Zdrada emocjonalna w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

Temat: Zdrada emocjonalna w związku

Nigdy nie myślałem, że będę musiał zadawać takie pytania na forum, ale czuję się rozbity psychicznie i nie wiem, co dalej.
Poznałem kobietę w lutym 2021, w grudniu 2021 zamieszkaliśmy razem. Niestety okazało się, że flirtowała z byłym facetem i innym określanym jako przyjaciel. Po szczerej rozmowie zerwała z nimi kontakt – przynajmniej tak twierdziła.
W sierpniu 2024 wróciliśmy z wakacji i wszystko wydawało się w porządku, ale tydzień po powrocie zaczęła mnie obwiniać, że jestem dla niej zły i najgorszy, mimo że jeszcze chwilę wcześniej planowaliśmy wspólne wakacje kolejne itd. Po mojej wyprowadzce w ciągu 48 godzin odnowiła kontakt z jednym z mężczyzną, którego poznała 3 lata temu określając go mianem przyjaciela, pisząc i dzwoniąc do niego. Kiedy się dowiedziałem o tej sytuacji, skontaktowałem się z tym mężczyzną, pytając, czy wie, że ona ma partnera i 8-miesięczne dziecko. To ją bardzo zdenerwowało i zaczęła kontaktować się z nim z nowego numeru kupionego prepaid.
Spotkałem się z tym mężczyzną osobiście i dowiedziałem się, że on nie jest jej przyjacielem, tylko poznali się na portalu randkowym, kiedy miała zerwać z nim kontakt 3 lata temu, powiedziała mu, że wyjeżdża do USA do pracy. Od grudnia 2021 do 2022 roku pisała do niego e-maile, udając, że jest w USA, od marca 2022 do czerwca 2023 regularnie się spotykali na spacerach, kawa itd. sexu podobno nigdy nie było. Dodam tylko, że w kwietniu 2023 zaszła w ciążę, a on przekazał mi, że w tym czasie również się spotykali on nie mając pojęcia, że jest w związku ani że spodziewa się dziecka. Dostałem od niego zrzuty ekranu wiadomości, wszystkie smsy z 3 lat, w których namawiała go na spotkania, będąc już w ciąży. Facet był zdezorientowany, nie wiedział, że ma partnera, ani że spodziewa się dziecka. Gdy dowiedział się o tym ode mnie w sierpniu 2024, zakończył z nią kontakt.
Otrzymane zrzuty ekranu przekazałem jej, żeby zobaczyła, jak bardzo jest zakłamana, bo twierdziła, że nigdy nie miała z nim kontaktu od kiedy byliśmy razem. Ona jednak idzie w zaparte, twierdząc, że nigdy się z nim nie spotykała i że te SMS-y to nieprawda. Mówi, że jestem psychopatą, który wszystko wymyśla, mimo że wie, iż spotkałem się z nim, a zrzuty są z jego telefonu. W dodatku na tych zrzutach widnieje jej numer telefonu, o którym nawet nie wiedziałem, że go miała.
Pytanie brzmi: co mam dalej robić? Czy taki związek ma jeszcze sens? Z jednej strony ją kochałem - kocham, ale z drugiej wiem, że jest zakłamaną manipulantką i oszustką.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada emocjonalna w związku

Troll ?

grep1985 napisał/a:

...Pytanie brzmi: co mam dalej robić? Czy taki związek ma jeszcze sens? .

co zrobić ? Kopnąć w d...
Nie nie ma szans.

3

grep1985 napisał/a:

Pytanie brzmi: co mam dalej robić?.

Testy na ojcostwo.

4

madoja napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Testy na ojcostwo.

+1

5 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-10-21 20:13:43)

bullet napisał/a:

Troll ?
(...)

Dlaczego Twoim zdaniem autor to troll? Co tutaj nie pasuje z męskiego punktu widzenia?
Czy może fakt, że kiedy zobaczył te sms-y powinien był zachować się jak "prawdziwy facet" i kopnać w d... a nie jak ciepłe kluchy. Czy coś innego?

