sygnaly jakie wysyłacie kobietom jak Wam się podobają - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » sygnaly jakie wysyłacie kobietom jak Wam się podobają

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: sygnaly jakie wysyłacie kobietom jak Wam się podobają

Mężczyźni,

jak Wam sie podoba dziewczyna, której nie znacie, ale widujecie ja (np. w pracy czy na studiach) patrzycie się na nią dłużej czy raczej unikacie kontaktu wzrokowego? kręcicie się gdzieś obok niej by ja zobaczyć (i ona Was) czy raczej nie by nie miała podejrzeń, ze Wam się podoba.

Zobacz podobne tematy :
Odp: sygnaly jakie wysyłacie kobietom jak Wam się podobają
Klaryssa napisał/a:

Mężczyźni,

jak Wam sie podoba dziewczyna, której nie znacie,

Jakże może mi się podobać kobieta, której nie znam?

https://m.youtube.com/watch?v=by6V5Q9fUgw

Klaryssa napisał/a:

Mężczyźni,
patrzycie się na nią dłużej

Tak, ale tylko w biust

Facet nie wysyla sygnałów. Facet o tym mówi wprost - najlepiej w 4 oczy

4

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Tak, ale tylko w biust

i na tyłek

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-02-04 10:33:18)

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Ta..od razu podchodzi i mówi wprost kobiecie,  która mu się podoba wprost.. big_smile akurat.

Koleżanka zapewne nie miała na myśli vi robi facet który się na kobietę napala, tylkovk robi taki, który widzi w niej potencjalną partnerkę.

Wydaje mi się że stara się nawiązać bliższą znajomość by ją poznać,  a nie tylko się gapi,  szuka tego kontaktu,  pilnuje by go ktoś inny nie ubiegł.
Ale jak nie jest pewien czy ona jest wolna, to chyba nie zadziała w takim przypadku.
Więc jak kogoś takiego w pobliżu masz, to najpierw daj mu znać, że jesteś sama

6

Bez sensu pytanie. Jest tysiące możliwości odpowiedzi. Jeżeli dziewczyna jest za ładna, no to pogapi się na to i owo - i odpuści. Jeżeli jest introwertykiem, to będzie kłopot. Jeżeli jest otwarty, no to będzie się starał zagadać. 
Jeżeli są takie objawy jak mówisz, że krąży, niby patrzy w oczy, a nic z tego nie wychodzi - to prawdopodobnie jest zajęty i się zastanawia, czy warto. Jak kobieciarz to i tak wylądujecie łóżku.

7

Legat napisał/a:

Bez sensu pytanie. Jest tysiące możliwości odpowiedzi. Jeżeli dziewczyna jest za ładna, no to pogapi się na to i owo - i odpuści. Jeżeli jest introwertykiem, to będzie kłopot. Jeżeli jest otwarty, no to będzie się starał zagadać. 
Jeżeli są takie objawy jak mówisz, że krąży, niby patrzy w oczy, a nic z tego nie wychodzi - to prawdopodobnie jest zajęty i się zastanawia, czy warto. Jak kobieciarz to i tak wylądujecie łóżku.

Co to znaczy "za ładna dziewczyna"?
Oceniasz powody zaintreesowania sie kobiet mężczyznami z męskiej perspektywy.
Kobietom tak bardzo nie zależy na wyglądzie, osobowość, podejście mężczyzny, chłopaka  ma większą moc.
No nie mieliście kolegów gdzie rodzi się pytanie:: co one w nim widzą? smile
Kobieta sama jie zaczepi no macie tak w głowie, że jak zaczepia to latwa.
Jak seks na drugiej randce to puszczalskie:) i jeszcze wiele innych, które utrudniają Wam życie..

8

Ela210 napisał/a:

Co to znaczy "za ładna dziewczyna"?

Takie co nie mają powodzenia, a maja - tylko, że nie do związku. big_smile

Ela210 napisał/a:

Kobietom tak bardzo nie zależy na wyglądzie, osobowość, podejście mężczyzny, chłopaka  ma większą moc.

Stereotyp. Znaczy zbyt grube uogólnienie.

9

Rzeczywiście moje pytanie bardzo ogólne. Wiem, ze nikt mi tutaj w 100 % nie odpowie jak jest, ale pierwszy raz mam taka sytuacje, ze aż czuje się niezręcznie ... bo patrzy się i to tak wręcz 'chamsko' na mnie (ze nawet się obraca jak idę za nim i na kilka sekund zawiesza wzrok na moich oczach). Widuje go w pracy max dwa razy w tygodniu (pracujemy w innych dzialach), ale trwa to już prawie pół roku. Na początku myślałam, ze może mu się podobam (w sensie ze widzi ładna dziewczynę więc się spojrzy), a teraz nic nie myślę ale zaczęłam unikać tego by nasze drogi 'mijały się' nawet tak rzadko w tygodniu pracy, bo czuje się zakłopotana ...

10

Ela210 napisał/a:
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Ta..od razu podchodzi i mówi wprost kobiecie,  która mu się podoba wprost.. big_smile akurat.

Tak robimy. Komplementujemy.

Albo zwyczajnie zagadujemy. Żaden normalny facet nie będzie się bawił w jakieś gierki typu 'sygnały'.

Tutaj, w wydaniu autorki to mamy klasyczne dorabianie piździe uszu. Widzi coś, czego zwyczajnie nie ma.

11

I tak tez zawsze miałam albo mnie komplementowali przy okazji rozmowy albo zaczepiali/podchodzili/pisali. Miałam wiele razy sytuacje, ze nieznany mi chłopak w autobusie czy w sklepie do mnie zagadywał. Opisana sytuacja - takie 'nachalne' wpatrywanie się ma miejsce pierwszy raz.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » sygnaly jakie wysyłacie kobietom jak Wam się podobają

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024