Przynajmniej ludzie by się nie patrzyli dziwnie i nie śmiali się
Nie tylko w wyglądzie problem.
Miklosza napisał/a:Przynajmniej ludzie by się nie patrzyli dziwnie i nie śmiali się
A co jeszcze ?
A jak wygladasz?
A jak wygladasz?
Możesz się tego dowiedzieć z jego dotychczasowych wątków. Będzie tego blisko setki i wszystkie o tym samym.
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Przynajmniej ludzie by się nie patrzyli dziwnie i nie śmiali się
A co jeszcze ?
Jesteś męczybułą, zakładasz masę wątków, które niczego w Twoim zyciu nie zmieniają.
Jesteś męczybułą,
Może buła chciałaby być tortem?
Zdradzę Ci tajemnicę - prawdopodobnie ludzie wcale na Ciebie dziwnie nie patrzą ani się nie śmieją, to Ty będąc na swoim punkcie przewrażliwionym i posiadając całą masę kompleksów widzisz więcej niż jest. Większości ludzi jesteś totalnie obojętny, a nawet jeśli ktoś na Ciebie spojrzy, to jest to zupełnie naturalne, na każdego inni patrzą, kiedy się mijamy, znajdujemy w tym samym pomieszczeniu, coś przyciągnie uwagę, ale to jeszcze nic nie znaczy. Nie jesteś dla świata tak ważny jak się Tobie wydaje.
Miklosza napisał/a:Przynajmniej ludzie by się nie patrzyli dziwnie i nie śmiali się
Zdradzę Ci tajemnicę - prawdopodobnie ludzie wcale na Ciebie dziwnie nie patrzą ani się nie śmieją, to Ty będąc na swoim punkcie przewrażliwionym i posiadając całą masę kompleksów widzisz więcej niż jest. Większości ludzi jesteś totalnie obojętny, a nawet jeśli ktoś na Ciebie spojrzy, to jest to zupełnie naturalne, na każdego inni patrzą, kiedy się mijamy, znajdujemy w tym samym pomieszczeniu, coś przyciągnie uwagę, ale to jeszcze nic nie znaczy. Nie jesteś dla świata tak ważny jak się Tobie wydaje.
Chciałbym że by tak było
Chciałbym że by tak było
Miklosza napisał/a:Chciałbym że by tak było
Uupps
Mam prawie 40 lat i jest mi źle jestem sam zawsze byłem jestem nieśmiały małomówny i nie radzę sobie z ludźmi ludzie mnie krepuja mylą mi się słowa niewyraźnie mówię nie jestem nawet przeciętny z wyglądu a tak bym bardzo chciał poznać jakąś kobietę chciał by była przynajmniej trochę ponad przeciętna jak można być długo samemu
To ciekawe, że chłop poniżej przeciętnej (wg własnego osądu) chce kobietę "przynajmniej trochę ponad przeciętną".
To ciekawe, że chłop poniżej przeciętnej (wg własnego osądu) chce kobietę "przynajmniej trochę ponad przeciętną".
hipergamia ? "męska"
albo matka ewolucja się pomyliła,błąd w matrixie
Rzeczywiście błąd
17 2023-09-26 09:54:06 Ostatnio edytowany przez qch84467 (2023-09-26 09:54:31)
Może uda mu się trochę opalić?