Zauroczona kolegą z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczona kolegą z pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agdybytakrzucicwszystko (2024-04-06 19:08:55)

Temat: Zauroczona kolegą z pracy

Hej, chciałabym prosić o poradę i podpowiedź zwłaszcza Panów. Co myślicie o takim zachowaniu ze strony kolegi z pracy:
Kilka miesięcy temu zaczęłam pracować w nowej firmie, gdzie od pierwszego dnia w oko wpadł mi pewien kolega. Dodam, że jestem sama półtora roku po ciężkim związku i wypadłam ze tak powiem z obiegu randkowania wink z tym kolega nie współpracujemy zbyt często, jednakże od czasu do czasu mijaliśmy się na korytarzu i czasami zamieniliśmy słowo. Był dla mnie bardzo miły, fajnie nam się rozmawiało, jednak nie pokazywałam że mi się podoba. Kilka razy zauważyłam, że ukradkiem mi się przygląda. Jakiś czas temu wymieniliśmy się numerami telefonów, bo wysyłaliśmy sobie zdjęcia związane z pracą. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że zaczął mnie chyba unikać, gdy rozmawiamy ucieka wzrokiem,  nie patrzy mi w oczy, traktuje mnie jak powietrze. Dwa tygodnie temu podczas imprezy firmowej poprosił do tańca wszystkie koleżanki ze stolika poza mną, rozmawiał ze wszystkimi a mnie traktował jak powietrze. Dziwi mnie to, bo jestem osobą lubianą w firmie, sympatyczna, mam dobry kontakt z kolegami. Nikomu nie mówiłam, że mi się podoba, jemu też nie dałam chyba odczuć, ale może jednak on to zauważył i w jakiś sposób chce się zdystansować ode mnie? Nie rozumiem dlaczego takie nagle zmienienie traktowania. Miałam wrażenie, że wpadłam mu w oko a chyba jest odwrotnie i źle odczytałam znaki… nie rozumiem tego, może ktoś doświadczony podpowie coś od siebie wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczona kolegą z pracy

Tak

3

Agdybytakrzucicwszystko napisał/a:

Hej, chciałabym prosić o poradę i podpowiedź zwłaszcza Panów

Tak

4

I przez 1.5 roku nie miałaś faceta w łóżku???

5 Ostatnio edytowany przez Agdybytakrzucicwszystko (2024-04-06 20:27:06)

PiotrNet77 napisał/a:

Nie będę tutaj opisywać tak prywatnych spraw, jaki to ma związek z moim pytaniem?

6

Może koleś jest z kimś w związku, a ty wyobraziłas sobie niewiadomo co? Oprócz służbowych uprzejmości nie widzę tutaj zainteresowania Twoja osoba.

7

PiotrNet77 napisał/a:

Nie będę tutaj opisywać tak prywatnych spraw, jaki to ma związek z moim pytaniem?

Dlaczego prywatnych? Tak, albo Nie. Proste.

8

Nie

9

To proste.
Ktoś jeszcze zauwazyl to jego zainteresowanie Tobą I to nie facet,, bo ono ślepu jak krety..
koleżanka i ryje pod Tobą.
Sama się do niego zbliz  jak Ci się podoba.

10

PiotrNet77 napisał/a:

To też nie była w związku niekoniecznie musi oznaczać że z nikim nie spała.. także ten..

11

Mariusz 1984 napisał/a:
PiotrNet77 napisał/a:

To też nie była w związku niekoniecznie musi oznaczać że z nikim nie spała.. także ten..

Jeśli nie odpowiada, to pewnie jest coś na rzeczy.

12

Hej, chciałabym prosić o poradę i podpowiedź zwłaszcza Panów. Co myślicie o takim zachowaniu ze strony kolegi z pracy:
Kilka miesięcy temu zaczęłam pracować w nowej firmie, gdzie od pierwszego dnia w oko wpadł mi pewien kolega. Dodam, że jestem sama półtora roku po ciężkim związku i wypadłam ze tak powiem z obiegu randkowania wink z tym kolega nie współpracujemy zbyt często, jednakże od czasu do czasu mijaliśmy się na korytarzu i czasami zamieniliśmy słowo. Był dla mnie bardzo miły, fajnie nam się rozmawiało, jednak nie pokazywałam że mi się podoba. Kilka razy zauważyłam, że ukradkiem mi się przygląda. Jakiś czas temu wymieniliśmy się numerami telefonów, bo wysyłaliśmy sobie zdjęcia związane z pracą. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że zaczął mnie chyba unikać, gdy rozmawiamy ucieka wzrokiem,  nie patrzy mi w oczy, traktuje mnie jak powietrze. Dwa tygodnie temu podczas imprezy firmowej poprosił do tańca wszystkie koleżanki ze stolika poza mną, rozmawiał ze wszystkimi a mnie traktował jak powietrze. Dziwi mnie to, bo jestem osobą lubianą w firmie, sympatyczna, mam dobry kontakt z kolegami. Nikomu nie mówiłam, że mi się podoba, jemu też nie dałam chyba odczuć, ale może jednak on to zauważył i w jakiś sposób chce się zdystansować ode mnie? Nie rozumiem dlaczego takie nagle zmienienie traktowania. Miałam wrażenie, że wpadłam mu w oko a chyba jest odwrotnie i źle odczytałam znaki… nie rozumiem tego, może ktoś doświadczony podpowie coś od siebie wink

Może zauważył, że się Tobie podoba, czego nie  odwzajemnia, a może Ty się spodobałaś i z jakiegoś powodu nie chce, nie może tego kontynuować, lub nie czuje się w tym na tyle pewnie. Możliwości jest dużo. Raczej jestem zwolenniczką by wszystkiemu dać czas i co ma być, to będzie

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczona kolegą z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024