Żonaty samotny .... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Żonaty samotny ....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Żonaty samotny ....

Czy jest może z Płocka i okolic kobieta która szuka przyjaciela ...ja Żonaty ale samotny w związku. ..Darek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żonaty samotny ....
Darek 4 napisał/a:

Czy jest może z Płocka i okolic kobieta która szuka przyjaciela ...ja Żonaty ale samotny w związku. ..Darek

Jeżeli nie potrafisz z żoną żyć w przyjaźni to rozwiąż to małżeństwo prawnie.
I dopiero wtedy szukaj sobie przyjaciółki.
Aby było uczciwie wobec żony, tej ewentualnej nowej znajomej i samego siebie.
Jako rozwiedziony z uregulowanym stanem prawnym masz większe szanse znaleźć kogoś niż jako żonaty.

3

GloriaSoul napisał/a:
Darek 4 napisał/a:

Jeżeli nie potrafisz z żoną żyć w przyjaźni to rozwiąż to małżeństwo prawnie.
I dopiero wtedy szukaj sobie przyjaciółki.
Aby było uczciwie wobec żony, tej ewentualnej nowej znajomej i samego siebie.
Jako rozwiedziony z uregulowanym stanem prawnym masz większe szanse znaleźć kogoś niż jako żonaty.

Tak dokladnie najpierw rozwod ze zla zona, a dopiero pozniej niech sobie leci do dobrej psiapsi

4

Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.

5

display napisał/a:

Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.

I to jest straszne. Ale gdy już kobieta szuka seksu na boku, bo tego nie ma w małżeństwie. No to już ma do tego prawo. Przecież nie może się rozwieść, bo dzieci, bo trzeba utrzymać rodzinę razem. smile

6

display napisał/a:

On chce tylko seksu na boku.

Za inną użytkowniczką tego portalu smile:
- to wina żony

Polecam zbiornik i datezone.

7 Ostatnio edytowany przez display (2024-01-04 14:39:20)

Legat napisał/a:
display napisał/a:

I to jest straszne. Ale gdy już kobieta szuka seksu na boku, bo tego nie ma w małżeństwie. No to już ma do tego prawo. Przecież nie może się rozwieść, bo dzieci, bo trzeba utrzymać rodzinę razem. smile

A kto i gdzie powiedział że kobieta ma do tego prawo? Bo na pewno nie ja. Kurewstwo to kurewstwo, nie ma płci. Zawsze jest karygodne.

8

display napisał/a:
Legat napisał/a:
display napisał/a:

A kto i gdzie powiedział że kobieta ma do tego prawo? Bo na pewno nie ja. Kurewstwo to kurewstwo, nie ma płci. Zawsze jest karygodne.

Dokladnie

9

display napisał/a:

E no jest tego sporo na forum. Np. tu:

Lady Loka napisał/a:

A czy Twoja żona wychodząc za mąż wiedziala, że Ty żenisz się tylko dlatego, że nie chcesz być sam? Czy wiedziala, ze będzie miałko i nijako? Była tego świadoma?

Ja akurat uważam, ze jak się żenisz z takich pobudek to wręcz powinieneś przymknąc oko na ewentualną zdradę, bo i co Ci to za róznicę robi? Można byc razem, umieć ze sobą rozmawiac, a miłości w tym nie ma. I wtedy pożądania szuka się w innych miejscach.

10

Legat napisał/a:
display napisał/a:

E no jest tego sporo na forum. Np. tu:

Lady Loka napisał/a:

A czy Twoja żona wychodząc za mąż wiedziala, że Ty żenisz się tylko dlatego, że nie chcesz być sam? Czy wiedziala, ze będzie miałko i nijako? Była tego świadoma?

Ja akurat uważam, ze jak się żenisz z takich pobudek to wręcz powinieneś przymknąc oko na ewentualną zdradę, bo i co Ci to za róznicę robi? Można byc razem, umieć ze sobą rozmawiac, a miłości w tym nie ma. I wtedy pożądania szuka się w innych miejscach.

A co mnie obchodzi Lady Loka i jej zdanie na ten temat, że mi tu wyjeżdżasz z tym odnośnie mojego posta?

11

Poczytaj ten wątek, jak taka ewentualna "przyjaźń" może się toczyć. https://www.netkobiety.pl/t132626.html

12

Autor potraktował to forum jak portal randkowy.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Żonaty samotny ....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024