6

KoralinaJones napisał/a:
bullet napisał/a:

Troll ?
(...)

Dlaczego Twoim zdaniem autor to troll? Co tutaj nie pasuje z męskiego punktu widzenia?
Czy może fakt, że kiedy zobaczył te sms-y powinien był zachować się jak "prawdziwy facet" i kopnać w d... a nie jak ciepłe kluchy. Czy coś innego?

Na ten moment spotkałem się z byłą partnerką bo usilnie chciała się spotkać ze mna w środę wiec znalazłem 10 minut będąc w galerii handlowej by się spotkać nie usłyszalem ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę, jedynie jakieś bebłanie że nigdy by mnie nie zdradziła, że to tylko kolega itd. od tego momentu zerwałem wszelakie kontakty sms/messanger/whatsapp/telefony temat zamknięty.

7

grep1985 napisał/a:

... od tego momentu zerwałem wszelakie kontakty sms/messanger/whatsapp/telefony temat zamknięty.

słusznie

madoja napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Testy na ojcostwo.

i badania weneryczne

8

madoja napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Testy na ojcostwo.

dokladnie

9

i badania weneryczne, i testy na ojcostwo, wszystko

10

Zdecydowanie zrób testy na ojcostwo... Nie tknąłbym tej kobiety już do ich wyników ( bo jeszcze by mnie mogła na ciąże złapać i jakby się okazało że pierwsze dziecko nie twoje to już by wogóle było słodko) ... Zresztą też po wynikach bym chyba odszedł dalej niż sam nie wiem ... dalej niż sięga wszechświat...

Ona teraz zrobi absolutnie wszystko aby Cię zatrzymać, bo ktoś przecież musi płacić pieniążki na dziecko... I opiekować się nimi, a tamten gość się ulotnił przecież jak się dowiedziął... Ty jestes teraz .. zawieszony w niewiadomym punkcie.

Nie daj się urobić, nie daj się zwieść, nie daj się nabrać na słodkie słowka itp. Na dziecko i wizje jakiekolwiek. Ty ją lkochasz a ona Ciebie nie ... Teraz Ci powie wszystko, żeby się obronić przed samotnością i brakiem dochodu ( całkiem możliwe jest że dziecko jest tamtego gościa - to by wyjaśniało jej zaparcie w temacie że ze sobą nie spali i jego natychmiastowe umycie rak od wszystkiego ... Druga sprawa, że dostałeś tylko screeny ich rozmów... ale to też bierz pod uwagę, że części rozmów mogły zostać usunięte przez niego i dostałeś niepełne fragmenty zescreenowane ....

Weź do tego nabierz dystansu... Do tej kobiety też... zrób test na ojcostwo i powiedz że generalnie będziecie musieli zamieszkać osobno... Stary, ja przeszedłem przez oszustwo ze strony kobiety, ale tu mówimy o LATACH oszukiwania... Kupieniu innego telefonu!!! Spotkaniach itp... Naprawdę się łudzisz, że ona z nim przez tyle czasu chodziła na kawe ? Skoro jest jej znajomym i nic ich nie łączy to czemu się natychmiast wycofał jak się dowiedział o dziecku i Tobie ? Przecież jakby byli kumplami to by próbował jakoś załagodzić i pokazać że nie wiedział o Tobie nic, że jest tylko jej znajomym, a on się wycofał w trybie natychmiastowym. Dobrze że Ci pokazał screeny, bo byś jej pewnie uwierzył że ona jest spoczko i jeszcze dał sobie wmówić że to Ty masz jakieś problemy... NIE DAJ SIĘ ZMANIPULOWAĆ I NIE WCHODŹ DO TEGO BAGNA COKOLWIEK USŁYSZYSZ - a usłyszysz napewno, że dziecko musi mieć rodziców, że musicie być rodziną , że co inni powiedzą - możesz spokojnie odpowiedzieć, że po stokroć wolisz stworzyć udany związek i normalną relację z kimś innym i wychowywać dziecko w porozumieniu z nią widując je cyklicznie i np dzwoniąc do niego, niż tworzyć jakąś toksyczną relację właśnie z nią i potem dziecko będzie obarczone psychicznie, Ty się wykończysz chcąc być rycerzem w lśniącej zbroi i na sam koniec podejrzewam, skończy się to również rozstaniem albo waszą degradacją...

