Przeciąganie spotkania, czy ona nie chce sie umówić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeciąganie spotkania, czy ona nie chce sie umówić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 42 ]

Temat: Przeciąganie spotkania, czy ona nie chce sie umówić?

Witajcie, nie wiem czy dobry dział. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim na portalach, apkach randkowych że ktoś super rozmawia, w ogóle extra ale spotkać się nie chce, a kontakt chce utrzymywać? Bierze jako opcję zapasową, w razie czego?
Rozmawiam z dziewczyną, mija prawie miesiąc, wiele opcji na spotkanie było np koncert to mi pisze, że na oczy mnie nie widziała, wolałaby najpierw normalnie się zobaczyć, ale do spotkania nie do chodzi. Jak zaczniemy rozmawiać typu messenger to trwa to 5-6h, mamy wspólne zainteresowania (muzyka), znamy wielu wspólnych znajomych (niektórych niezyjących) a spotkania nie ma, przerwać tę znajomość?
Zastnawiam się bo ta dziewczyna opisuje mi spotkania z kolesiami, które mnie średnio obchodzą, a ze mną się nie spotyka, dlaczego?

Oczywiście nie mówi, że nie ale niby piątek a potem się okazuje że gdzieś idzie, nagle mi pisze w sobotę pół godziny przed że idzie z kumpelami do kina czy nie chce dołączyć, a ja mam inne plany i takie dziwne te opcje na spotkanie.
Jak jej coś wprost proponuje to się nie odzywa, odczytując wiadomość, chciałem wymianę nr telefonu to też kiepsko.
Pytam o to bo za szybkie propozycje spotkań nie są dobrze odbierane, dodatkowo wiele osób twierdzi, że czasem warto w sieci pogadać, żeby zobaczyć czy jest o czym rozmawiać.
Jak Wy szybko się umawiacie od tzw matcha na tinderze np?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przeciąganie spotkania, czy ona nie chce sie umówić?
WilkPolarny napisał/a:

Witajcie, nie wiem czy dobry dział. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim na portalach, apkach randkowych że ktoś super rozmawia, w ogóle extra ale spotkać się nie chce, a kontakt chce utrzymywać? Bierze jako opcję zapasową, w razie czego?
Rozmawiam z dziewczyną, mija prawie miesiąc, wiele opcji na spotkanie było np koncert to mi pisze, że na oczy mnie nie widziała, wolałaby najpierw normalnie się zobaczyć, ale do spotkania nie do chodzi. Jak zaczniemy rozmawiać typu messenger to trwa to 5-6h, mamy wspólne zainteresowania (muzyka), znamy wielu wspólnych znajomych (niektórych niezyjących) a spotkania nie ma, przerwać tę znajomość?
Zastnawiam się bo ta dziewczyna opisuje mi spotkania z kolesiami, które mnie średnio obchodzą, a ze mną się nie spotyka, dlaczego?

Oczywiście nie mówi, że nie ale niby piątek a potem się okazuje że gdzieś idzie, nagle mi pisze w sobotę pół godziny przed że idzie z kumpelami do kina czy nie chce dołączyć, a ja mam inne plany i takie dziwne te opcje na spotkanie.
Jak jej coś wprost proponuje to się nie odzywa, odczytując wiadomość, chciałem wymianę nr telefonu to też kiepsko.
Pytam o to bo za szybkie propozycje spotkań nie są dobrze odbierane, dodatkowo wiele osób twierdzi, że czasem warto w sieci pogadać, żeby zobaczyć czy jest o czym rozmawiać.

Ja normalnie sie umawiam w miejscu publicznym pierwszy raz po ok 2 tygodniach

3

WilkPolarny napisał/a:

Jeśli przez miesiąc się nie chciała spotkać, to daj sobie spokój. Albo trzyma Cię jako daleką opcję rezerwową albo to atencjuszka, która od Ciebie potrzebuje jedynie messengerowego czasoumilacza.  Szkoda czasu.

4

WilkPolarny napisał/a:

W jakim jesteście wieku?

