Idą na ulicy i jak by mnie nie zauważały a jak nawet widzą to zrobią dziwną minę i idą dalej jak to zmienić ?
Jak moga Ciebie nie zauwazac, skoro robia do Ciebie dziwne miny? To przeciez Cie widza
bo nie które idą i olewają mnie a drugie patrzą jak na jakieś dziwactwo
Podobno samotne matki patrzą łaskawym okiem.
Jak to łaskawym ?
Żarłocznym okiem. W KFC chciały kiedyś pożreć Rumuńskiego .
Legat napisał/a:Podobno samotne matki patrzą łaskawym okiem.
Żarłocznym okiem. W KFC chciały kiedyś pożreć Rumuńskiego
.
To jest taki nowy zestaw kurczaka ten rumuński w KFC?
.
Pożreć Rumuńskiego? Przestań Karolina, nie zarobiłyby na wykałaczki
A wracając do tematu:
Z miłością do drugiej osoby jest jak z chorobą. Często przychodzi niespodziewanie, czasem się komplikuje, wraca. A nawet zdarza się, że pozostawia po sobie jakieś piętno, lub drobny uraz.
Bywa, że człek nie dopuszcza do siebie myśli, że właśnie jeśli nie ma super auta typu Ferrari, to przecież nie zginie w wypadku samochodowym i przedłuży swoje życie.
Wystarczy pozytywnie myśleć autorze tego wątku
.
Właśnie o tym myślałem. Wg Rumuńskiego chciały go na opiekunkę ich dzieci i na beta bankomat.
Idą na ulicy i jak by mnie nie zauważały a jak nawet widzą to zrobią dziwną minę i idą dalej jak to zmienić ?
Zatrzymaj się przed nią i powiedz tak:
- hej mała, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść przed tobą jeszcze raz?
Miklosza napisał/a:Idą na ulicy i jak by mnie nie zauważały a jak nawet widzą to zrobią dziwną minę i idą dalej jak to zmienić ?
- hej mała, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść przed tobą jeszcze raz?
....... I podskoczyć
KoralinaJones napisał/a:Legat napisał/a:Podobno samotne matki patrzą łaskawym okiem.
.
Właśnie o tym myślałem. Wg Rumuńskiego chciały go na opiekunkę ich dzieci i na beta bankomat.
Nie ma czegos takiego jak beta bankomat.
Miklosza napisał/a:Idą na ulicy i jak by mnie nie zauważały a jak nawet widzą to zrobią dziwną minę i idą dalej jak to zmienić ?
To był by przełom w moim życiu gdy bym tak powiedział
14 2023-11-24 14:14:28 Ostatnio edytowany przez jeziorna (2023-11-24 14:15:24)
Może dlatego, że za bardzo się gapisz na nie, stąd te dziwne miny?
Jak to zmienic? Nie gapić się na nie, iść przed siebie. Możliwe, ze kobiety, które spotykasz na ulicy, idą lub śpiesza się gdzieś w konkretnym celu, więc mogą nie być zainteresowane zaczepkami na ulicy.
Jak to zmienic? Nie gapić się na nie, iść przed siebie. Możliwe, ze kobiety, które spotykasz na ulicy, idą lub śpiesza się gdzieś w konkretnym celu, więc mogą nie być zainteresowane zaczepkami na ulicy.
Ale to nic nie zmieni.
To raczej nic nie zmieni to prawda
17 2023-11-24 14:28:50 Ostatnio edytowany przez jeziorna (2023-11-24 14:29:22)
jeziorna napisał/a:Jak to zmienic? Nie gapić się na nie, iść przed siebie. Możliwe, ze kobiety, które spotykasz na ulicy, idą lub śpiesza się gdzieś w konkretnym celu, więc mogą nie być zainteresowane zaczepkami na ulicy.
Ale to nic nie zmieni.
Nie będą robiły dziwnych min albo autor nie będzie ich widział.