11 Ostatnio edytowany przez grep1985 (2024-10-22 21:17:47)

My mieszkamy osobno od sierpnia ale powód rozstania był zupełnie inny.
O tym facecie dowiedziałem się przypadkiem.

Na ten moment nie mam możliwości badania dna bo ona nie wyraża chęci i nie mam tez widzeń z dzieckiem bo ona zwyczajnie nie chce widzeń nie chce alimentów jest z wykształcenia lekarzem więc średnio jej zależy na marnym 1000 zł. Tu bardziej chodzi o fakt że była starą 40 letnią Panna która wiedziała że zegar biologiczny cyka i chciała mieć usilnie dziecko.

Ja z nią od poprzedniej srody 16.10 zerwałem wszelkie kontakty telefon/sms/whatsapp/messanger itd. gdyż chciała się spotkać ze mną w czwartek na wyjaśnienie tej sytuacji ale jedyne co usłyszałem że to nie żadna zdrada że ona by nie mogła iść z nikim do łóżka bo mnie kocha i że jak tylko dowiedziała się że jest w ciąży to kontakty z nim urwała jakiś kompletny żart.

"Przecież jakby byli kumplami to by próbował jakoś załagodzić i pokazać że nie wiedział o Tobie nic, że jest tylko jej znajomym, a on się wycofał w trybie natychmiastowym"
Dokladnie tak powiedzial ze on kompletnie o mnie nie wiedzial i ze nie wiedzial tez ze jest w ciazy ja mu powiedzialem o badaniach dna to powiedzial ze nie ma problemu jest czysty bo nigdy z nia nie spal i ze moze sie poddac takim badania jesli bedzie potrzeba. Generalnie to 41 letni ministrant bardzo kościelny szukający miłości i dziewicy.

Byłem wczoraj w kancelarii prawnej nie można na niej wymusić badań DNA jeśli nie mamy twardych dowodów że był tam seks a z tych smsów nie ma nigdzie mowy że był seks możliwe że faktycznie facet pokasował.

Co można zrobić ?

12

Jesteś prawnym opiekunem dziecka? Bo jeśli tak to ona nie może Ci zabraniać widzeń z dzieckiem. To możesz ustalić sądownie.

Spróbuj się skonsultować z innym prawnikiem. To że ten konkretny kolega z nią nie spał, nie oznacza, że nie było innych. Ta kobieta miała osobny numer do romansów i robiła Cię w bambuko przez kilka lat. No to jest jednak zdrada i powinno być podstawą do wykonania badań.

13 Ostatnio edytowany przez grep1985 (2024-10-22 21:26:15)

Też tak sądzę że jeśli od 1 dnia wspólnego grudzien 2021 mieszkania do kwietnia 2023 spotykala sie z tym kolesiem to nie ma tu mowy ze nie byla to zdrada.
Poprostu jest glupia i udaje niewinna.

Najgorsze jest to ze miala w komorce podpiety google maps i jak przedledzilem sobie os czasu to spotykali sie zawsze w drodze do pracy w centrach handlowych gdzie mozna bylo ukryc spotkanie mowiac ze idzie na zakupy.
Z mapy google nie wynika by chodzili gdzies do hoetelu i mieszkania a nie jest ona zbyt rozwinieta eelektronicznie by wpasc na to zeby wylaczyc komorke.

