Intencje faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Intencje faceta

Hey wszystkim na wstępie, chciałabym poruszyć dość nurtujący mnie temat, mianowicie jestem w trakcie nieformalnej jeszcze separacji z mężem,  ponad rok temu poznałam faceta, z którym od roku z przerwami mam kontakt. Chciałabym poznać wasze zdanie po ocenie sytuacji i zdarzeń, na samym początku dopóki nie wiedział, że mam męża był bardzo zainteresowany mną (mówił jedynie, że ślubu by już nie chciał bo z jego doświadczeń ludzie wtedy mniej sie o siebie starają) aczkolwiek nie chciałam przed nim kryć faktu, że jestem jeszcze w związku i powiedziałam, jak się sprawy mają to niby go to nie dotknęło, ale później dał mi dość mocno do zrozumienia, że on nie szuka związku wcale ( facet po rozwodzie gdzie żona go zdradziła a potem kobieta z którą był zrobiła podobnie) i że jedyne co może mi zaproponować do fwb, potem po jakimś czasie pisania dodał, że w sumie to ja go pociągam fizycznie ale on jakis czas temu doszedl do wniosku ze podoba sie mu jego przyjaciolka i on sobie tak na nia czeka bo ona jest w związku, dodam, że wówczas mocno się wkurzyłam i ucięłam kontakt na kilka miesięcy.  Jednak po upływie tych kilku miesiecy nie moglam o nim zapomniec i postanowilam odnowic znajomosc gdyz uznałam, że mozliwe ze boi sie on zranienia i podał przykład tej przyjaciółki, żeby nie wyjsc na osobe ktora znow bedzie zraniona bo moja sytuacja nie jest jasna ze wzgledu na meza. I po odnowieniu z mojej strony kontaktu ogolnie bardzo sie ucieszył i tak sobie rozmawiamy aż ponownie doszliśmy do spraw związanych z seksem i nazwaniem tej relacji, tym razem o przyjaciolce nic nie wpomniał ale powiedział, że związku nie szuka i chce być szczery ze mu dobrze tak jak jest i mozemy byc fwb. Co sadzicie ? Czy facet to skonczony dupek szukajacy wrażeń czy jednak jest szansa, że to zraniony facet który obawia się zbliżyć bardziej do mnie ? Prosze o Wasze opinie, z góry dziękuje. Dodam, że nie spałam z nim

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Intencje faceta

Dubel.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024