chęć zrozumienia byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chęć zrozumienia byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: chęć zrozumienia byłej

Witajcie, jestem tutaj nowy. Sprawa wygląda tak, że przed świętami wielkanocnymi moja teraz już była dziewczyna odeszła ode mnie. Śmieszne powody, o których nawet mi się nie chce pisać, bo nie o tym temat. Mianowicie po rozstaniu zerwała ze mną całkowicie kontakt, wszędzie mnie zablokowała, zmieniła numer. Minęły 3 miesiące od rozstania nagle odblokowała mnie na fb, lecz nic poza tym. Teraz wychodzi na to, że chyba codziennie przegląda mój profil, bo gdy tylko dodam jakąś relację, to widzę, że jedna "inna osoba" wyświetliła tą relację. Wiem, że to ona, bo jak wejdę na konwersację na messengerze, to mimo, że jestem nadal zablokowany, to pokazuje, że wyświetla te wszystkie relacje. I tutaj pojawia się moje pytanie. Po co mnie odblokowywała, skoro przez lekko ponad 3 miesiące nie miała takiej potrzeby i po co mnie stalkuje na tym facebook'u? Nie potrafię tego zrozumieć i potrzebuję Waszej pomocy. Z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chęć zrozumienia byłej

A skąd my mamy to wiedzieć? Nikt jej w głowie nie siedzi.
Ale można zgadywać, że chce sprawdzić co u Ciebie i czy nie bujasz się już z inną.
Taka trochę dziecinada...gimnazjum czy podstawówka? wink

3

Ty ją zablokuj i będzie spokój.

4

fuorviatos napisał/a:

Ale można zgadywać, że chce sprawdzić co u Ciebie i czy nie bujasz się już z inną.
Taka trochę dziecinada...gimnazjum czy podstawówka? wink

po co jej to wiedzieć, to ona odeszła, krzyżyk na drogę tongue
pomyśleć, że ona ma 21 lat i pracuje z dziećmi w żłobku...
mentalnie jak widać stanęła na poziomie 14lat

5

Nie kumam do czego ci ta wiedza, raz jest potrzeba, raz jej nie ma, zyj swoim zyciem I nie zapetlaj sie pierdolami

6

bo nie mogę pojąć tej jej głupiej logiki i myślałem, że tutaj będzie ktoś kto był z podobną wariatką i podzieli się swoimi spostrzeżeniami na ten temat smile

7 Ostatnio edytowany przez jjbp (2019-09-27 14:06:53)

Wariatka bo przegląda Twoja relacje na fejsie? No faktycznie nienormalna...
Ja czasem z ciekawości też sobie wejdę na profil osób, z którymi kiedyś byłam blisko a już nie mam kontaktu. Ot tak, z ciekawości, zobaczyć co tam sie u nich dzieje. I nie ma w tym jakiegoś głębszego dna

8

Zablokuj laskę a nie rozkminiaj..

9

TenTypMesss napisał/a:

bo nie mogę pojąć tej jej głupiej logiki i myślałem, że tutaj będzie ktoś kto był z podobną wariatką i podzieli się swoimi spostrzeżeniami na ten temat smile

Może jej się też zdaje, że ją śledzisz. smile

10

jjbp napisał/a:

Wariatka bo przegląda Twoja relacje na fejsie? No faktycznie nienormalna...

Wariatka, po tym co musiałem znosić i co odwalała smile Ujmijmy to w ten sposób tongue

11

To zamiast snuć rozważania o relacjach na fejsie ciesz się że masz ja z głowy, skoro taka okropna była. Nie rozumiem tych Twoich analiz szczerze mówiąc

12

Przejdz nad tym do porzadku dziennego, podbuduj swoje ego, na zasadzie ze mna jej bylo zle, ale widocznie be ze mnie wcale nie ma lepiej

13

miecio - tak zrobię. swoją drogą dla mnie to co robi to trochę szczeniackie zachowanie. jakby nie mogła po prostu napisać z zapytaniem jak żyję. tylko jakieś podchody...

