Spadlam tylko o 1 miejsce z 58 na 57 pozycje, mam.nadzieje,ze nastepny tydzien bedzie lepszy,bo juz nie moge sie doczekac wlasnego mieszkania.
Spadlam tylko o 1 miejsce z 58 na 57 pozycje, mam.nadzieje,ze nastepny tydzien bedzie lepszy,bo juz nie moge sie doczekac wlasnego mieszkania.
To nie będzie Twoje własne mieszkanie:)
Chcesz własne to zarob i kup.
JuliaUK33 napisał/a:Spadlam tylko o 1 miejsce z 58 na 57 pozycje, mam.nadzieje,ze nastepny tydzien bedzie lepszy,bo juz nie moge sie doczekac wlasnego mieszkania.
Chcesz własne to zarob i kup.
Bedzie moje,bo urzad mi je da
Naprawdę myślisz, że kogoś to interesuje? Przykre jest to, że pracujący ludzie muszą utrzymywać takich darmozjadów jak ty. Jeśli nie jesteś trollem, to jesteś jednym z najbardziej odklejonych użytkowników tego forum ever.
Naprawdę myślisz, że kogoś to interesuje? Przykre jest to, że pracujący ludzie muszą utrzymywać takich darmozjadów jak ty. Jeśli nie jesteś trollem, to jesteś jednym z najbardziej odklejonych użytkowników tego forum ever.
Ciebie to akurat tak bardzo nie interesuje, ze az komentarz polecial od ciebie
UserNew napisał/a:Naprawdę myślisz, że kogoś to interesuje? Przykre jest to, że pracujący ludzie muszą utrzymywać takich darmozjadów jak ty. Jeśli nie jesteś trollem, to jesteś jednym z najbardziej odklejonych użytkowników tego forum ever.
Ciebie to akurat tak bardzo nie interesuje, ze az komentarz polecial od ciebie
No i?
7 2023-08-23 02:47:05 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-08-23 02:48:22)
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Spadlam tylko o 1 miejsce z 58 na 57 pozycje, mam.nadzieje,ze nastepny tydzien bedzie lepszy,bo juz nie moge sie doczekac wlasnego mieszkania.
Chcesz własne to zarob i kup.Bedzie moje,bo urzad mi je da
Tak, serio? Dostaniesz notarialny akt własności? Na pewno
Tak bardzo będzie Twoje jak to poprzednie, no nie? To ktore musiałaś oddać, kiedy wprowadziłaś się do partnera i to, którego już nie masz.