Złamane serce przez nieszczęśliwa miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Złamane serce przez nieszczęśliwa miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Złamane serce przez nieszczęśliwa miłość

Witam drogie Panie przychodzę do Was z dosyć męczącym mnie tematem i mam nadzieję że może Wy mi coś poradzicie , historia długa mam nadzieję że ktoś chwilę znajdzie na przeczytanie i mi podpowie , otóż w mojej starej firmie poznałem koleżankę w której z dnia na dzień coraz to bardziej mi się podobała, nigdy jej o tym nie mówiłem ponieważ jest zaręczona ale miałem wrażenie że ona trochę że mną flirtuje np łapała mnie za kolano , przytulała czy tańczyła na imprezach poprostu mieliśmy się ku sobie przynajmniej takie mam wrażenie. Ostatnio znajomi że starej pracy zaprosili mnie na imprezę i ona też tam była. W pewnym momencie zapytała mnie czy ja odprowadzę i bez problemu się zgodziłem bo trochę wypiła i nie chcialem żeby coś się jej stalo. Po drodze zaczęła mi opowiadać że ona jest nieszczęśliwa i myśli nad tym aby zerwać zaręczyny i mnie pocalowala. Ten pocałunek był dla mnie taka kropka nad i , i wtedy już miałem pewność że jestem w niej zakochany. Po całym zdarzeniu poprosiłem ją o chwilę rozmowy w kolejny dzień ale ona stwierdziła że to wszystko przez alko ale naprawdę jest nieszczęśliwa i dodała też że między nami nic by nie było co mnie strasznie zabolało. I tutaj pytanie ponieważ kolegować się z nią już nie chce nie po tym wszystkim bo zbyt mnie to boli i chciałem Was zapytać czy wyznali byście jej swoje uczucia w tej sytuacji i że gdyby coś się w jej życiu zmieniło to z chęcią się z nią umówicie bo o tym myślałem. Dodam że nigdy uczuć jej nie wyznałem bo myślałem że jest w szczęśliwym związku ale sytuacja chyba się trochę zmieniła

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Złamane serce przez nieszczęśliwa miłość

Po co się pakujesz w relacje w której osoba jest zajęta ? To nie fair, jeżeli byłaby taka nieszczęśliwa jak twierdzi to zerwałaby zaręczyny. Wyznanie miłości z Twojej strony nic tutaj nie da. Dziewczyna zaczyna grać na dwa fronty, chcesz być z kimś takim ?

3

Ja się w nic nie pakuje to nie ja zainicjowałem całą tą sytuację a tak jak wcześniej napisałem do momentu pocałunku szanowałem jej związek dlatego jej nic nie mówiłem o swoich uczuciach natomiast po tym co się wydarzyło myślę że warto aby wiedziała, z tego co soe dowiedziałem to jej facet nawet ja wyzywa od dziw ek jak się upije więc nie wydaje mi się że są jakoś szczęśliwi

4

Blondynka01 napisał/a:

Po co się pakujesz w relacje w której osoba jest zajęta ? To nie fair, jeżeli byłaby taka nieszczęśliwa jak twierdzi to zerwałaby zaręczyny. Wyznanie miłości z Twojej strony nic tutaj nie da. Dziewczyna zaczyna grać na dwa fronty, chcesz być z kimś takim ?

Ja się w nic nie pakuje to nie ja zainicjowałem całą tą sytuację a tak jak wcześniej napisałem do momentu pocałunku szanowałem jej związek dlatego jej nic nie mówiłem o swoich uczuciach natomiast po tym co się wydarzyło myślę że warto aby wiedziała, z tego co soe dowiedziałem to jej facet nawet ja wyzywa jak się upije więc nie wydaje mi się że są jakoś szczęśliwi

5

Odpuść, zapomnij.

6

Radzę odpuścić, a tak nawiasem mówiąc trochę za bardzo się posunąłes w twierdzeniu że to miłość, zauroczenie ok ale miłość ? No a kim ty jesteś żeby oceniać czy są szczęśliwi ? Po co się pakować w coś takiego ? Nie lepiej znaleźć wolna kobietę bez bagażu ? Czego oczekujesz ? Że rzuci Ci się w ramiona ? Jest w związku nie tobie oceniać w jakim.

7

Seejay napisał/a:

Ja się w nic nie pakuje to nie ja zainicjowałem całą tą sytuację a tak jak wcześniej napisałem do momentu pocałunku szanowałem jej związek dlatego jej nic nie mówiłem o swoich uczuciach natomiast po tym co się wydarzyło myślę że warto aby wiedziała, z tego co soe dowiedziałem to jej facet nawet ja wyzywa od dziw ek jak się upije więc nie wydaje mi się że są jakoś szczęśliwi

Nie, nie warto.

8

Blondynka01 napisał/a:

Radzę odpuścić, a tak nawiasem mówiąc trochę za bardzo się posunąłes w twierdzeniu że to miłość, zauroczenie ok ale miłość ? No a kim ty jesteś żeby oceniać czy są szczęśliwi ? Po co się pakować w coś takiego ? Nie lepiej znaleźć wolna kobietę bez bagażu ? Czego oczekujesz ? Że rzuci Ci się w ramiona ? Jest w związku nie tobie oceniać w jakim.

Ja w żadnym momencie nie oceniłem czy ona jest szczęśliwa czy nie tylko sama mi o tym powiedziała , warto czytać ze zrozumieniem

9 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-04-07 23:16:50)

Dojrzałość jest wtedy, gdy po stwierdzeniu, że związek nas unieszczęśliwia, potrafimy go zakończyć bez łapania innej gałęzi.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Złamane serce przez nieszczęśliwa miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024