5

Ona kogoś ma. A Ciebie trzyma w rezerwie

miesiac? a ty nawet nie wiesz czy to nie jest jakiś troll który jest facetem. szkoda czasu.

7

M!ri napisał/a:

Ona kogoś ma. A Ciebie trzyma w rezerwie

Mi to wygląda na to, że to nie żadna rezerwa, tylko sie nie zaangażowała w żaden sposób, ale może fajnie jej się po koleżeńsku pisze i tyle. Nie ma czegoś takiego jak rezerwa, bo jak sie chce z kimś spotkać to nie sadza się go na ławce rezerwowych, a jak sie chce ttylko kolegować, to jest to kolega a nie żaden ewentualny facet, który czeka na swoją kolej,

I ciekawe tez po ile mają lat.

8

Odpuść, szkoda czasu. Jakby chciała cię poznać to by znalazła czas dla ciebie.
Jak szukałem kobiety to też taka do mnie napisała, że chce tylko pisać. Zakończyłem od razu znajomość bo to dla mnie było bez sensu.

Jak dla mnie jak rozmowa się klei to 7-10 dni i spotkanie, bo pisanie to jedno a spotkanie na żywo to drugie. Od razu wiadomo czy może coś z tego będzie, czy absolutnie nie.

9

Nie wiemy dlaczego ją generalnie irytujesz, bo te odzywki świadczą, że jest na Ciebie zła za co innego i tak się odgryza.

Dlatego napisz, jak to wygląda w sytuacjach poza sklepowych i czy tak zawsze Cię traktuje... kiedy bywa normalna, a kiedy czepialska.

Ale prawdą jest, że przyzwalasz na takie odzywki, ale właśnie ważne by było czy ona zawsze tak Cię traktuje, bez żadnego powodu, czy za coś się odgryza.

10

A jak wyglądają Wasze rozmowy? Jest tam element flirtu czy jedynie koleżeńskie, suche informacje, takie jakie można wymieniać jednocześnie z  dziesięcioma innymi znajomymi?

11

Mamy po 34 lata, ona trochę siedzi w astrologii to też mnie wypytywała w jakim dniu się urodziłem o której godzinie, jakie mogą być nasze dzieci, jaki seks by był itd..jakieś dziwactwa, albo np jest na grillu u koleżanek, robi sobie jakieś foto na tle np bzu i mi wysyła jak się mi podoba? Albo jakaś nowa kiecka itd.
Wiem o niej na prawdę dużo, znam jej nr pesel..serio! imię/nazwisko, adres bo np wysłała mi jakiś dokument któy dostała ze Skarbówki i o co tu chodzi? co ona ma z tym zrobić, a czy ja się znam na ekonomii, sprawach skarbowych?
Niby chce się ze mną umówić a opowiada o jakimś Przemku i mi jego profil wysyła na messengerze..
I faktycznie mamy wspólnych znajomych bo taka dziewczyna z mojego roku ma ją w znajomych itd.

Proponuje mi - np wysyłą link do jakiegoś koncertu z fb i tam czy wezmę udział się zaznacza, że możemy iść po czym i tak nie idziemy i się nie widzimy, raz nie wiem po co ale pisałem jej że mam z autem problem, to od razu że ma znajomego który się zna na autach, napisze do niego. To zażartowałem że pojadę do niego i powiem że mam kontakt od narzeczonej :-D to ona absolutnie nie, nie zgadzam się, nie widzieliśmy się nawet.
Jak dłużej nie gadamy to od razu "Hej, Ty żyjesz??" Tłumaczę jej że to nie ma sensu jak się nie możemy zobaczyć, to od razu że ona chce się spotkać itd, to może przyszły tydzień, a potem to się rozjeżdza.

Odpowiadając na resztę pytań - na ten moment, raczej nie ma nikogo, bo a) ma w profilu na fb stan wolny, b) jak mnie poznała usunęła konto na tinderze, a teraz widziałem ją parę razy, inne fotki i inny opis, widać że to nowe konto.
Tylko cholera, poznaje innych to dlaczego nie chce się umówić? Nie rozumiem tego..

