Czy osoba z autyzmem musi być leczona stałe psychiatrycznie ?Czy znacie osoby chore z autyzmem i sprzężona niepełnosprawnością intelektualną co wylądowali na ulicy ?Nie jestem dalej samodzielny .
Czy osoba z autyzmem musi być leczona stałe psychiatrycznie ?
Dobrze jakbyś zadał to pytanie lekarzowi, a nie na jakimś forum internetowym.
a moge zapytac, na czym leczenie polega?
a moge zapytac, na czym leczenie polega?
Masz kogoś takiego w rodzinie ?Jak nie to mi nie zawracaj głowy.
blueangel napisał/a:a moge zapytac, na czym leczenie polega?
No Ty to umiesz zrażać do siebie ludzi
niski1996 napisał/a:blueangel napisał/a:a moge zapytac, na czym leczenie polega?
No Ty to umiesz zrażać do siebie ludzi
To jeszcze nic,znam 16 letnia dziewczyne z autyzmem, ktora od 10 roku zycia malowala obrazy przedstawiajace jak zabija inne dzieci w szkole. Jest pod stala opieka psychiastryczna, a matka oddala ja do osrodka,bo sie bala o wlasne zycie. Dzieciaka raz widzialam to jakby z rodziny adamsow ja podmienili, nawet kota bym tej dziewczynie nie powierzyla
7 2023-10-25 13:46:37 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-10-25 13:47:05)
Ty zawracasz nam, ona może zawracać tobie. Na tym polegają fora dyskusyjne.
8 2023-10-25 22:51:08 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-10-25 22:51:27)
Wlasnie mam, ale nie wtakim wieku. Chcialam sie dzieki tobie dowiedziec, jak wyglada leczenie wwieku doroslym. Z takim podejsciem do ludzi nikogo nie poznasz. I to nie przez chorobe/syndrom.
niski1996 napisał/a:blueangel napisał/a:a moge zapytac, na czym leczenie polega?
Wlasnie mam, ale nie wtakim wieku. Chcialam sie dzieki tobie dowiedziec, jak wyglada leczenie wwieku doroslym. Z takim podejsciem do ludzi nikogo nie poznasz. I to nie przez chorobe/syndrom.
Nie wiesz jakie mam problemy tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .
10 2023-10-26 09:01:21 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-26 09:02:20)
blueangel napisał/a:niski1996 napisał/a:Masz kogoś takiego w rodzinie ?Jak nie to mi nie zawracaj głowy.
Nie wiesz jakie mam problemy tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .
Co to za wymysł?
Jak dotąd jedyne szydło jakie tu się uwidacznia jest w moim wykonaniu i to pod warunkiem , że ktoś sobie na takowe zasłuży
Secundo , - dziewczyna zadała pytanie dostając w odpowiedzi chamską odpowiedź Wiesz, czemu jesteś sam? Nie znasz jej zamiarów, więc nie produkuj z góry na starcie słabych scenariuszy.
Trzecia sprawa , - masz obawy, że dostaniesz obuchem, to nie zakładaj tematów
Proste jak prostownik do prostowania prostych prostokątów
niski1996 napisał/a:blueangel napisał/a:Wlasnie mam, ale nie wtakim wieku. Chcialam sie dzieki tobie dowiedziec, jak wyglada leczenie wwieku doroslym. Z takim podejsciem do ludzi nikogo nie poznasz. I to nie przez chorobe/syndrom.
Co to za wymysł?
Jak dotąd jedyne szydło jakie tu się uwidacznia jest w moim wykonaniu i to pod warunkiem , że ktoś sobie na takowe zasłuży![]()
![]()
Secundo , - dziewczyna zadała pytanie dostając w odpowiedzi chamską odpowiedźWiesz, czemu jesteś sam? Nie znasz jej zamiarów, więc nie produkuj z góry na starcie słabych scenariuszy.
Trzecia sprawa, - masz obawy, że dostaniesz obuchem, to nie zakładaj tematów
Proste jak prostownik do prostowania prostych prostokątów
Przecież to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .To nie wiem po co ta grupa i ta strona ma służyć .Jeżeli jest dla kobiet to facetów lub mnie nie powinno być .
Przecież to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .
Ofkorzzz...
To nie wiem po co ta grupa i ta strona ma służyć .
... to jest dział gdzie ludzie piszą o problemach .