14

Ja nie twierdzę, że ona się na pewno z kimś przespała, ale jak ktoś chce to znajdzie sposób. Już nie takie były historie, że zdradzani małżonkowie znajdywali swoje połówki w trakcie aktu w samochodach, parkach, czy innych miejscach. W centrum handlowym też może wpaść "szybki numerek".
Spróbuj się skonsultować z innym prawnikiem. Temat jest chyba zbyt poważny, żeby z góry założyć, że zdrada była tylko (i aż) emocjonalna.
Zrobiłeś testy na choroby weneryczne?

15

"Zrobiłeś testy na choroby weneryczne?"

nic nie robilem jeszcze temat dla mnie jest na tyle swiezy ze jestem w szoku i do chwilie obecnej nie moge sie otrzasnac

16

Zakonczyc zwiazek.

17 Ostatnio edytowany przez bullet (2024-10-23 08:44:50)

grep1985 napisał/a:

Też tak sądzę że jeśli od 1 dnia wspólnego grudzien 2021 mieszkania do kwietnia 2023 spotykala sie z tym kolesiem to nie ma tu mowy ze nie byla to zdrada.
Poprostu jest glupia i udaje niewinna..

weź nie żartuj. Ty na prawdę uważasz, że z gościem poznanym na portalu randkowym, z którym spotykała się 2 lata, i specjalnie dla niego miała inną komórkę, nic się nie wydarzyło ? Pewnie rozmawiali o znaczkach i widokówkach. Może słuchali płyt ?

18 Ostatnio edytowany przez grep1985 (2024-10-23 11:04:01)

bullet napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Poprostu jest glupia i udaje niewinna..

weź nie żartuj. Ty na prawdę uważasz, że z gościem poznanym na portalu randkowym, z którym spotykała się 2 lata, i specjalnie dla niego miała inną komórkę, nic się nie wydarzyło ? Pewnie rozmawiali o znaczkach i widokówkach. Może słuchali płyt ?

Szczerze to tak poznalem tego faceta to jakis 41 letni facet ktory w zyciu nie mial kobiety mial marzenia ale podchodzil jak pies do jeza nie to zebym ja bronil ale ona wedlug mnie traktowala go jak psychoterapeute i goscia do zabawy a on byl zadowolony z kawy i spaceru.

19

grep1985 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
bullet napisał/a:

Troll ?
(...)

Na ten moment spotkałem się z byłą partnerką bo usilnie chciała się spotkać ze mna w środę wiec znalazłem 10 minut będąc w galerii handlowej by się spotkać nie usłyszalem ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę, jedynie jakieś bebłanie że nigdy by mnie nie zdradziła, że to tylko kolega itd. od tego momentu zerwałem wszelakie kontakty sms/messanger/whatsapp/telefony temat zamknięty.

Plus pytanie tytułowe.

grep1985 napisał/a:

Pytanie brzmi: co mam dalej robić? Czy taki związek ma jeszcze sens? Z jednej strony ją kochałem - kocham, ale z drugiej wiem, że jest zakłamaną manipulantką i oszustką.

To czego Ty w zasadzie chcesz?

20 Ostatnio edytowany przez grep1985 (2024-10-23 11:22:40)

KoralinaJones napisał/a:
grep1985 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Plus pytanie tytułowe.

grep1985 napisał/a:

Szczerze nie wiem jestem taki rozbity od 2 tygodni ze nic nie wiem.

21 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-10-23 11:30:40)

grep1985 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Plus pytanie tytułowe.

grep1985 napisał/a:

No dobra. A jakbyś miał się określić - uwzględniając to wszystko, co się wydarzyło - to za co ją tak kochasz? Tak w ogóle i jeszcze wciąż mimo wszystko.

22

KoralinaJones napisał/a:
grep1985 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Plus pytanie tytułowe.

No dobra. A jakbyś miał się określić - uwzględniając to wszystko, co się wydarzyło - to za co ją tak kochasz? Tak w ogóle i jeszcze wciąż mimo wszystko.