Kiedyś nawet zadzwoniła do mnie na messengerze i rozmawialiśmy chwilę. Jedyne co to nie mam jej nr telefonu.
Aż mnie korci żeby jakiegoś kumpla/kuzyna podjudzić żeby np na badoo (bo na tinderze ciężko się zmatchować) pogadać i się spróbować umówić, bo może nie było żadnego gościa przede mną ani po mnie i z żadnym się nie umawia.
Odpuścić mogę tylko dałęm się wrobić w jakąś virtualną relację i to mnie wkurza..w któryś weekend lipcowy to gadaliśmy z soboty na niedzielę chyba do 4 rano najpierw pisemnie na messengerze, potem z 20 min rozmowy online głosowo.
No ale teraz coraz mniej bo ja ograniczam bo mnie to wkurza. Chyba lepiej kogoś nowego sobie poznac.

Tylko czy to nie jest tak że 50% to virtualni przyjaciele do rozmowy na whatssapie czy messengerze i tyle?

12

W erze Red Pill to źle zabrzmi, ale uważam, że kobiecie się nie odmawia.

Jak ona mówi, że nie chce na koncert, to znaczy że nie chce.

Jak ona mówi, abyś dołączył, to dołączaj.

Przez twoje zachowanie nei spotykasz się z nią.

13

Gary, czyli jak ktoś sie normalnie nie chce umówić, a nagle jej pasuje 30 min przed seansem w kinie (nawet nie wiem jakim) to mam wszystko zostawić i bieć przed siebie?
Głupie to trochę.
Wg mnie ona coś na odwal proponuje żeby było że chce się spotkać.

14

WilkPolarny napisał/a:

Zgódź się i zobacz czy ona się nie wycofa - i to będzie odpowiedzią .

15

WilkPolarny napisał/a:

, b) jak mnie poznała usunęła konto na tinderze, a teraz widziałem ją parę razy, inne fotki i inny opis, widać że to nowe konto.

Wyciąłem fragment Twojego własnego posta żebyś go sam uważnie przeczytał i wyciągnął wnioski. Bo dla mnie są one już oczywiste.

16

WilkPolarny napisał/a:

Mamy po 34 lata, ona trochę siedzi w astrologii to też mnie wypytywała w jakim dniu się urodziłem o której godzinie, jakie mogą być nasze dzieci, jaki seks by był itd..jakieś dziwactwa, albo np jest na grillu u koleżanek, robi sobie jakieś foto na tle np bzu i mi wysyła jak się mi podoba? Albo jakaś nowa kiecka itd.
Wiem o niej na prawdę dużo, znam jej nr pesel..serio! imię/nazwisko, adres bo np wysłała mi jakiś dokument któy dostała ze Skarbówki i o co tu chodzi? co ona ma z tym zrobić, a czy ja się znam na ekonomii, sprawach skarbowych?

szkoda czasu

17

Nie jesteś w jej typie fizycznie, słowem nie podobasz się na tyle, by poświęciła Ci chwilkę w realu. Jesteś wyłącznie kolegą i tak pozostanie. Skoro znów jest na Tinderze to jasna sprawa.

18

wieka napisał/a:

Nie wiemy dlaczego ją generalnie irytujesz, bo te odzywki świadczą, że jest na Ciebie zła za co innego i tak się odgryza.

Dlatego napisz, jak to wygląda w sytuacjach poza sklepowych i czy tak zawsze Cię traktuje... kiedy bywa normalna, a kiedy czepialska.

Ale prawdą jest, że przyzwalasz na takie odzywki, ale właśnie ważne by było czy ona zawsze tak Cię traktuje, bez żadnego powodu, czy za coś się odgryza.

tu chyba chodzi o inny watek wink

19

Tez tak mysle, ze mydli ci oczy.
Powiedz jej, ze zalezy ci na spotkaniu, ze nie chcesz przeciagac tego w nieskonczonosc.
Jesli po tej rozmowie nie dojdzie do spotkania, zerwij kontakt, jesli nie interesuje cie tylko pisanie. Pozdrawiam.