Ale skoro
tutaj siedzą podłe baby które umia się szydzić z poważnych problemów .
To nie zakładaj tematów
To nie zakładaj tematów
Zaraz ci napisze, że to forum jest pełne podłych bab i podłych facetów ;D
2odiak napisał/a:To nie zakładaj tematów
To dostanie ripa
W moim ulubienym wykonaniu
I będzie jazda jak po tajskim kebsie
Kasssja napisał/a:2odiak napisał/a:To nie zakładaj tematów
To dostanie ripa
W moim ulubienym wykonaniuI będzie jazda jak po tajskim kebsie
![]()
![]()
Czemu dajesz takie strasznie obrazy? Beda sie Tobie horrory snily
Czemu dajesz takie strasznie obrazy? Beda sie Tobie horrory snily
Horrory to mnie akurat najmniej ruszają, nawet te które miały by mnie doprowadzić do moczenia po nocach
A dlaczego takie obrazki?
Bo te grafiki, memy stanowią niekiedy dosadne, niekiedy żartobliwe dopełnienie wypowiedzi.
Polot musieć być, bo bez tego wszystko jest jakieś takie szare
Dobra, ale
Zombiaków się boisz ok, będę wklejał te mniej drastik
Pennywise, podobnie
Ale nie wmówisz mi , że boisz się dużych czarnych pająkóWWWW...!
Kurcze Zodiak, ogarnij tworzenie miniaturek zdjęć XD
18 2023-10-26 12:40:02 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-10-26 12:40:19)
JuliaUK33 napisał/a:Czemu dajesz takie strasznie obrazy? Beda sie Tobie horrory snily
Horrory to mnie akurat najmniej ruszają, nawet te które miały by mnie doprowadzić do moczenia po nocachA dlaczego takie obrazki?
Bo te grafiki, memy stanowią niekiedy dosadne, niekiedy żartobliwe dopełnienie wypowiedzi.Polot musieć być, bo bez tego wszystko jest jakieś takie szare
Dobra, ale
Zombiaków się boisz ok, będę wklejał te mniej drastik
Pennywise, podobnieAle nie wmówisz mi , że boisz się dużych czarnych pająkóWWWW...!
![]()
![]()
Pajakow sie nie boje, mam jednego na scianie w lazience u kumpeli sobie mieszka, kiedys byl maly a teraz urosl wielki
19 2023-10-26 12:47:38 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-26 12:58:42)
Kurcze Zodiak, ogarnij tworzenie miniaturek zdjęć XD
Ale te zdjęcia nie są większe od ekranów smartfonów, czy telefonów
Fakt, że jak rzucam z rzutnika to taki " pająk" potrafi być na całą ścianę
I wtedy w sekund 5 mam puste pomieszczenie, bo uciekają nawet myszy
OKi, dobra rozumiem w czym problem, a autoresizing nie działa. Luzuje z "dopełniaczami" zatemmmm
Kasssja napisał/a:Kurcze Zodiak, ogarnij tworzenie miniaturek zdjęć XD
![]()
I wtedy w sekund 5 mam puste pomieszczenie, bo uciekają nawet myszyOKi, dobra rozumiem w czym problem, a autoresizing nie działa. Luzuje z "dopełniaczami" zatemmmm
I jeszcze lokalny geniusz Julia wszystko to po tobie cytuje XD
Dlatego, będzie czysty tekst....
2odiak napisał/a:Kasssja napisał/a:Kurcze Zodiak, ogarnij tworzenie miniaturek zdjęć XD
![]()
I wtedy w sekund 5 mam puste pomieszczenie, bo uciekają nawet myszyOKi, dobra rozumiem w czym problem, a autoresizing nie działa. Luzuje z "dopełniaczami" zatemmmm
Ja nie jestem lokalny geniusz
Witam. Nie wszystkie osoby z autyzmem wymagają leczenia psychiatrycznego, a podejście do zarządzania autyzmem może się różnić w zależności od indywidualnych potrzeb. Autyzm jest spektrum, co oznacza, że występuje wiele różnych poziomów i form zaburzenia. Dla niektórych osób z autyzmem, terapie i wsparcie psychologiczne mogą być korzystne, ale nie oznacza to konieczności leczenia psychiatrycznego. Leczenie autyzmu zazwyczaj skupia się na terapiach i interwencjach, które pomagają osobom z autyzmem rozwijać umiejętności społeczne. To bardzo indywidualna kwestia...