Dzień dobry,
mam 19 lat. Zdaje maturę. Jestem ze swoim chłopakiem długo. Już kiedyś złapałam swojego chłopaka na kłamstwie.
W Sylwestra przed północą dostał smsa z niepodpisanego numeru: Dziękujemy i wzajemnie. Buziaczek
Nie wysyłał nikomu życzeń. Przynajmniej nie ze swojego numeru telefonu.
Dzisiaj próbowałam tam zadzwonić z jego numeru. Ale nikt nie odbiera. Po chwili SMS: kto dzwoni .
Wydawało by się pomyłka. Ale zaczęłam drążyć . Okazało się że to dziewczyna z naszych stron. Kolega pomógł mi pisząc do niej.
Dziecinada ale nie wierzę.
No dziecinadę robisz. Czesto sprawdzasz mu smsy?
To uwierz. Ale masz do tego prawo. W tym wieku uczymy się życia. Nic nam nie jest dane ot tak. Wyrośniesz z tego.
Od momentu złapania go jak kłamał mi w oczy sprawdzam smsy .
Po pierwsze podejrzane, że dziewczyna z naszych stron.
Po drugie raczej nie pomyłka bo podziękowania za życzenia piszemy klikając odpowiedz.
Napewno nie wysyłał życzeń. Chyba że z FB.
Mar123 napisał/a:Dziecinada ale nie wierzę.
To uwierz. Ale masz do tego prawo. W tym wieku uczymy się życia. Nic nam nie jest dane ot tak. Wyrośniesz z tego.
Nie wierzę chłopakowi.
Od momentu złapania go jak kłamał mi w oczy sprawdzam smsy .
Po pierwsze podejrzane, że dziewczyna z naszych stron.
Po drugie raczej nie pomyłka bo podziękowania za życzenia piszemy klikając odpowiedz.
Napewno nie wysyłał życzeń. Chyba że z FB.
No to skoro tak mu nie wierzysz, to jaki jest sens dalszego bycia razem?
No właśnie mecze się niemiłosiernie.
No właśnie mecze się niemiłosiernie.
No to jak to widzisz dalej? Kolejne 10 lat czytania jego smsów i rozkminiania, ze śmiał dziewczynie zlozyc zyczenia?
No właśnie nie wysłał życzeń. Chyba że z FB. Z telefonu napewno nie.
No właśnie nie wysłał życzeń. Chyba że z FB. Z telefonu napewno nie.
Nie czujesz ciar zenady jak to piszesz?
No nie wiem czy pisał życzenia z FB.
No nie wiem czy pisał życzenia z FB.
Naprawdę nie czujesz ciar zenady? Jeszcze fejsa nie przekopalas? No szok!
Nie ufasz mu, wiec ten Wasz zwiazek i tak nie ma sensu.
Mar123 napisał/a:No nie wiem czy pisał życzenia z FB.
Naprawdę nie czujesz ciar zenady? Jeszcze fejsa nie przekopalas? No szok!
Nie ufasz mu, wiec ten Wasz zwiazek i tak nie ma sensu.
To prawda zwiazek bez zaufania nie ma sensu
No dobrze, ale czasami ufa się bezgranicznie i po jakimś czasie okazuje się, że druga strona gra na 2 fronty a my ufając, nie sprawdzając lojalności tracimy coś, pakujemy się w sytuacje, których można by było uniknąć.
I potem jest żal, świadomość własnej głupoty, że się nie sprawdzało.
No dobrze, ale czasami ufa się bezgranicznie i po jakimś czasie okazuje się, że druga strona gra na 2 fronty a my ufając, nie sprawdzając lojalności tracimy coś, pakujemy się w sytuacje, których można by było uniknąć.
I potem jest żal, świadomość własnej głupoty, że się nie sprawdzało.
Nie. Jeżeli w związku pojawia się sprawdzanie, to związek już sie rozsypał. Jeżeli są jakiekolwiek podejrzenia braku lojalnosci, to już po związku.
Zawsze warto popatrzeć na to od drugiej strony. Ja sobie nie wyobrażam, żeby mąż mnie sprawdzał profilaktycznie. W zyciu nie chciałabym być w takim związku.
Sam wyciągnął bilingi. Że z nikim nie pisze.
Ale można mieć drugie konta na FB
.
Sam wyciągnął bilingi. Że z nikim nie pisze.
.
Masz paranoję
Mar123 napisał/a:Sam wyciągnął bilingi. Że z nikim nie pisze.
.Masz paranoję
Nie wierzę mu bo już przerabiałam taka akcje.
