Narcyzm, próba zrozumienia osoby po zerwaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Narcyzm, próba zrozumienia osoby po zerwaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Narcyzm, próba zrozumienia osoby po zerwaniu

Szybkie pytanie wiemy jak bardzo narcyzi są po... ale tego nie rozumiem, "ostatnio przeczytałem książkę, kolekcjoner krzywd, ukryty narcyzm a miłość i seksualność" i wrzuciłem na relację a narcyz to polubił, wiem powodów jest miliard ale co wam przychodzi pierwsze do głowy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narcyzm, próba zrozumienia osoby po zerwaniu
Newera napisał/a:

Szybkie pytanie wiemy jak bardzo narcyzi są po... ale tego nie rozumiem, "ostatnio przeczytałem książkę, kolekcjoner krzywd, ukryty narcyzm a miłość i seksualność" i wrzuciłem na relację a narcyz to polubił, wiem powodów jest miliard ale co wam przychodzi pierwsze do głowy.

A ten narcyz do zdiagnozowany czy sam zdiagnozowałeś?

Za dużo analizujesz niepotrzebnie. Polubił bo polubił.

3 Ostatnio edytowany przez Newera (2023-09-01 09:36:48)

Niby coś tam zdiagnozowanie było ale prawdy Ci taki ktoś nie powie, z własnych obserwacji bardziej ale sztuczki typu hoovering itp itd, mniejsza z tym, dawać o sobie znać codziennie będąc w innym związku, lajkować to co ją demaskuje to nielogiczne, dlatego mnie to ciekawi ale fakt czasem za dużo chciałbym wiedzieć

4 Ostatnio edytowany przez Dracarys (2023-09-01 09:48:52)

czemu nie kontynuujesz swojego poprzedniego wątku? Napisałeś w nim, że kontakt dawno urwany, więc jakim cudem ona lajkuje cokolwiek co wstawiasz?

5

Widocznie musiała mnie odblokować, nie bawię się stalkera, nie patrzę, nie przeglądam, nie pisze. Mnie tylko zastanawia to co napisałem poniżej.

Jeśli chodzi o związki u mnie to tylko układy, nie ma wartości jak w latach 90, change my mind

6

Newera napisał/a:

Widocznie musiała mnie odblokować, nie bawię się stalkera, nie patrzę, nie przeglądam, nie pisze. Mnie tylko zastanawia to co napisałem poniżej.

Jeśli chodzi o związki u mnie to tylko układy, nie ma wartości jak w latach 90, change my mind

Nie skąd, tak nie patrzysz, że od razu zauważyłeś. A jak zauwazyleś, to od razu wleciała analiza i pytania, o co jej chodzi big_smile

Gdybyś przepracował związek, to bys to olał. I ja olanie polecam, a nie zastanawianie się nad jej motywacją.

7

Bo to chory umysł narcyza który chciałbym poznać, a powiadomienia robią swoje.

Czyli rozumiem nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi lub przypuszczeń, no to dobra w takim razie temat uważam za zamknięty.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Narcyzm, próba zrozumienia osoby po zerwaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024