20

Z obserwacji znajomych kobiet, które odwlekały spotkanie, są 2 wyjścia:

1. jest gruba (i prawdopodobnie próbuje schudnąć)
2. ma faceta

21 Ostatnio edytowany przez rossanka (2023-08-18 10:20:51)

madoja napisał/a:

2. ma faceta

3. Albo chce sobie tylko popisać w necie z ludźmi obu płci i równocześnie pisze jeszcze z 3 chłopakami czy 3 koleżankami, na zasadzie luxnych, internetowych znajomości  bo lubi kontakty z ludźmi.

22

szeptem napisał/a:

Nie jesteś w jej typie fizycznie, słowem nie podobasz się na tyle, by poświęciła Ci chwilkę w realu. Jesteś wyłącznie kolegą i tak pozostanie. Skoro znów jest na Tinderze to jasna sprawa.

Ok ale to w takim razie po co przenoszenie znajomości z tindera gdzieś indziej, po co te rozmowy i te tracenie czasu?
Jak ktoś nie jest kimś zainteresowany to nie ciągnie rozmów, nie kontaktuje się, nie zaprasza do znajomych na fb, nie pyta się czy się podoba na zdjęciu, albo czy ktoś żyje bo się nie odzywa, dla mnie to jakieś rozdwojenie jaźni.

23

WilkPolarny napisał/a:

Gary, czyli jak ktoś sie normalnie nie chce umówić, a nagle jej pasuje 30 min przed seansem w kinie (nawet nie wiem jakim) to mam wszystko zostawić i bieć przed siebie?
Głupie to trochę.

Rób jak chcesz. Efekt masz taki, że nie spotkałeś się z nią jeszcze.

24

WilkPolarny napisał/a:
szeptem napisał/a:

Ok ale to w takim razie po co przenoszenie znajomości z tindera gdzieś indziej, po co te rozmowy i te tracenie czasu?
Jak ktoś nie jest kimś zainteresowany to nie ciągnie rozmów, nie kontaktuje się, nie zaprasza do znajomych na fb, nie pyta się czy się podoba na zdjęciu, albo czy ktoś żyje bo się nie odzywa, dla mnie to jakieś rozdwojenie jaźni.

NIe musisz znać odpowiedzi na te pytania. Wszystko się wyjaśni jak ją poznasz.
Na razie się nawet z nią nie spotkałeś.
Chcesz się spotkać na swoich warunkach, ale ona rzuca swoje propozycje.

Zaproszenie Cię na wyjście z koleżankami to dziwne.
Ale wyobrażam sobie taką możliwość, że ona pomyślała:    "O ... mam dzisiaj wolne popołudnie... zaproponuję mu spotkanie... Napiszę, że idę z koleżankami, aby nie mówić tego wprost, bo jak mi odmówi, to się źle poczuję".
Składa propozycję.
Książę niestety nie może tak nagle przybyć. Bo jest zajęty... ma żonę dzieci, psa?

25

WilkPolarny napisał/a:

Jest masa takich ludzi. Żyją wirtualem. Bo nudzi jej się, lubi atencję Twoją i innych - na pewno pisze / gada tak nie tylko z Tobą. Masz wszystko ale nr telefonu nie podała? nie wydaje Ci się to dziwne?..
Na pewno nie dojdzie do Waszego spotkania.

26 Ostatnio edytowany przez Mariusz 1984 (2023-08-18 11:21:22)

Znowu ma konto na tinder? big_smile
Nie marnuj swojego czasu i skasuj jej numer.
Jak będzie Ci wiercić Ci dziurę w brzuchu to powiedz że nie interesuje Cię wirtualna znajomości.
I nie słuchaj kukoldow którzy piszą że masz się  nią spotkać na jej warunkach.
Macie się spotkać na Waszych warunkach. Ale poki co, tu nawet nie widać cienia szansy na spotkanie.
Ja pierdole, co się dzieje z facetami w dzisiejszych czasach...

