Szybkie pytanie wiemy jak bardzo narcyzi są po... ale tego nie rozumiem, "ostatnio przeczytałem książkę, kolekcjoner krzywd, ukryty narcyzm a miłość i seksualność" i wrzuciłem na relację a narcyz to polubił, wiem powodów jest miliard ale co wam przychodzi pierwsze do głowy.
Szybkie pytanie wiemy jak bardzo narcyzi są po... ale tego nie rozumiem, "ostatnio przeczytałem książkę, kolekcjoner krzywd, ukryty narcyzm a miłość i seksualność" i wrzuciłem na relację a narcyz to polubił, wiem powodów jest miliard ale co wam przychodzi pierwsze do głowy.
A ten narcyz do zdiagnozowany czy sam zdiagnozowałeś?
Za dużo analizujesz niepotrzebnie. Polubił bo polubił.
3 2023-09-01 09:19:21 Ostatnio edytowany przez Newera (2023-09-01 09:36:48)
Niby coś tam zdiagnozowanie było ale prawdy Ci taki ktoś nie powie, z własnych obserwacji bardziej ale sztuczki typu hoovering itp itd, mniejsza z tym, dawać o sobie znać codziennie będąc w innym związku, lajkować to co ją demaskuje to nielogiczne, dlatego mnie to ciekawi ale fakt czasem za dużo chciałbym wiedzieć
4 2023-09-01 09:47:46 Ostatnio edytowany przez Dracarys (2023-09-01 09:48:52)
czemu nie kontynuujesz swojego poprzedniego wątku? Napisałeś w nim, że kontakt dawno urwany, więc jakim cudem ona lajkuje cokolwiek co wstawiasz?
Widocznie musiała mnie odblokować, nie bawię się stalkera, nie patrzę, nie przeglądam, nie pisze. Mnie tylko zastanawia to co napisałem poniżej.
Jeśli chodzi o związki u mnie to tylko układy, nie ma wartości jak w latach 90, change my mind
Widocznie musiała mnie odblokować, nie bawię się stalkera, nie patrzę, nie przeglądam, nie pisze. Mnie tylko zastanawia to co napisałem poniżej.
Jeśli chodzi o związki u mnie to tylko układy, nie ma wartości jak w latach 90, change my mind
Nie skąd, tak nie patrzysz, że od razu zauważyłeś. A jak zauwazyleś, to od razu wleciała analiza i pytania, o co jej chodzi
Gdybyś przepracował związek, to bys to olał. I ja olanie polecam, a nie zastanawianie się nad jej motywacją.
Bo to chory umysł narcyza który chciałbym poznać, a powiadomienia robią swoje.
Czyli rozumiem nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi lub przypuszczeń, no to dobra w takim razie temat uważam za zamknięty.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi