Ja dzis z corka po szkole jedziemy na miasto na zakupy. Teraz bedzie miec przerwe swiateczna na Wielkanoc. Sobie kupimy wiele super rzeczy. Dzis tez chce umyc okna na swieta. Chce kupic nowe kwiaty do wazonu w pokoju goscinnym. A wy co bedziecie robic w ten piekny wiosenny dzien?
Ciesz się Kochana, póki możesz. U mnie nie ma słonecznego dnia, a dziś do południa czekałam na kuriera. Fantastyczne jest to, że potrafisz cieszyć się mieszkaniem, zakupami, buszowaniem po mieście. Tak trzymać.
Ciesz się Kochana, póki możesz. U mnie nie ma słonecznego dnia, a dziś do południa czekałam na kuriera. Fantastyczne jest to, że potrafisz cieszyć się mieszkaniem, zakupami, buszowaniem po mieście. Tak trzymać.
Tak trzeba sie cieszyc z malych rzeczy. Niewiadomo co nas jeszcze w zyciu spotka-wojna na horyzoncie,zielony lad itp jeszcze bedziemy sie cieszyc z byle czego to trzeba korzystac z zycia poki mozna. Wlasnie okna skonczylam myc, kota nakarmilam I niedlugo jade po corke do szkoly, a nastepnie na zakupy na miasto