27 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2023-08-18 11:21:56)

WilkPolarny napisał/a:

Dlaczego Ty autorze nie skonfrontujesz tej panny z faktami? Dlaczego jej nie powiesz, czy też nie napiszesz wprost, że jej ciągłe unikanie spotkania jest dla Ciebie podejrzane, więc albo spotkacie się wreszcie, albo nie widzisz sensu kontynuowania tej znajomości dłużej.
Możesz dodać, żeby odezwała się, jak będzie chciała się spotkać. Chwilę poczekasz ale nie wiesz jak długo, bo przecież nie wiesz tego.
Przecież ludzie na portalach randkowych pojawiają się nie po to, żeby pisać w nieskończoność, ale nawiązać kontakt a potem zweryfikować pierwsze wrażenie podczas bezpośredniego spotkania.

28

No właśnie może takie pytanie warto byłoby jej zadać, dziwi mnie fakt, że tak to opowiada że mnie na oczy nie widziała, ale jednocześnie kiedyś jakiś problem ze sterownikami w laptopie miała i dźwięk nie działał czy coś i jak wiem jak to trzeba zrobić to możemy się umówić to wpadne i jej to zrobie, no ale jak wiadomo do tego spotkania nie doszło, potem się okazało że działa jej, brat jej coś tam zrobił, rzuca takie hasełka bezsensu, a w ogóle nie chce się spotkać.

A może zwyczajnie odpuścić i skupić się na nowych znajomościach niż reanimować coś co umarło?

29

wieka napisał/a:

Nie w tym wątku miał być ten post, sorry.

30

WilkPolarny napisał/a:

No właśnie może takie pytanie warto byłoby jej zadać, dziwi mnie fakt, że tak to opowiada że mnie na oczy nie widziała, ale jednocześnie kiedyś jakiś problem ze sterownikami w laptopie miała i dźwięk nie działał czy coś i jak wiem jak to trzeba zrobić to możemy się umówić to wpadne i jej to zrobie, no ale jak wiadomo do tego spotkania nie doszło, potem się okazało że działa jej, brat jej coś tam zrobił, rzuca takie hasełka bezsensu, a w ogóle nie chce się spotkać.

A może zwyczajnie odpuścić i skupić się na nowych znajomościach niż reanimować coś co umarło?

Manipuluje Tobą, dlatego odpuść....nie ma sensu ciągnąć tej znajomości.

31 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-08-19 11:14:47)

WilkPolarny napisał/a:

A po co chcesz się z nią spotkać?
IMO początek znajomości (pierwszy miesiąc) nie jest po to żeby budowac chemie i sie angazować, ale żeby zobaczyć czy ktoś ma po kolei w głowie, czy jest słowny, punktualny, czy nie jest narkomanem, alkoholikiem, czy ma dzieci, rozwód itp itd
zrobileś żle, bo sie zaangazowales a nie zastanawiasz sie wcale co to za osoba.
odwrocmy ten proces. co ty po miesiącu o niej wiesz? jest niezorganizowana i chaotyczna. nie umie wygospodarować w ciągu dnia czasu tak, żeby doprowadzić do spotkania, tak żeby wasza znajomość się rozwijała. ciągle zmienia zdanie. ma czas dla przyjaciół i z nimi się spotyka a dla ciebie nie. jest lekkomyślna, wysyła ci swoje dane online. bardziej ją interesujewasze numerologiczne dopasowanie, niż dopasowanie IRL.
tak będzie wyglądac cały wasz związek, jesli do niego kiedys dojdzie.
czy nadal jestes nia zainteresowny? czy taka osoba zaspokoi twoje potrzeby? czy to jest kobieta która do ciebie pasuje? polecam sie zastanowić, bo mi wygląda na to że skupiłęs się na radnkowaniu tak mocnoi, ze zapomniales ze chodzenie na randki nie jest celem samym w sobie. to ma jedynie prowadzić do poznania osoby która jest do ciebie dobrze dopasowana.

