Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu?

Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu, czy to raczej strata pieniędzy? Chciałabym spróbować naturalnych metod odmładzania, ale zastanawiam się, czy masaż może pomóc w podniesieniu owalu twarzy i poprawieniu jędrności skóry. Czy ktoś miał pozytywne doświadczenia z masażem twarzy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu?

Słyszałam o Margari Beauty na  ul. Żeromskiego 17  (https://margaribeauty.pl/) i muszę powiedzieć , że mają tam naprawdę ciekawą ofertę. Autorski masaż manualną plastyka twarzy brzmi obiecująco. Oczywiście, efekty mogą różnić się u różnych osób, ale słyszałam , że te masaże działają odmladajaco i pomagają wygładzić zmarszczki.

3

pignacy09 napisał/a:

Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu, czy to raczej strata pieniędzy? Chciałabym spróbować naturalnych metod odmładzania, ale zastanawiam się, czy masaż może pomóc w podniesieniu owalu twarzy i poprawieniu jędrności skóry. Czy ktoś miał pozytywne doświadczenia z masażem twarzy?

Jak trafisz na dobrą masażystkę, może nawet tą z reklamy powyżej, to efekt przejdzie najśmielsze oczekiwania i będziesz wyglądać na przedszkolaka big_smile

Agnes76 napisał/a:

efekt przejdzie najśmielsze oczekiwania i będziesz wyglądać na przedszkolaka big_smile

Potwierdzam. Dobry masaż robi cuda.
Ostatnio przechodziłem obok przedszkola i chcieli mnie złapać. Uciekałem, rzucali na mnie siatkę z dachu. Wyplątalem się i zwiałem.
Myśleli że jestem od nich i wagaruję.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czy masaż twarzy rzeczywiście może dać efekt liftingu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024