Autyzm sprzezony - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Autyzm sprzezony

Czy osoba z autyzmem musi być leczona stałe psychiatrycznie ?Czy znacie osoby chore z autyzmem i sprzężona niepełnosprawnością intelektualną co wylądowali na ulicy ?Nie jestem dalej samodzielny .

Zobacz podobne tematy :
Odp: Autyzm sprzezony
niski1996 napisał/a:

Czy osoba z autyzmem musi być leczona stałe psychiatrycznie ?

Dobrze jakbyś zadał to pytanie lekarzowi, a nie na jakimś forum internetowym.

3

a moge zapytac, na czym leczenie polega?

4

blueangel napisał/a:

Masz kogoś takiego w rodzinie ?Jak nie to mi nie zawracaj głowy.

5

niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

No Ty to umiesz zrażać do siebie ludzi big_smile

6

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

No Ty to umiesz zrażać do siebie ludzi big_smile

To jeszcze nic,znam 16 letnia dziewczyne z autyzmem, ktora od 10 roku zycia malowala obrazy przedstawiajace jak zabija inne dzieci w szkole.  Jest pod stala opieka psychiastryczna, a matka oddala ja do osrodka,bo sie bala o wlasne zycie. Dzieciaka raz widzialam to jakby z rodziny adamsow ja podmienili,  nawet kota bym tej dziewczynie nie powierzyla

7 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-10-25 13:47:05)

niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

Ty zawracasz nam, ona może zawracać tobie. Na tym polegają fora dyskusyjne.

8 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-10-25 22:51:27)

niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

Wlasnie mam, ale nie  wtakim wieku. Chcialam sie dzieki tobie dowiedziec, jak wyglada leczenie wwieku doroslym. Z takim podejsciem do ludzi nikogo nie poznasz. I to nie przez chorobe/syndrom.

9

blueangel napisał/a:
niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

Wlasnie mam, ale nie  wtakim wieku. Chcialam sie dzieki tobie dowiedziec, jak wyglada leczenie wwieku doroslym. Z takim podejsciem do ludzi nikogo nie poznasz. I to nie przez chorobe/syndrom.

Nie wiesz jakie mam problemy tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .

10 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-26 09:02:20)

niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Nie wiesz jakie mam problemy tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .

Co to za wymysł?
Jak dotąd jedyne szydło jakie tu się uwidacznia jest w moim wykonaniu i to pod warunkiem , że ktoś sobie na takowe zasłuży smile wink smile
Secundo , - dziewczyna zadała pytanie dostając w odpowiedzi chamską odpowiedź smile Wiesz, czemu jesteś sam? Nie znasz jej zamiarów, więc nie produkuj z góry na starcie słabych scenariuszy.
Trzecia sprawa smile , - masz obawy, że dostaniesz obuchem, to nie zakładaj tematów smile Proste jak prostownik do prostowania prostych prostokątów smile

11

2odiak napisał/a:
niski1996 napisał/a:
blueangel napisał/a:

Co to za wymysł?
Jak dotąd jedyne szydło jakie tu się uwidacznia jest w moim wykonaniu i to pod warunkiem , że ktoś sobie na takowe zasłuży smile wink smile
Secundo , - dziewczyna zadała pytanie dostając w odpowiedzi chamską odpowiedź smile Wiesz, czemu jesteś sam? Nie znasz jej zamiarów, więc nie produkuj z góry na starcie słabych scenariuszy.
Trzecia sprawa smile , - masz obawy, że dostaniesz obuchem, to nie zakładaj tematów smile Proste jak prostownik do prostowania prostych prostokątów smile

Przecież to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .To nie wiem po co ta grupa i ta strona ma służyć .Jeżeli jest dla kobiet to facetów lub mnie nie powinno być .

12

niski1996 napisał/a:

Przecież to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .

Ofkorzzz...

niski1996 napisał/a:

To nie wiem po co ta grupa i ta strona ma służyć .

https://img.freepik.com/premium-wektory/palec-wskazujacy-w-dol-emoji-gest-wektor-ikona-na-bialym-tle-ilustracja-palec-wskazujacy-w-dol_603823-695.jpg

niski1996 napisał/a:

... to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .

Ale skoro smile

https://emoji-copy.com/imaj/160/1FAF5.webp

niski1996 napisał/a:

tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .

To nie zakładaj tematów smile

13

2odiak napisał/a:

Zaraz ci napisze, że to forum jest pełne podłych bab i podłych facetów ;D

14

Kasssja napisał/a:
2odiak napisał/a:

big_smile
To dostanie ripa
https://w0.peakpx.com/wallpaper/799/951/HD-wallpaper-rip-rest-in-peace-skull-bird-dead-cemetery-smoke-sayings.jpg
W moim ulubienym wykonaniu smile
big_smile

I będzie jazda jak po tajskim kebsie big_smile big_smile big_smile

15

2odiak napisał/a:
Kasssja napisał/a:
2odiak napisał/a:

big_smile
To dostanie ripa
https://w0.peakpx.com/wallpaper/799/951/HD-wallpaper-rip-rest-in-peace-skull-bird-dead-cemetery-smoke-sayings.jpg
W moim ulubienym wykonaniu smile
big_smile

I będzie jazda jak po tajskim kebsie big_smile big_smile big_smile

Czemu dajesz takie strasznie obrazy? Beda sie Tobie horrory snily

16

JuliaUK33 napisał/a:

smile
Horrory to mnie akurat najmniej ruszają, nawet te które miały by mnie doprowadzić do moczenia po nocach big_smile

A dlaczego takie obrazki?
Bo te grafiki, memy stanowią niekiedy dosadne, niekiedy żartobliwe dopełnienie wypowiedzi. wink

Polot musieć być, bo bez tego wszystko jest jakieś takie szare big_smile

Dobra, ale smile

Zombiaków się boisz ok, będę wklejał te mniej drastik
Pennywise, podobnie

Ale nie wmówisz mi , że boisz się dużych czarnych pająkóWWWW...!

https://media.istockphoto.com/id/481945981/pl/wektor/przera%C5%BCona-kobieta.webp?s=1024x1024&w=is&k=20&c=a8AgAXTFEU_5mYwHM1cuQiJbaJZq-9gzI0SnGHzN6Zw=

https://media.istockphoto.com/id/481945981/pl/wektor/przera%C5%BCona-kobieta.webp?s=1024x1024&w=is&k=20&c=a8AgAXTFEU_5mYwHM1cuQiJbaJZq-9gzI0SnGHzN6Zw=

big_smile big_smile big_smile

17

Kurcze Zodiak, ogarnij tworzenie miniaturek zdjęć XD

18 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-10-26 12:40:19)

2odiak napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

smile
Horrory to mnie akurat najmniej ruszają, nawet te które miały by mnie doprowadzić do moczenia po nocach big_smile

A dlaczego takie obrazki?
Bo te grafiki, memy stanowią niekiedy dosadne, niekiedy żartobliwe dopełnienie wypowiedzi. wink

Polot musieć być, bo bez tego wszystko jest jakieś takie szare big_smile

Dobra, ale smile

Zombiaków się boisz ok, będę wklejał te mniej drastik
Pennywise, podobnie

Ale nie wmówisz mi , że boisz się dużych czarnych pająkóWWWW...!

big_smile big_smile big_smile

Pajakow sie nie boje, mam jednego na scianie w lazience u kumpeli sobie mieszka, kiedys byl maly a teraz urosl wielki

19 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-26 12:58:42)

Kasssja napisał/a:

Ale te zdjęcia nie są większe od ekranów smartfonów, czy telefonów smile big_smile
Fakt, że jak rzucam z rzutnika to taki " pająk" potrafi być na całą ścianę big_smile
I wtedy w sekund 5 mam puste pomieszczenie, bo uciekają nawet myszy
big_smile

OKi, dobra rozumiem w czym problem, a autoresizing nie działa. Luzuje z "dopełniaczami" zatemmmm smile

20

2odiak napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Ale te zdjęcia nie są większe od ekranów smartfonów, czy telefonów smile big_smile
Fakt, że jak rzucam z rzutnika to taki " pająk" potrafi być na całą ścianę big_smile
big_smile

OKi, dobra rozumiem w czym problem, a autoresizing nie działa. Luzuje z "dopełniaczami" zatemmmm smile

I jeszcze lokalny geniusz Julia wszystko to po tobie cytuje XD

21

Kasssja napisał/a:

Dlatego, będzie czysty tekst....

22

Kasssja napisał/a:
2odiak napisał/a:
Kasssja napisał/a:

big_smile

Ja nie jestem lokalny geniusz

23

Witam. Nie wszystkie osoby z autyzmem wymagają leczenia psychiatrycznego, a podejście do zarządzania autyzmem może się różnić w zależności od indywidualnych potrzeb. Autyzm jest spektrum, co oznacza, że występuje wiele różnych poziomów i form zaburzenia. Dla niektórych osób z autyzmem, terapie i wsparcie psychologiczne mogą być korzystne, ale nie oznacza to konieczności leczenia psychiatrycznego. Leczenie autyzmu zazwyczaj skupia się na terapiach i interwencjach, które pomagają osobom z autyzmem rozwijać umiejętności społeczne. To bardzo indywidualna kwestia...

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024