32

madoja napisał/a:

2. ma faceta

Z jedynką nawet od biedy mogłabyś trafic (ja byłem w stanie maksymalnie zbic w ciągu miesiąca 7 kilo), ale z 2 to nie sądzę: w tym drugim wypadku na pewno by się spotkała chociaż żeby na żywo ocenic czy gośc ma jakiś potencjał by zostac nowym.

33

Nowe_otwarcie napisał/a:
madoja napisał/a:

2. ma faceta

Z jedynką nawet od biedy mogłabyś trafic (ja byłem w stanie maksymalnie zbic w ciągu miesiąca 7 kilo), ale z 2 to nie sądzę: w tym drugim wypadku na pewno by się spotkała chociaż żeby na żywo ocenic czy gośc ma jakiś potencjał by zostac nowym.

Mnie sie raz kiedys taki przystojny facet podobal tylko on napisal na profilu, ze lubi wysokie kobiety ponad 170 cm wzrostu, to ja go oszukalam, ze mam 172 cm, a tak naprawde to mam 165 cm i zawsze na spotkanie szpilki ubieralam ale on sie pozniej skapnal  jak te szpilki zdjelam to sobie poszukal inna dziewczyne

34 Ostatnio edytowany przez madoja (2023-08-19 12:54:44)

Nowe_otwarcie napisał/a:
madoja napisał/a:

2. ma faceta

Mam znajomą w Irlandii, która kilka lat temu poznała faceta w necie.
Ważyła wtedy 200 kg, a na zdjęciach pokazywała tylko twarz.
On nie wiedział ile ona waży. A ona nigdy mu nie powiedziała.
Zakochali się w sobie przez net, a ona ostro zaczęła się odchudzać. Przetrzymała go tak aż rok nie mówiąc dlaczego - on chciał się spotkać, ona przeciągała. Spotkała się z nim gdy ważyła 100 kg (jest dość wysoka, więc wyglądała już powiedzmy w miarę ok).
Dziś są małżeństwem smile

A co do drugiego przypadku - też jak najbardziej jest możliwy. To raczej faceci nawet gdy zajęci, chcą spotkać się z nową dziewczyną. A kobiety (zajęte) często chcą tylko poflirtować, pomarzyć, nasłuchać się komplementów, mieć internetowego przyjaciela, a nie chcą rozwalać swojego małżeństwa.

35

madoja napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
madoja napisał/a:

2. ma faceta

Mam znajomą w Irlandii, która kilka lat temu poznała faceta w necie.
Ważyła wtedy 200 kg, a na zdjęciach pokazywała tylko twarz.
On nie wiedział ile ona waży. A ona nigdy mu nie powiedziała.
Zakochali się w sobie przez net, a ona ostro zaczęła się odchudzać. Przetrzymała go tak aż rok nie mówiąc dlaczego - on chciał się spotkać, ona przeciągała. Spotkała się z nim gdy ważyła 100 kg (jest dość wysoka, więc wyglądała już powiedzmy w miarę ok).
Dziś są małżeństwem smile

A co do drugiego przypadku - też jak najbardziej jest możliwy. To raczej faceci nawet gdy zajęci, chcą spotkać się z nową dziewczyną. A kobiety (zajęte) często chcą tylko poflirtować, pomarzyć, nasłuchać się komplementów, mieć internetowego przyjaciela, a nie chcą rozwalać swojego małżeństwa.

Przeciez po twarzy tez widac, czy ktos jest otyly, bo ma tlusta, okragla twarz... ja bez problemu poznaje po twarzy czy ktos na nadwage. Nie wierze, ze kobieta wazaca 200kg miala szczuplutka twarz

36

JuliaUK33 napisał/a:

Przeciez po twarzy tez widac, czy ktos jest otyly, bo ma tlusta, okragla twarz... ja bez problemu poznaje po twarzy czy ktos na nadwage. Nie wierze, ze kobieta wazaca 200kg miala szczuplutka twarz

Są osoby które mają w miarę szczupłą twarz nawet przy otyłości. Pewnie pomyślał że owszem, ma trochę nadwagę, ale nie wiedział że aż taką.

