Czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha?

Hej! czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha? Na co zwrócić uwagę przy ich wyborze? Zastanawiam się nad zakupem takiego, ale nie wiem, od czego zacząć. Będę wdzięczna za wszelkie rady w tym zakresie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha?

ja mialam normalne. jak nauczysz kolysania to juz caly czas bedziesz musiala. jak chcesz.

3

E tam, nie cały czas, moje mają 21 i 26 lat i już nie muszą:)
A tak poważnie, to większość dzieci i tak będzie potrzebować kołysania dla uspokojenia.
Nie zawsze ms się siłę robić to rękami.
Chyba kołyski mają blokadę i można z nich zrobić zwykle łóżeczko. A na odwrót już nie.

4 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-02-02 23:11:47)

Miałam taką kołyskę dla swojej corki smile Fajna rzecz. Mogłam jednocześnie dziecko usypiać (nogą kołysać) i np. uczyć się do egzaminu. Kołyska była piękna, ręcznie robiona przez stolarza (prezent od matki chrzestnej mojej córki). Przestałam z niej korzystać na rzecz zwyczajnego łożeczka gdy córka miała jakieś... 12-14 miesięcy. Nie pamiętam już teraz dokładnie, ale chyba obyło się bez większych protestów z jej strony.

5

nie musialam kolysac dla uspokojenia. pewnie dlatego, ze specjalnie nigdy tego nie robilam. ze 2 razy za to moja mama pohustala  i potem ja mialam problem przy usypianiu zanim odzwyczailam.

6 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-02-03 18:19:19)

Snown napisał/a:

Hej! czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha? Na co zwrócić uwagę przy ich wyborze? Zastanawiam się nad zakupem takiego, ale nie wiem, od czego zacząć. Będę wdzięczna za wszelkie rady w tym zakresie!

Najlepszym wyborem będzie hamak, ruszysz, a sam się buja dłuższy czas, już bardzo dawno je wymyślono dla niemowląt, potem weszliśmy w kołyski...
Spojrzałam w internet, są przeróżne.
Łóżeczko zawsze będzie niezbędne.

7

Hejka! Super, że się pytasz! Spróbuj zajrzeć do sklepów specjalizujących się w artykułach dla niemowląt - może na 4moms (https://www.4moms.pl/produkt/4moms-loze … -bassinet/)? Tam mają fajne łóżeczko-kołyskę, sterowane smartfonem, które ma ponad 100 kombinacji ruchów, prędkości i dźwięków więc można poczytać i sprawdzić, czy pasuje do potrzeb maluszka i twoich oczekiwań.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy łóżeczka typu kołyski są dobrym wyborem dla malucha?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024