Co myśleć o takim zachowaniu mężczyzny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Co myśleć o takim zachowaniu mężczyzny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Co myśleć o takim zachowaniu mężczyzny?

Cześć smile Jestem tu nowa i potrzebuję porady. Jakiś miesiąc  temu zaczęłam pisać z mężczyzną na portalu randkowy... on kilkukrotnie zachęcał mnie do spotkania.Jednak ja nie miałam jakoś na to ochoty.  Mimo, że pisało nam się super. Nasze wiadomości były bardzo długie (wręcz przypominały rozdziały książek) i inspirujące. Nie pisaliśmy codziennie..tylko wtedy jak mieliśmy na to ochotę. Zdanie zmieniłam  w ostatnią niedzielę i spotkałam się z nim. Było super i tak wyszło,że wylądowaliśmy w łóżku (pewnie większość stwierdzi, że jestem puszczalska). Gdy leżeliśmy po wszystkim to on stwierdził, że dla niego to nie była przygoda i jak będę mieć ochotę na spotkanie to mam się odezwać.Zrobiłam to po jakiś 24h.
Moja  wiadomość do niego :
Cześć:) Już o mnie zapomniałeś? Tak szybko? big_smile
A tak bardziej...poważnie to jednak jestem ciekawa czy  nie zmieniłeś zdania i nadal uważasz,że nie była to przygoda?Ja wiem,że czasami mówi się coś pod wpływem chwili i emocji, dlatego  odpowiedź na to pytanie również mogła się zmienić
Jego odpowiedź:
Zapomniałem? Ostatnio  naprawdę rzadko tu bywam, właściwie tylko na chwile byłem aby się z Tobą konkretnie umówić, jakoś poirytował mnie ten portal do granic  możliwości, też tak miewasz?
Moja odpowiedź:
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie big_smile Skoro tak bardzo cie irytuje  to po co nadal na nim jesteś? Ja bardzo nie lubię jak ktoś unika odpowiedzi na proste  i konkretne pytanie smile Wolę prawdę.A jeżeli chodzi o kontakt ze mną to był on możliwy w inny sposób ale... Pytam cię o to czy jednak w tym momencie potraktowałeś to  jako przygodę nie dlatego,że oczekuję nie wiadomo czego...tylko trochę z innego powodu. Zapytałam o to bo wolę mieć jasność. Ja się nawet nie zdenerwuje jeżeli stwierdzisz,że to tylko przygoda. W takim wypadku luz możemy się więcej nie spotykać, nie pisać albo przerzucić to na relacje czysto koleżeńską. Jeżeli jednak nie zmieniłeś  zdania to też wolę to wiedzieć.

Odczytał i cisza od 3 dni. Zauważyłam, że nie ma go ani na  portalu, ani na messengerze.
Wiem, pewnie stwierdzicie że ma mnie  gdzieś....ale ja się zastanawiam po co mówił to wszystko w stylu "że dla niego to nie przygoda"? Jakby nic takiego nie powiedział to nie zastanawiałabym się nad tym i sama potraktowałabym to jako przygodę

Może ktoś ma coś  ciekawego do powiedzenia na temat jego zachowania?
Może ja trochę jednak przegięłam ?
Ale wydaje mi się, że oczekiwanie od kogoś prawdy to nic strasznego... i każdy człowiek na nią zasługuję. Nawet ze względu na szacunek do drugiej osoby.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myśleć o takim zachowaniu mężczyzny?

Gdyby facet po jednym spotkaniu zadał mi te pytania, które Ty zadałaś jemu, to też bym się już nie odezwała. Wsiadłaś na niego jak żona po 20 latach małżeństwa. Chyba poczuł się osaczony...

