Czy jest może z Płocka i okolic kobieta która szuka przyjaciela ...ja Żonaty ale samotny w związku. ..Darek
Czy jest może z Płocka i okolic kobieta która szuka przyjaciela ...ja Żonaty ale samotny w związku. ..Darek
Jeżeli nie potrafisz z żoną żyć w przyjaźni to rozwiąż to małżeństwo prawnie.
I dopiero wtedy szukaj sobie przyjaciółki.
Aby było uczciwie wobec żony, tej ewentualnej nowej znajomej i samego siebie.
Jako rozwiedziony z uregulowanym stanem prawnym masz większe szanse znaleźć kogoś niż jako żonaty.
Darek 4 napisał/a:Czy jest może z Płocka i okolic kobieta która szuka przyjaciela ...ja Żonaty ale samotny w związku. ..Darek
Jeżeli nie potrafisz z żoną żyć w przyjaźni to rozwiąż to małżeństwo prawnie.
I dopiero wtedy szukaj sobie przyjaciółki.
Aby było uczciwie wobec żony, tej ewentualnej nowej znajomej i samego siebie.
Jako rozwiedziony z uregulowanym stanem prawnym masz większe szanse znaleźć kogoś niż jako żonaty.
Tak dokladnie najpierw rozwod ze zla zona, a dopiero pozniej niech sobie leci do dobrej psiapsi
Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.
Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.
I to jest straszne. Ale gdy już kobieta szuka seksu na boku, bo tego nie ma w małżeństwie. No to już ma do tego prawo. Przecież nie może się rozwieść, bo dzieci, bo trzeba utrzymać rodzinę razem.
On chce tylko seksu na boku.
Za inną użytkowniczką tego portalu :
- to wina żony
Polecam zbiornik i datezone.
7 2024-01-04 14:38:42 Ostatnio edytowany przez display (2024-01-04 14:39:20)
display napisał/a:Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.
I to jest straszne. Ale gdy już kobieta szuka seksu na boku, bo tego nie ma w małżeństwie. No to już ma do tego prawo. Przecież nie może się rozwieść, bo dzieci, bo trzeba utrzymać rodzinę razem.
A kto i gdzie powiedział że kobieta ma do tego prawo? Bo na pewno nie ja. Kurewstwo to kurewstwo, nie ma płci. Zawsze jest karygodne.
Legat napisał/a:display napisał/a:Zapewne nie rozwiedzie się z żoną bo ktoś musi mu gotować i prać skarpety. On przecież nie będzie się hańbił taką pracą. On chce tylko seksu na boku.
A kto i gdzie powiedział że kobieta ma do tego prawo? Bo na pewno nie ja. Kurewstwo to kurewstwo, nie ma płci. Zawsze jest karygodne.
Dokladnie
E no jest tego sporo na forum. Np. tu:
A czy Twoja żona wychodząc za mąż wiedziala, że Ty żenisz się tylko dlatego, że nie chcesz być sam? Czy wiedziala, ze będzie miałko i nijako? Była tego świadoma?
Ja akurat uważam, ze jak się żenisz z takich pobudek to wręcz powinieneś przymknąc oko na ewentualną zdradę, bo i co Ci to za róznicę robi? Można byc razem, umieć ze sobą rozmawiac, a miłości w tym nie ma. I wtedy pożądania szuka się w innych miejscach.
display napisał/a:A kto i gdzie powiedział że kobieta ma do tego prawo? Bo na pewno nie ja. Kurewstwo to kurewstwo, nie ma płci. Zawsze jest karygodne.
E no jest tego sporo na forum. Np. tu:
Lady Loka napisał/a:A czy Twoja żona wychodząc za mąż wiedziala, że Ty żenisz się tylko dlatego, że nie chcesz być sam? Czy wiedziala, ze będzie miałko i nijako? Była tego świadoma?
Ja akurat uważam, ze jak się żenisz z takich pobudek to wręcz powinieneś przymknąc oko na ewentualną zdradę, bo i co Ci to za róznicę robi? Można byc razem, umieć ze sobą rozmawiac, a miłości w tym nie ma. I wtedy pożądania szuka się w innych miejscach.
A co mnie obchodzi Lady Loka i jej zdanie na ten temat, że mi tu wyjeżdżasz z tym odnośnie mojego posta?
Poczytaj ten wątek, jak taka ewentualna "przyjaźń" może się toczyć. https://www.netkobiety.pl/t132626.html
Autor potraktował to forum jak portal randkowy.