Wprawdzie jak kilka dni temu pytałem o radę to mi nie pomogliście, ale ja taki nie jestem i mimo wszystko wam pomogę
Żeby poznać jakieś fajne dziewczyny miałem iść na kurs tańca (ale nie lubię tańczyć) albo zapisać się na studia podyplomowe (tam gdzie są kobiety to raczej tematyka, która mnie średni interesuje i tym bardziej nie przyda się w rozwoju kariery zawodowej).
Ale koleżanka podrzuciła mi temat SZYBKICH RANDEK Zapisałem się kilka dni temu i wczoraj poszedłem, było 12 kobiet i 12 facetów, 8 minut na rozmowę z każdą z pań. Poziom urody różny, od 4/10 do 8/10, poziom rozmowy również, ogólnie da się wyczuć, że dużo osób zestresowanych i nie zawsze te rozmowy się kleją tak jak powinny, ale tragedii ogólnie nie ma. Poza jednym przypadkiem, gdzie miałem wrażenie, że te 8 minut nigdy się nie skończy, dziewczyna tak niemrawa, że czułem się jakbym jej przesłuchanie robił a ona kompletnie nie chciała współpracować. Ale zakładam, że stres też swoje zrobił więc nie oceniam.
Zasady proste, krótka rozmowa z każdą z pań, po tej kilkuminutowej rozmowie zaznaczam, czy mi dziewczyna pasuje czy nie, ona robi to samo w stosunku do mnie i kartki trafiają do organizatorów. Tam gdzie są wzajemne zaznaczenia, ludzie dostają do siebie kontakty.
Ale efekty, bo to najważniejsze Zaznaczyłem 5 kobiet na tak, przed chwilą dostałem maila od organizatorów, mam 4 odpowiedzi też na tak (z 1 umówiłem się "nielegalnie" w czasie przerwy więc w sumie doszły mi 3 nowe osoby).
To oczywiście niczego nie przesądza bo różnie się te znajomości mogą potoczyć, ale nad aplikacjami randkowymi ma tą niezaprzeczalną przewagę, że spotykacie się na żywo, więc nie będzie niespodzianki w kwestii wyglądu, trzeba brać jednak poprawkę na stres (zapewne i u was i u waszych rozmówczyń) bo łatwiej być kozakiem w necie niż twarzą w twarz, ale jak ktoś dobrze sobie temat rozplanuje to do przejścia.
Nie będę podawał nazwy firmy, która się tym zajmuje bo nie chce być posądzony o naganianie, ale z tego co widziałem takich firm jest sporo więc każdy znajdzie coś dla siebie, Koszt zapisania się właściwie pomijalny. Krótko mówiąc polecam, zamiast zapisywać się na jakieś kursy, które was nie interesują albo dyskutować tygodniami przez portale randkowe lepiej poświęcić jeden wieczór na coś takiego. Ja jestem pozytywnie zaskoczony, jak nie wypali tym razem to na 100% przejdę się jeszcze raz. Tak czy inaczej polecam szukającym, którzy nie widzą jak się do tematu zabrać