3

Popieram poprzedniczkę smile wystarczyło pierwsze pytanie zadać poczekać na odpowiedź a potem zapytać po prostu - to jak będzie ?? - jak zacznie kręcić to masz odpowiedź

Ps. jedna taka "przygoda" to żadne puszczalstwo to po prostu... taka przygoda smile

Powiedzieć mógł wszystko faceci różne rzeczy mówią w łóżku. Może bał się odpowiedzi w inną stronę bo bał się Ciebie urazić... wielu facetów myśli że jak idzie z kobietą do łóżka (nawet na pierwszym spotkaniu) to w jej głowie juz to musi być coś bardzo poważnego - taka halucynacja smile

Pzdr

4

Nie ma żadnej reguły, że na pierwszej randce nie laduje się w łóżku, chociaż z drugiej strony lepiej tego nie robić. Ty dałaś ponieść się chwili i zrobiłaś, co zrobiłaś. Trudno- czasu nie cofniesz i niczego nie odkrecisz.
To że napisałaś do niego po 24 godzinach też nie jest niczym zlym, jednak niepotrzebnie aż tak bardzo rozgadalas się w tym poście. Wystarczyło napisać " cześć, co u ciebie?
Nie czekaj już na odpowiedź od niego, nie pisz do niego więcej, nie przepraszaj, niczego nie wyjaśniaj. Zostaw te sprawę.
Może za jakiś czas on sam się do ciebie odezwie, skoro mieliście zwyczaj pisać do siebie od czasu do czasu.
Potraktuj tę sprawę jako lekcje i wyciągnij wnioski.
Pytanie do ciebie.
Jakie wnioski możesz wyciągnąć z tej historii?

5

Masakra! przegięłaś. Nie czułaś że przeginasz?  domaganie się "odpowiedzi na proste pytanie" .. zamordowałaś to w zarodku..
Ja na miejscu gościa oczyma wyobrażni zobaczyłabym babkę stojącą nad gościem ze ścierą i domagającą się odpowiedzi na "proste pytanie"
a na miejscu gościa poszłabym się teraz upić..

6

o kurdee :DDD
ja jestem przegięta w tę drugą stronę, tj. jakoś odstraszam powściagliwością co wygląda na brak zaangażowania i olewacki stosunek ale ty masz ewidentnie problem z wyczuciem sytuacji i wręcz naskakujesz swoją osobą na niewinnego człowieka :DD

ja bym się wystraszyła chyba na jego miejscu

natomiast, wg. mnie, wszystko zmierzało w dobrym kierunku i być może jest jeszcze szansa żeby wybrnąć, zatem napisałabym do niego jeszcze raz i przeprosiła jakoś a przynajmniej próbowała się wytłumaczyć z tego jak zabrzmiałaś

7

Jesteś strasznym bluszczem. Tylko raz się spotkaliście. On powiedział, żebyś się odezwała, a ty wyskakujesz z jakimiś durnymi pytaniami. Może od razu zapytaj, czy widzi cię w roli swojej żony.

8 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2019-02-25 23:14:43)

Na przyszłośc
1.Nie szukaj facetow na portalach randkowych,
2. Nie "piłuj" jak juz się z jakimś prześpisz
3. Nie zmuszaj do "prawdy" kogoś, kogo prawie nie znasz.

I zrob sobie badania, jeśli sie nie zabezpieczałaś. Jeśli się zabezpieczałaś, to też zrób...Tak na wszelki wypadek.

9

Salomonka napisał/a:

Na przyszłośc
1.Nie szukaj facetow na portalach randkowych,
2. Nie "piłuj" jak juz się z jakimś prześpisz
3. Nie zmuszaj do "prawdy" kogoś, kogo prawie nie znasz.

I zrob sobie badania, jeśli sie nie zabezpieczałaś. Jeśli się zabezpieczałaś, to też zrób...Tak na wszelki wypadek.

Punkt 1. nie musi być aż tak radykalny - osobiście nie widzę niczego złego w poznawaniu ludzi w ten sposób, tylko trzeba trochę rozmów z nowo poznanymi osobami odbyć - zarówno przed samym spotkaniem, jak i na pierwszych spotkaniach. A więc dużo, dużo rozmawiać :- )

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Co myśleć o takim zachowaniu mężczyzny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024