Generalnie pozatym ze wyszlo po 3 latach ze zylem z klamczucha zawodowa bylem w niej zakochany.

23

Lepiej pozno niz pozniej albo wcale.

24

Ok, walne Cie obuchem w głowę bo Ty tu jesteś w jednym celu - oczekujesz że Ci powiemy, że wszystko będzie dobrze i żebyś, się, trzymał i się nie poddawał - masz obecnie zakrzywiony osad sytuacji...
Zatem jasno i klarownie Ci to Powiem!
Żaden gość się nie przyzna do tego, że coś, robił z Twoja żona!!! Chyba żartujesz że by Ci powiedział - ok przespaliśmy się kilka razy ale nie wiedziałem o Tobie więc nie bądź zły... Moja partnerka urządziła mi taki cyrk ze, zdrada emocjonalna, który mało mnie z nerwów na tamten świat nie wysłał... Doprowadziło mnie to do tego że zacząłem szpiegować jej telefon... Typ z jej pracy, do którego zadzwonilem, szedł w zaparte że, jest tylko kolega, że oni tylko o pracy gadają, on wie że ona jest ze mną a poza tym on ma żonę i dzieci które bardzo kocha i nie w głowie mu takie, rzeczy bo on jest wolontariuszem, szanowanym pedagogiem i terapeuta... , a jak powiedziałem że wiem o wszystkim bo szpieguje jej telefon to zrobił w gacie, ze stresu... I mu powiedziałem że pomijając fakt o tym o czym piszą i co robią przez telefon jak jest sama na studenckich wyjazdach, ale już odrobinę niestosowne jest umawianie się do chatki we dwoje gdzieś w innej części województwa... Tym bardziej że oboje jednoznacznie stwierdzili ze takie spotkania to, są tylko w celu seksualnym... A potem oboje stwierdzili ze do takiej chatki muszą się kiedyś wybrać... I ten gość mi próbował wmowic że chodziło mu o to, że w, zamyśle było że ona ze mną tam pojedzie i on też żebyśmy się... zaprzyjaźnili bo on tyle o mnie, słyszał dobrego big_smile big_smile big_smile (on zrobił w gacie, jak powiedziałem że mam wszystko wydrukowane i chętnie z jego żona o tym pogadam i cxy ona też była w, zamyśle takiego jeżdżenia tongue)
Kumasz teraz???? ONI POWIEDZĄ I ZROBIĄ WSZYSTKO ŻEBYŚ SIĘ ODCZEPIŁ OD DRĄŻENIA TEMATU!!! JAKBY TO BYŁO TWOJE DZIECKO A ONA BY CIE NIE ZDRADZAŁA TO NIE WIDZIALABY PROBLEMU W TEŚCIE DNA!!! NIE ODCINA CIE OD DZIECKA (Bo jeszcze byś taki test bez jej wiedzy mógł zrobić)  I NIE OBARCZA CIE ALIMENTAMI (bo mógłbyś zażądac takiego testu albo wymoc na niej żeby dawała Ci opiekę nad nim - i miał możliwość zrobienia go na własną rękę po cichu) BO LICZY ZE SIĘ WŁAŚNIE BĘDZIESZ CIESZYŁ JAK GŁUPEK, A ONA POWIE ZA CHWILĘ WSZYSTKIM ZE JEST TAKA BIEDNA BO SIĘ WŁASNYM DZIECKIEM NIE INTERESUJESZ, NIE CHCESZ GO WIDZIEĆ, NIE PŁACISZ NA NIE I TO TY BĘDZIESZ TEN NAJGORSZY...!!!

