Witajcie, nie wiem czy dobry dział. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim na portalach, apkach randkowych że ktoś super rozmawia, w ogóle extra ale spotkać się nie chce, a kontakt chce utrzymywać? Bierze jako opcję zapasową, w razie czego?
Rozmawiam z dziewczyną, mija prawie miesiąc, wiele opcji na spotkanie było np koncert to mi pisze, że na oczy mnie nie widziała, wolałaby najpierw normalnie się zobaczyć, ale do spotkania nie do chodzi. Jak zaczniemy rozmawiać typu messenger to trwa to 5-6h, mamy wspólne zainteresowania (muzyka), znamy wielu wspólnych znajomych (niektórych niezyjących) a spotkania nie ma, przerwać tę znajomość?
Zastnawiam się bo ta dziewczyna opisuje mi spotkania z kolesiami, które mnie średnio obchodzą, a ze mną się nie spotyka, dlaczego?
Oczywiście nie mówi, że nie ale niby piątek a potem się okazuje że gdzieś idzie, nagle mi pisze w sobotę pół godziny przed że idzie z kumpelami do kina czy nie chce dołączyć, a ja mam inne plany i takie dziwne te opcje na spotkanie.
Jak jej coś wprost proponuje to się nie odzywa, odczytując wiadomość, chciałem wymianę nr telefonu to też kiepsko.
Pytam o to bo za szybkie propozycje spotkań nie są dobrze odbierane, dodatkowo wiele osób twierdzi, że czasem warto w sieci pogadać, żeby zobaczyć czy jest o czym rozmawiać.
Jak Wy szybko się umawiacie od tzw matcha na tinderze np?