Co o tym myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Co o tym myślicie?

3 miesiące temu poznalam chłopaka. Bardzo dobrze się dogadywaliśmy i myślałam, że już coś z tego będzie. On też nie ukrywał, że mu na tym zależy. Problemem była jednak moja praca i brak czasu na częste spotykanie się i pisanie ale zawsze staralam się znaleźć dla niego chwilę. On też mówil, że mu to nie przeszkadza i nic to nie zmienia w naszej znajomości. Raz gdy nie mieliśmy kilka dni kontaktu zapytałam go czy na pewno chce być w takiej relacji czy może wolałby znaleźć kogoś innego bo bałam się, że może marnuje jego czas. On odpowiedział, że to że się spotykamy i w jakis sposób jest skupiony na mnie nie oznacza, że zamyka się też na inne znajomości. Nie ukrywam, że na tym etapie znajomości mnie to zabolało ale może przesadzam. Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myślicie?
Taylor392 napisał/a:

3 miesiące temu poznalam chłopaka. Bardzo dobrze się dogadywaliśmy i myślałam, że już coś z tego będzie. On też nie ukrywał, że mu na tym zależy. Problemem była jednak moja praca i brak czasu na częste spotykanie się i pisanie ale zawsze staralam się znaleźć dla niego chwilę. On też mówil, że mu to nie przeszkadza i nic to nie zmienia w naszej znajomości. Raz gdy nie mieliśmy kilka dni kontaktu zapytałam go czy na pewno chce być w takiej relacji czy może wolałby znaleźć kogoś innego bo bałam się, że może marnuje jego czas. On odpowiedział, że to że się spotykamy i w jakis sposób jest skupiony na mnie nie oznacza, że zamyka się też na inne znajomości. Nie ukrywam, że na tym etapie znajomości mnie to zabolało ale może przesadzam. Co myślicie?

Jesteś trollem, niezależnie od tego czy w realnym świecie jesteś kobietą czy mężczyzną. smile

3

Odp: Co o tym myślicie?

Trzeba by było na początek się zdecydować, czy jesteś kobietą, czy mężczyzną. W innym wątku masz problemy z dziewczyną.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024