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

37

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:

A po co chcesz się z nią spotkać?
IMO początek znajomości (pierwszy miesiąc) nie jest po to żeby budowac chemie i sie angazować, ale żeby zobaczyć czy ktoś ma po kolei w głowie, czy jest słowny, punktualny, czy nie jest narkomanem, alkoholikiem, czy ma dzieci, rozwód itp itd
zrobileś żle, bo sie zaangazowales a nie zastanawiasz sie wcale co to za osoba.
odwrocmy ten proces. co ty po miesiącu o niej wiesz? jest niezorganizowana i chaotyczna. nie umie wygospodarować w ciągu dnia czasu tak, żeby doprowadzić do spotkania, tak żeby wasza znajomość się rozwijała. ciągle zmienia zdanie. ma czas dla przyjaciół i z nimi się spotyka a dla ciebie nie. jest lekkomyślna, wysyła ci swoje dane online. bardziej ją interesujewasze numerologiczne dopasowanie, niż dopasowanie IRL.
tak będzie wyglądac cały wasz związek, jesli do niego kiedys dojdzie.
czy nadal jestes nia zainteresowny? czy taka osoba zaspokoi twoje potrzeby? czy to jest kobieta która do ciebie pasuje? polecam sie zastanowić, bo mi wygląda na to że skupiłęs się na radnkowaniu tak mocnoi, ze zapomniales ze chodzenie na randki nie jest celem samym w sobie. to ma jedynie prowadzić do poznania osoby która jest do ciebie dobrze dopasowana.

No ja się tutaj nie zgadzam, pierwszy miesiąc a w zasadzie 1 spotkanie jest po to żeby zobaczyć czy jest flow, czy Ci się ktos podoba, nie ma znaczenia czy jest słowny, punktualny, narkoman czy alkoholik, bo ślubu nie bierzesz za 5 min tylko poznajesz.
Jak Ci nie odpowiada to nic więcej nie jest potrzebne i koniec.
Ja się wirtualnie zaangażowałem, zaczęliśmy pisać, to były rozmowy lepsze niż na żywo, setki wymienionych wiadomości i wiem o tej dziewczynie niemalże wszystko.
Jak się nazywa, gdzie mieszka (adres), pesel, rodzina itd.
Natomiast chaotyczna i niezorganizowana to już są wnioski, na temat jej zachowania. To że ma czas dla przyjaciól to raczej normalne, pewnie te znajomości trwają od 10 lat i są na żywo a nie wirtualnie.
Nie wiem co to znaczy że chodzenie na randki nie jest celem samym w sobie? No chodzę żeby kogoś poznać, z kim będzie o czym rozmawiać, spodoba się itd.

Najgorsze jest to jak poznać czy ktoś chce się umówić czy nie, za szybko to spalę na wstępie, za długo to będzie znowu to samo co teraz, czyli zaanagażowanie się na maxa w wirtualną relację.

Ja tam nie wierzę w to że kogoś miała, za dużo czasu mi poświęcała, gadaliśmy w każdej wolnej chwili, tylko pytanie po co?
Ona ogólnie mi kiedyś wciskała że będąc z wioski (ona) ja jej nie zaakceptuje "bo facet z miasta nie pasuje do dziewczyny ze wsi", ale ja nic takiego nie pisałem, nie wiem skąd te jej wnioski.

