujesz, że jesteś sam?
Czujesz się samotny? Czy też czujesz, że jesteś sam?
Czuję się samotny nie mam już znajomych rozeszli się i zadania kobieta nie jest zainteresowana
Dlaczego Twoi znajomi rozeszli się? Bo sami mają własne rodziny? Bo pokłóciliście się?
Dlaczego Twoi znajomi rozeszli się? Bo sami mają własne rodziny? Bo pokłóciliście się?
Mają swoje życie partnerki partnerów innych znajomych mnie olali
W takim razie to jest odpowiedni czas, aby poszukać sobie nowych znajomych. Siedzeniem w domu i nicnierobieniem będziesz tkwił w tym samym miejscu. Wykrzesz z siebie nieco energii. Nikt za Ciebie nie zrobi tego.
W takim razie to jest odpowiedni czas, aby poszukać sobie nowych znajomych. Siedzeniem w domu i nicnierobieniem będziesz tkwił w tym samym miejscu. Wykrzesz z siebie nieco energii. Nikt za Ciebie nie zrobi tego.
No coś chyba trzeba zrobi hmm
Alessandro napisał/a:W takim razie to jest odpowiedni czas, aby poszukać sobie nowych znajomych. Siedzeniem w domu i nicnierobieniem będziesz tkwił w tym samym miejscu. Wykrzesz z siebie nieco energii. Nikt za Ciebie nie zrobi tego.
Ale co np?
Miklosza napisał/a:Alessandro napisał/a:W takim razie to jest odpowiedni czas, aby poszukać sobie nowych znajomych. Siedzeniem w domu i nicnierobieniem będziesz tkwił w tym samym miejscu. Wykrzesz z siebie nieco energii. Nikt za Ciebie nie zrobi tego.
Ale co np?
Sam niewiem
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:No coś chyba trzeba zrobi hmm
Ale co np?
Sam niewiem
wiedzialam ze to napiszesz
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Ale co np?
Sam niewiem
Hahahaha ubawilas się Julcia ?
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Sam niewiem
tak
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:
tak
To fajnie
Na wolontariacie można poznać wiele kobiet i bzykać dużo. No i dzięki temu nie być samotnym.
Alessandro napisał/a:Dlaczego Twoi znajomi rozeszli się? Bo sami mają własne rodziny? Bo pokłóciliście się?
A co Was kiedyś łączyło? Co robiliście, kiedy się spotykaliście?
Miklosza napisał/a:Alessandro napisał/a:Dlaczego Twoi znajomi rozeszli się? Bo sami mają własne rodziny? Bo pokłóciliście się?
A co Was kiedyś łączyło? Co robiliście, kiedy się spotykaliście?
Tak ogólnie to wszystko robiliśmy imprezy piłka wszystko