18 2023-11-24 15:46:40 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-11-24 15:48:18)
W centrum miasta to juz wogole nikt nikim sie nie interesuje-ludzie zawsze ida w pospiechu, nosy w telefony wlepione, kazdy kazdego mija,ani czesc, ani pocaluj mnie w d*** . Nie chciala bym.mieszkac w centrum miasta, niby tlumy ludzi, a kazdy samotny... dlatego ciesze sie,ze sa tez rozne dzielnice, gdzie nie ma tlumow ludzi i kazdy zawsze z kims pogada. Zle sie czuje w centrum miasta, jade tam tylko ,gdy musze
19 2023-11-24 18:46:28 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-11-24 18:46:36)
Co za durnoty.
Jak Cię kobieta zauwazyła i chciała z Tobą gadać, to ją zlałeś totalnie, bo ta akurat Ci nie pasowała.
Jedyną osobą, która bojkotuje Twoje starania jesteś Ty sam.
Rusz tyłek, zmień coś, idź na terapię, zrób te zęby, naucz się rozmawiać zamiast tylko rzucać komunikaty.
Co za durnoty.
Jak Cię kobieta zauwazyła i chciała z Tobą gadać, to ją zlałeś totalnie, bo ta akurat Ci nie pasowała.Jedyną osobą, która bojkotuje Twoje starania jesteś Ty sam.
Rusz tyłek, zmień coś, idź na terapię, zrób te zęby, naucz się rozmawiać zamiast tylko rzucać komunikaty.
ona po prostu przechodziła i tyle jak miałem zagadać
najważniejsze teraz to zęby
Lady Loka napisał/a:Co za durnoty.
Jak Cię kobieta zauwazyła i chciała z Tobą gadać, to ją zlałeś totalnie, bo ta akurat Ci nie pasowała.Jedyną osobą, która bojkotuje Twoje starania jesteś Ty sam.
Rusz tyłek, zmień coś, idź na terapię, zrób te zęby, naucz się rozmawiać zamiast tylko rzucać komunikaty.ona po prostu przechodziła i tyle jak miałem zagadać
Ale tamta o której ja mowię, sama Cię zagadała, ale Ty wybrzydzałeś bo starsza.
Zrób te zęby i przestac smęcić w miliardzie miejsc na forum.
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Co za durnoty.
Rusz tyłek, zmień coś, idź na terapię, zrób te zęby, naucz się rozmawiać zamiast tylko rzucać komunikaty.ona po prostu przechodziła i tyle jak miałem zagadać
Ale tamta o której ja mowię, sama Cię zagadała, ale Ty wybrzydzałeś bo starsza.
Zrób te zęby i przestac smęcić w miliardzie miejsc na forum.
Nie nie zagadała ona mnie lubi po prostu prawie jak syna
wszystko mi się poknociło moja mama ją zna
Ale to nic nie zmieni.
dlaczego niczego nie zmieni?;]??
Załuż płaszcz przejdziesz po parku zobaczysz jakąś nagłym ruchem odsłoń. Wtedy zauważą.
25 2023-11-26 01:50:07 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2023-11-26 01:51:52)
O tobie to nawet piosenki śpiewają
Wsiadł do autobusu człowiek z liściem na głowie
Nikt go nie poratuje nikt mu nic nie powie
Tylko się każdy gapi
Tylko się każdy gapi i nic
Popatrz na tych, którym najlepiej wychodzi zwracanie na siebie uwagi kobiet. Oni okupują pewien tron, na którym chciałbyś siedzieć. Nigdy tam nie będziesz, jeżeli nie zaczniesz ich nienawidzieć za to, że zabierają go tylko dla siebie. Nienawiść wobec nich, to twój klucz do sukcesu. Zgromadź w sobie jak najwięcej mocy, i rozwal ich wszystkie fałszywe twarze! Wtedy kobiety pomyślą "kim jest ten nowy mężczyzna? Pokonał wcześniejszych, jak jakiś Herkules. Chciałabym wiedzieć o nim coś więcej". A tobie wtedy z wrażenia stanie prącie, i pełen podniecenia opowiesz im o sobie co tylko zechcesz.