Więc daje sobie spokój. Przeboleje.
Lady Loka napisał/a:Mar123 napisał/a:Sam wyciągnął bilingi. Że z nikim nie pisze.
.Masz paranoję
Nie wierzę mu bo już przerabiałam taka akcje.
Więc daje sobie spokój. Przeboleje.
Masz racje lepiej teraz to skonczyc niz sie jeszcze bardziej zaangazowac
Cześć Mar123,
przed Tobą ważny okres - skup się na przygotowaniach do matury.
Jesteś bardzo młodą dziewczyną, najlepszy okres jest jeszcze przed Tobą. Na pewno jeszcze kogoś poznasz.
Nie wiąż się teraz z kimś komu nie możesz zaufać.
Powodzenia
Cześć Mar123,
przed Tobą ważny okres - skup się na przygotowaniach do matury.
Jesteś bardzo młodą dziewczyną, najlepszy okres jest jeszcze przed Tobą. Na pewno jeszcze kogoś poznasz.
Nie wiąż się teraz z kimś komu nie możesz zaufać.Powodzenia
Pewnie mloda dziewczyna jeszcze ma czas,zeby kogos poznac. Najlepsze lata zycia przed nia-niech korzysta z zycia
23 2024-01-02 19:22:46 Ostatnio edytowany przez Mar123 (2024-01-02 19:23:23)
Ja te sytuacje z podwójnym kontem FB nie miałam z tym chłopakiem.
Chłopak pokazał dzisiaj mi bilingi z całego starego roku nigdzie nie ma kontaktu z tymi numerem od życzeń.
Ja te sytuacje z podwójnym kontem FB nie miałam z tym chłopakiem.
Chłopak pokazał dzisiaj mi bilingi z całego starego roku nigdzie nie ma kontaktu z tymi numerem od życzeń.
Tak więc naprawdę możesz mieć jakąś paranoję.
W kwestii tego numeru: kij że laska z okolicy; nie dało Ci do myślenia że nie wiedziała kto dzwoni? Mogła się rypnąć z numerem. Przykładowo: mój numer od numeru mojej siostry różni się JEDNĄ cyfrą. Ja żadnych jej znajomych w zasadzie nie znam.
Desperatka
No przecież ma 19 lat, kto ją tam jeszcze zechce.
Taka z niej staruszka, że już żaden inny chłop na nią nie zerknie i trzeba się trzymać tego co ma xDD
Mar123 napisał/a:Ja te sytuacje z podwójnym kontem FB nie miałam z tym chłopakiem.
Chłopak pokazał dzisiaj mi bilingi z całego starego roku nigdzie nie ma kontaktu z tymi numerem od życzeń.Tak więc naprawdę możesz mieć jakąś paranoję.
W kwestii tego numeru: kij że laska z okolicy; nie dało Ci do myślenia że nie wiedziała kto dzwoni? Mogła się rypnąć z numerem. Przykładowo: mój numer od numeru mojej siostry różni się JEDNĄ cyfrą. Ja żadnych jej znajomych w zasadzie nie znam.
Dało mi do myślenia, że jak dostajemy życzenia do bierzemy odowiedz . Nie musimy wprowadzać numeru.
Lol, kiedyś dostałam na Sylwestra nieoczekiwanie SMS-a w stylu "włóż na siebie sexy bieliznę tygrysico będę wieczorem" z nieopisanego numeru.
A zaraz potem: "Przepraszam pomyłka"
Lol, kiedyś dostałam na Sylwestra nieoczekiwanie SMS-a w stylu "włóż na siebie sexy bieliznę tygrysico będę wieczorem" z nieopisanego numeru.
A zaraz potem: "Przepraszam pomyłka"
Ha i co zalozylas?
29 2024-01-30 11:03:24 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2024-01-30 11:04:56)
W Sylwestra przed północą dostał smsa z niepodpisanego numeru: Dziękujemy i wzajemnie. Buziaczek
Dziękujemy więc liczba mnoga. Złożył życzenia jakiejś grupie osób, może rodzinie, albo komuś kto ma partnera/partnerkę. Równie dobrze to mogła być ciotka z rodziną. Jak ktoś odpisuje w liczbie mnogiej to życzenia nie były kierowane do jednej osoby.
poza tym to są życzenia noworoczne. 2 stycznia już nikt o nich nie pamięta. Po co drążyć temat?
Zabronisz mu wysylać życzenia noworoczne do znajomych albo rodziny?
ps. chyba odkopałam temat niepotrzebnie nie zwrocilam uwagi na date