Ufam jej ale jej koledze nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ufam jej ale jej koledze nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lolw2 (2023-07-22 09:18:29)

Temat: Ufam jej ale jej koledze nie

Jesteśmy razem już 2.5 roku. Kochamy się i ufamy sobie. W skrócie
Ona pisze z kolegą przez internet z którym znają się od 2016 roku. Tlumaczy się że traktuje go jak brata, nazywa go przegrywem i wgl. Po naszych dwóch randkach wyznał jej że coś do niej czuje ale dostał kosza. Ona mieszka w Polsce a my obecnie żyjemy w Niemczech bo tutaj się poznaliśmy.  Mieliśmy wiele kłótni na ten temat i rozmow ale za każdym razem go broni "że brachol" i wgl. Dopiero po roku bycia razem dowiedzialem się że do niej podbijał. Kocham ją i ufam ale mam wrażenie że podczas pisania z nim ma w rozmowie coś czego nie ma w rozmowie zemną. Ja mam 27 lat ona 23 a ten typ 21 . Nie widzieli się na oczy. Daje jej do zrozumienia ze mi jako mężczyźnie przeszkadza takie coś ale nie mogę zabronić jej mieć kontaktów z ludźmi. Ufam jej ale nie mogę znieść tego że ona nie może tego w jakiś sposób zauważyć że nie jest to fair wobec mnie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-07-22 10:35:40)

Odp: Ufam jej ale jej koledze nie

Jak ucina Ci post, to nie zakładaj drugiego wątku, tylko edytuj i dopisz  lub w drugim poście pisz dalej.

Wygląda, że zrobiła sobie z niego psiapsiółkę, niejako uzależniła się od tych kontaktów.
Co jest niepokojącego w tym co pisze i skąd wiesz co ona pisze?

3

Po założeniu tylu wątków wnioskuję, że ty taki trochę narwaniec jesteś. smile Taka dusza człowieka idealisty, który wierzy w wielką i jedyną miłość po grobową deskę, a jednocześnie szamocący się, gdy nie idzie po jego myśli.
Niestety wielka i dozgonna miłość i to dziewczyny w tym wieku - to mit. Ona dopiero poznaje życie. I niestety może jej się odmienić. Nic na to nie poradzisz. Radzę przestać wierzyć w ideały i cieszyć się chwilą na luzie. Przecież będzie jak będzie. Takie jest życie.

4 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2023-07-22 11:41:55)

.

5 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2023-07-22 11:23:09)

Lolw2 napisał/a:

Daje jej do zrozumienia ze mi jako mężczyźnie przeszkadza takie coś ale nie mogę zabronić jej mieć kontaktów z ludźmi. Ufam jej ale nie mogę znieść tego że ona nie może tego w jakiś sposób zauważyć że nie jest to fair wobec mnie.

Popłakusiaj się, jak Ci z tym źle. Tłumacz jej logicznie, na pewno dotrze;)
A najlepiej poproś o zmianę zachowania xdd

Choopie, chcesz zmienić sytuację, zaserwuj jej podobne emocje- dopiero wtedy zrozumie.
A jeśli nie zrozumie, Tobie będzie łatwiej o trzeźwość umysłu.
Masz wgle jakieś koleżanki, czy cały świat sobie ulokowałeś w tym aniołku, który będąc z Tobą w relacji trzyma jednocześnie typa na orbicie to z niego szydząc, to mu się żaląc?

6

Cześć , miałem bardzo podobny przypadek . Narzeczona poznała kolegę w pracy . Zaczęło się pisanie na fb . Wypłynęło oczywiście , że on chce czegoś więcej. Dziewczyna skutecznie odmawiała ale pisała z nim nadal , tez miała 23 lata a ja 27 byliśmy rok przed ślubem . Dziś jesteśmy małżeństwem od prawie 10 lat . Musisz postawić jej jakieś granice , powiedzieć stanowczo , że nie podoba Ci się że wprowadza do waszego związku kogoś więcej . Tak masz racje pisząc z nim pisze inaczej niż z tobą u mnie było podobne odczucie on jest nowy i ją ekscytuje . Ważna jest tutaj twoja reakcja i co ona z tym zamierza zrobić , przecież nie będziesz pół życia sprawdzał czy z kimś mie pisze na fb.

7 Ostatnio edytowany przez assassin (2023-07-28 09:08:55)

Jeśli dziewczyna uważa chłopaka za 'zero', to choćby na uszach stawał tego nie zmieni. Więc czym się Autorze stresujesz? Pisanina to tylko pisanina.

Edit.

Ona mieszka w Polsce a my obecnie żyjemy w Niemczech bo tutaj się poznaliśmy.

On mieszka w Polsce? Ona mieszka w Polsce? Doprecyzuj, bo coś tu zamieszałeś.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ufam jej ale jej koledze nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024