38 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2023-08-21 08:49:21)

hey, to moze lubi pisac w necie, a na spotkaniu zbytnio jej nie zalezy.
Postaw kawe na lawe - chce sie spotkac, dlaczego przeciagasz? Badz szczery czego oczekujesz, jak bedzie dalej zwlekac, to nie chce sie spotkac.... takie moje zdanie. Pozdrawiam

WilkPolarny napisał/a:

No ja się tutaj nie zgadzam, pierwszy miesiąc a w zasadzie 1 spotkanie jest po to żeby zobaczyć czy jest flow, czy Ci się ktos podoba, nie ma znaczenia czy jest słowny, punktualny, narkoman czy alkoholik, bo ślubu nie bierzesz za 5 min tylko poznajesz.
Jak Ci nie odpowiada to nic więcej nie jest potrzebne i koniec.
Ja się wirtualnie zaangażowałem, zaczęliśmy pisać, to były rozmowy lepsze niż na żywo, setki wymienionych wiadomości i wiem o tej dziewczynie niemalże wszystko.
Jak się nazywa, gdzie mieszka (adres), pesel, rodzina itd.
Natomiast chaotyczna i niezorganizowana to już są wnioski, na temat jej zachowania. To że ma czas dla przyjaciól to raczej normalne, pewnie te znajomości trwają od 10 lat i są na żywo a nie wirtualnie.
Nie wiem co to znaczy że chodzenie na randki nie jest celem samym w sobie? No chodzę żeby kogoś poznać, z kim będzie o czym rozmawiać, spodoba się itd.

Najgorsze jest to jak poznać czy ktoś chce się umówić czy nie, za szybko to spalę na wstępie, za długo to będzie znowu to samo co teraz, czyli zaanagażowanie się na maxa w wirtualną relację.

Ja tam nie wierzę w to że kogoś miała, za dużo czasu mi poświęcała, gadaliśmy w każdej wolnej chwili, tylko pytanie po co?
Ona ogólnie mi kiedyś wciskała że będąc z wioski (ona) ja jej nie zaakceptuje "bo facet z miasta nie pasuje do dziewczyny ze wsi", ale ja nic takiego nie pisałem, nie wiem skąd te jej wnioski.

Jasne rozumiem. Wychodzi na to, że masz więcej cierpliwości do ludzi niż ja.
Macie flow internetowe, ale nie macie flow IRL. Jesli tobie to nie przeszkadza i takie flow internetowe, które bedzie sobie trwac i trwać, na razie nie wiadomo jak dlugo sprawia ci przyjemność i lubisz te dziewczyne to leć na tym flow.

40

I cos sie wyjasnilo?

41

Mamy ogólnie coraz gorszy kontakt, ona teraz jest w górach na urlopie i praktycznie nie kontaktujemy się. Jedno co mi przyszło na myśl, bo panie bardzo często sugerują się wzrostem faceta, ja mam 179, ona niby miała 172, ale patrzę na badoo że ma wpisane 175...to jak tak to może uznała że jestem zbyt niski i nie ma sensu spotkanie.
No bo niby chciała potem już nie, a teraz to w zasadzie kontakt wymiera, mamy siebie w znajomych na fb (nie wiem w zasadzie po co), ale szanse na rozwinięcie relacji są nikłe. Nooo chyba że nagle odezwie się bo z jakimś innym jej nie wyszło i będzie chciała się spotkać, za 2-3..4 miesiące.

Ja tak ogólnie mam wrażenie że jak dwie strony chcą się umówić to będzie spotkanie, jak któraś nie chce to siłą nikogo nie zaciągniesz.
Żałuje tylko tego straconego czasu na pogawędki, bo to w sumie teraz widzę że to nic nie wnosi, lepiej część takich rozmów zostawić na spotkanie na żywo.
Ja po prostu za bardzo się wkręciłem, bo fajnie się gadało to się nabrałem na to jak małe dziecko na słodycze.

42

WilkPolarny napisał/a:

Ja gadałam pół roku - tzn najpierw było przez net, później przez telefon, wymiana fotek no i później chciałam się spotkać, ale też się opierał, wtedy postawiłam sprawę jasno - albo spotkanie i zobaczymy co z tego będzie, albo koniec znajomości, bo ja na znajomość netową życia marnować nie będę.

Posty [ 42 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przeciąganie spotkania, czy ona nie chce sie umówić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024