Cześć. Zauważyłam problem naszych dzisiejszych czasów. A mianowicie dużo dziewczyn jak i chłopaków się nie szanuje. Zgadzają się na relację bwf, uprawiają seks gdzie popadnie nie ważne z kim.
Zastanawiam się czasem czy jestem w stanie znaleźć faceta który szanuje się jak i kobiety i uprawia seks jedynie w związku jak do kobiety coś czuję?. Bardziej chodzi o to aby miał takie po prostu zasady moralne, że musi coś czuć żeby z kimś się kochać lub z tą osobą być w związku i traktować ja serio. A na żadne bwf się nie zgodzi, bo nie chce. Woli z kimś w związku i z uczucia.
Gadałam z moim kolegą który stwierdził, że koleżanka z pracy mu się średnio podoba, ale jakby chciała to by się z nią przespał i wszedl w bwf. No i według mnie facet się wtedy nie szanuje bo okropne jest dla mnie uprawianie seksu beż uczuć z kimś kto się nam średnio podoba. Zgadzanie się na byle jakość zamiast robić to z kimś z kim się serio chce być i kogo się kocha, uwielbia. Zauważyłam, że dość duża część facetów tak ma i mnie to strasznie do takich facetów zniechęca.