14

Moim zdaniem odblokowała Cię tylko i wyłącznie po to, by zobaczyć, co u Ciebie słychać.
Może z ciekawości, może z innych powodów.
Chyba to nie do końca zakończony rozdział dla Ciebie, skoro tak Cię to zainteresowało, że aż wątek założyłeś.

Zablokuj, tak będzie lepiej. Chyba, że chcesz wejść drugi raz do tej samej rzeki.

15

Mnie facet po rozstaniu ( rozstalismy się w złości i bez zgody ale dla mnie to żaden powód) zablokowal na fejsie. Rozstalismy się parę dni temu

16

Mnie facet po rozstaniu ( rozstalismy się w złości i bez zgody ale dla mnie to żaden powód) zablokowal na fejsie. Rozstalismy się parę dni temu

17

18

Mnie facet po rozstaniu ( rozstalismy się w złości i bez zgody ale dla mnie to żaden powód) zablokowal na fejsie. Rozstalismy się parę dni temu, mnie wogole do głowy nie przyszło zeby go blokowac. Byliśmy ze sobą 5 lat. Chociażby z szacunku do mnie powinien zachować klasę.  Jeżeli on zrobi tak samo jak twoja dziewczyna czyli mnie odblokuje za jakiś czas to ja nie bede na to zwracać uwagi i tobie też radze

19

stanjangzuk napisał/a:

powinien zachować klasę.

A co blokowanie na facebooku ma wspólnego z klasą?

20

Ciebie to chyba bardziej wciagnęło niż ją. Ja np. w ogóle nie sprawdzam na fb. kto wchodzi na mój profil, nie interesuje mnie to. Ona się do ciebie nie odezwała, nie próbowała nawiązać kontaktu, skąd więc w tobie ta pewnośc, że ona czegoś chce i że to w ogóle ona? Poza tym.. Nie zbyt dobrze o tobie świadczy, że w taki pogardliwy sposob wyrażasz sie o byłej dziewczynie, wariatka itp. Byliscie razem, skończyło się, pogódź się z tym i idź dalej. Ona na pewno nie poświęca ci tyle uwagi, ma swoje życie.

21 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-10-11 15:22:38)

Salomonka napisał/a:

że ona czegoś chce i że to w ogóle ona?

Bo gdy w relacji pokazuje mi, że jedna "inna" osoba ją wyświetliła i wejdę w naszą konwersację, to pomimo tego, że jestem zablokowany na messengerze to pokazuje, że to ona ją wyświetliła, jak każdą jaką dodam smile w dodatku ostatnio weszła na mój profil dała lajka pod piosenką, którą udostępniłem i odlajkowała zaraz, ale powiadomienie i tak dostałem. Po co? Nie wiem. Nie wierze w przypadki w takich kwestiach jak stalkowanie wink

TenTypMesss napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Chyba, że chcesz wejść drugi raz do tej samej rzeki.

co chcesz przez to powiedzieć? Że ona liczy na powrót?

22

Ach, ten fejsowy psychologiczny wpływ. Kiedyś to się ludzie zwyczajnie obgadywali, a teraz podglądanie przez kompa.
Z nudów podgląda pewnie. Tak jak wiele innych relacji.

Ja zablokowałam kiedyś jednego nachalnego gościa, żeby mnie nie denerwował i publicznie nie ośmieszał, bo nie miał tzw. klasy. A odblokowałam po stu latach jak już mi zobojętniał kompletnie. Zrobiłam to przy okazji "porządków" na moim profilu. Myśląc:" A po co ja go mam mieć zablokowanego? Obojętny mi jest i tyle.".

23

Zablokowałem ją i po sprawie. Nie wiem jakie miała intencje, ale pewnie robiła to z nudów i ciekawości. Teraz nie będzie miała okazji.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chęć zrozumienia byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024