Teraz to widzisz? I nawet jak x lat później doszłoby do tego że zrobiłbyś test, ludzie i tak już będą 'swoje wiedziec' i będzie gadanie że pewnie sfalszowales test żeby się wybielić a ona biedna się tak waszym dzieckiem opiekuje... Dzieckiem do którego się nawet przyznać nie chcesz i nagle po tylu latach Ci się zachciało robić testy jakieś...
Mam nadzieję że przejrzałeś na oczy. A 'KOŚCIÓŁKOWI'  ludzie to wiesz...nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia i ile w tym prawdy.. Ja w technikum się wybierałem mentalnie na brata zakonnego (znaczy po maturze chciałem być ojcem zakonnym) ... A?nagle miałem opinie, że przeleciałem jedna trzecia szkoły.... Śmieszna sprawa bo się dziewczyny zaczęły zakładać ze... Odwioda mnie od tego i potem miałem swoją dziewczynę jedna, a inne robiły jakieś walnięte zakłady która że mną spała i nagle zaczęły gadać jedna do drugiej że to z nią zrobilem to ta druga że ja z nią, spalem już przed nią i tak się plotka rozrosła, że sam nie wiedziałem że spałem z tyloma dziewczynami (a miałem jedna dziewczynę przez większość technikum )...

25 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-10-24 09:10:56)

grep1985 napisał/a:

Na ten moment nie mam możliwości badania dna bo ona nie wyraża chęci i nie mam tez widzeń z dzieckiem bo ona zwyczajnie nie chce widzeń nie chce alimentów jest z wykształcenia lekarzem więc średnio jej zależy na marnym 1000 zł.

Musisz zrobić test. Nie jest potrzebna zgoda matki, więc jej "nie wyraża chęci" gówno znaczy. Gdyby test można byłoby wykonywać tylko gdy matka się zgadza, to żaden facet na świecie nie dowiedziałby się że nie jest ojcem dziecka. big_smile
Możesz mieć skierowanie z sądu, ale też zrobić takie badanie w swoim zakresie, samodzielnie. Musisz spotkać się z dzieckiem i gdy matka nie będzie widzieć, pobrać próbkę np. śliny (przykładowo zabrać smoczek).

Jeśli dziecko nie jest Twoje, to problem z głowy. Rozwodzisz się z żoną i finito. Masz czystą kartę i nie boisz się że kiedyś żona upomni się o alimenty.

Jeśli dziecko jest Twoje, to musisz walczyć o widzenia. I tak mnie dziwi że tak beztrosko sobie żyjesz już parę miesięcy bez kontaktu z dzieckiem.

PS. Pewnie setki, jak nie tysiące facetów przejechało się na zapewnieniach kobiety że do seksu nie doszło. Nie bądź głupi.

26

Kolejny wątek, w którym facet nic nie zrobi. Za dużo jest tych za pozostaniem. A na zewnątrz chłód, zima idzie.

27

madoja napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Testy na ojcostwo.

+1

I jak najszybciej się ewakuować. Tu nie ma co gdybać.

28

madoja napisał/a:

Musisz zrobić test. Nie jest potrzebna zgoda matki, więc jej "nie wyraża chęci" gówno znaczy. Gdyby test można byłoby wykonywać tylko gdy matka się zgadza, to żaden facet na świecie nie dowiedziałby się że nie jest ojcem dziecka. big_smile

To nie jest takie proste.

Jak matka uniemożliwia kontakt to jest to porwanie rodzicielskie.

Jak domniemany ojciec nie ma kontaktu z dzieckiem, to jedyną opcją jest nakaz sądowy.

PS. Pewnie setki, jak nie tysiące facetów przejechało się na zapewnieniach kobiety że do seksu nie doszło. Nie bądź głupi.

Amen.

29 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-10-24 17:41:22)

Jack Sparrow napisał/a:
madoja napisał/a:

To nie jest takie proste.

Jak matka uniemożliwia kontakt to jest to porwanie rodzicielskie.

Jak domniemany ojciec nie ma kontaktu z dzieckiem, to jedyną opcją jest nakaz sądowy.

Amen.

No tak jezeli jest biologicznym ojcem to matka NIE moze ot tak sobie zakazac mu widzenia dzieci no chyba ze sadownie mialby zakaz to wtedy tak. No i tez zalezy czy jest na akcie urodzenia dziecka. W Anglii jak matka nie wpisze ojca w akt urodzenia to nie ma on(lub ma ale duzo mniejsze prawa) niz matka dziecka. Ja ojca corki nie wpisalam w akt urodzenia i teraz on nie moze decydowac czy moge ja np zabrac za granice na wakacje albo do jakiej szkoly ja posle. Nie chcial byc na akcie zeby nie placic alimentow no a skonczylo sie tak ze i tak mi czasem wysyla kase zebym cos corce kupila zabiera ja na weekendy rozne rzeczy jej kupuje wiec w sumie na jedno wychodzi big_smile

30

madoja napisał/a:

... Rozwodzisz się z żoną i finito....

z czyją zona ma się rozwieść ?
Prawdopodobnie coś pominąłem ale nie zanotowałem by byli małżeństwem

31

Legat napisał/a:
madoja napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Testy na ojcostwo.

+1

+100

32

grep1985 napisał/a:

Nigdy nie myślałem, że będę musiał zadawać takie pytania na forum, ale czuję się rozbity psychicznie i nie wiem, co dalej.
Poznałem kobietę w lutym 2021, w grudniu 2021 zamieszkaliśmy razem. Niestety okazało się, że flirtowała z byłym facetem i innym określanym jako przyjaciel. Po szczerej rozmowie zerwała z nimi kontakt – przynajmniej tak twierdziła.
W sierpniu 2024 wróciliśmy z wakacji i wszystko wydawało się w porządku, ale tydzień po powrocie zaczęła mnie obwiniać, że jestem dla niej zły i najgorszy, mimo że jeszcze chwilę wcześniej planowaliśmy wspólne wakacje kolejne itd. Po mojej wyprowadzce w ciągu 48 godzin odnowiła kontakt z jednym z mężczyzną, którego poznała 3 lata temu określając go mianem przyjaciela, pisząc i dzwoniąc do niego. Kiedy się dowiedziałem o tej sytuacji, skontaktowałem się z tym mężczyzną, pytając, czy wie, że ona ma partnera i 8-miesięczne dziecko. To ją bardzo zdenerwowało i zaczęła kontaktować się z nim z nowego numeru kupionego prepaid.
Spotkałem się z tym mężczyzną osobiście i dowiedziałem się, że on nie jest jej przyjacielem, tylko poznali się na portalu randkowym, kiedy miała zerwać z nim kontakt 3 lata temu, powiedziała mu, że wyjeżdża do USA do pracy. Od grudnia 2021 do 2022 roku pisała do niego e-maile, udając, że jest w USA, od marca 2022 do czerwca 2023 regularnie się spotykali na spacerach, kawa itd. sexu podobno nigdy nie było. Dodam tylko, że w kwietniu 2023 zaszła w ciążę, a on przekazał mi, że w tym czasie również się spotykali on nie mając pojęcia, że jest w związku ani że spodziewa się dziecka. Dostałem od niego zrzuty ekranu wiadomości, wszystkie smsy z 3 lat, w których namawiała go na spotkania, będąc już w ciąży. Facet był zdezorientowany, nie wiedział, że ma partnera, ani że spodziewa się dziecka. Gdy dowiedział się o tym ode mnie w sierpniu 2024, zakończył z nią kontakt.
Otrzymane zrzuty ekranu przekazałem jej, żeby zobaczyła, jak bardzo jest zakłamana, bo twierdziła, że nigdy nie miała z nim kontaktu od kiedy byliśmy razem. Ona jednak idzie w zaparte, twierdząc, że nigdy się z nim nie spotykała i że te SMS-y to nieprawda. Mówi, że jestem psychopatą, który wszystko wymyśla, mimo że wie, iż spotkałem się z nim, a zrzuty są z jego telefonu. W dodatku na tych zrzutach widnieje jej numer telefonu, o którym nawet nie wiedziałem, że go miała.

Jeśli ten post to nie fake to nie ma się nad czym zastanawiać. Tym bardziej że masz dobre papiery.

Koncentrat manipulacji kłamstwa galslightingu i co tam chcesz. Jedna wielka gra

33 Ostatnio edytowany przez grep1985 (2024-10-27 10:22:40)

Bert44 napisał/a:
grep1985 napisał/a:

Jeśli ten post to nie fake to nie ma się nad czym zastanawiać. Tym bardziej że masz dobre papiery.

Koncentrat manipulacji kłamstwa galslightingu i co tam chcesz. Jedna wielka gra

Nie fake real.

Zacytuje jeszcze pare sms które mi przesłała zanim zerwałem kontakt

Słuchaj nasz związek rozpadł sie przez twoje zachowanie.moje kawy na mieście zakończyły się 1.5 roku temu
..więc nie mają nic wspólnego z sytuacja z 13.08.2024

Ty masz chora psychikę na punkcie zdrady, Wszyscy cie zdradzaja

Dobrze wiesz ze moje spotkania z Jurkiem to tylko rozmowy

Przestań mnie terroryzować

Jeśli ktoś kocha to nie sprawia bólu i tego że kobieta płacze

Dla ciebie to była, zdrada dla mnie  nie

Na pewno ciebie nie zdradzalam

Przestań z tym jurkiem
To ministrant do pogadania
Jest mi ciężko z tym wszystkim  a po tych twoich smsach wyzwiskach od 12.10.jyz tym.bardziej...
Chce dla niego kochającego rozsądnego ojca,który będzie szanował matkę dziecka o kochal
Rozumiem że jesteś na mnie zły o te wszystkie kawy i itd..Ale to nie powod żeby mnie wyzywac

Nie pozwolę by mnie ktoś nazywał k.....
Może nie do końca było to odpowiednie że się sootykalam na kawy,ale nigdy cie nie zdradzilam...przepraszam jeżeli czujesz się tym urazony...Nie pozwolę by  ktoś kłamał i manipulował że był to romans czy coś w tym stylu....

Chce zauważyć ze kawy dawno się zakończyły  tak jak pisałam wcześniej ludzie się zdradzają faktycznie fizycznie i nie robią takiego halo...a Ty się zachowujesz jak wariat...

Różnimy się tym że ja nie żałuję że razem.bylismy pomimo wszystko, zawsze myślę o tych dobrych chwilach bo nie mam w sercu nienawiści.

Przecież ja nikogo nie mialam

Jurek to ciota do pogadania,taka baba w spodniach,ale sympatyczna

Rozumiem i napisałam że może faktycznie było to nieodpowiednie i tyle

Wiesz bardzo przykre że piszesz ze żałujesz że się że mną nie rozstałeś...myślałam.ze byłeś szczęśliwy a to wszystko udawane

Ja byłam szczesliwa bo sie w Tobie zakochałam

34

Skoro była szczęśliwa, bo w Tobie się zakochała  to po co w ogóle spotykała się z tamtym??? Na dodatek określa tamtego jako babę w spodniach do pogadania, nie mówiąc już o pogardliwym słowie  "ciota". To już nie miała żadnej kumpeli, oczywiście płci  żeńskiej, do pogawędek???

35

Alessandro napisał/a:

Skoro była szczęśliwa, bo w Tobie się zakochała  to po co w ogóle spotykała się z tamtym??? Na dodatek określa tamtego jako babę w spodniach do pogadania, nie mówiąc już o pogardliwym słowie  "ciota". To już nie miała żadnej kumpeli, oczywiście płci  żeńskiej, do pogawędek???

Nie mam pojecia probuje sobie odpowiedziec na to pytanie od jakiegos czasu smile

Kolezanek przyjaciolek brak jedyna przyjaciolka i kolezanka to jej mama smile

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024