Cześć, jestem tutaj z pytaniem do kobiet, podoba Wam się facet, kiedy z nim wchodzicie w związek ? Pomijając fakt randek, to uważacie, że dopiero po sexie myślicie o nim jako o partnerze czy jednak weszły byście w związek bez pocałunków i łóżka ?
Pytam bo w aktualnych czasach mężczyźni kierują się zasadą dążyć do sexu, a co z kobietami które wolą zaczekać z tym aż będą miały faceta oficjalnie ? Chciałbym usłyszeć Wasze zdanie, bo wiadomo najpierw trzeba zdobyć to zaufanie kobiety ale ta kolejność potem, sex i związek czy na odwrót?
Odpowiedzi Panów tez chętnie wysłucham jaką kolejność widzą w obecnym czasie u kobiet.
Cześć, jestem tutaj z pytaniem do kobiet, podoba Wam się facet, kiedy z nim wchodzicie w związek ? Pomijając fakt randek, to uważacie, że dopiero po sexie myślicie o nim jako o partnerze czy jednak weszły byście w związek bez pocałunków i łóżka ?
Pytam bo w aktualnych czasach mężczyźni kierują się zasadą dążyć do sexu, a co z kobietami które wolą zaczekać z tym aż będą miały faceta oficjalnie ? Chciałbym usłyszeć Wasze zdanie, bo wiadomo najpierw trzeba zdobyć to zaufanie kobiety ale ta kolejność potem, sex i związek czy na odwrót?
Odpowiedzi Panów tez chętnie wysłucham jaką kolejność widzą w obecnym czasie u kobiet.
Nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam pytanie: czy kobiety uważają, że są w związku zanim wydarzy się seks?
Jeśli o to Ci chodzi, to jest to kwestia indywidualna, zależna przede wszystkim od doświadczenia obu stron. Kiedyś młodzi ludzie "pytali o chodzenie" i było wiadomo Teraz nikt już takich pytań nie zadaje, ale też może nie wszystko musi być zdefiniowane? Jeśli się spotykacie, jest fajnie, to po prostu bądźcie blisko, przyjaźnijcie się, zmniejszajcie stopniowo dystans. W pewnym momencie przekroczycie barierę fizyczności i tyle, naturalna sprawa. A od kiedy będzie związek, a do kiedy "tylko" przyjaźń - co za różnica.
3 2023-06-20 12:50:48 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-06-20 12:53:40)
od kiedy ty czujesz. dla kazdego to sprawa indywidualna, seks nie jest wyznacznikiem niczego. bylam w 2 zwiazkach i kazdy zaczal sie bez seksu. w tym ten drugi byl powazny, wliczajac slub.
zwyczajne spotkania towarzyskie > randki > seks > związek
Nie wygrałem chuja na loterii, aby go wtykać byle gdzie. Ale proces przedstawiony wyżej to nie kilka miesięcy, a kilka tygodni max. Czasem i kilka dni jeśli kończyło się tylko na seksie.
Co piszesz płytkie. Słowo sex i łóżko powtarzane 4x
Świadczy mitomaństwie albo seksoholizm. Ogólnie 1 post obawiam nic ciekawego wiecej do napisania nie będzie.
Nie ma reguły, więc nie ma znaczenia kto i jak zaczyna. Zawsze można się rozczarować lub nie. Jednostkowe przykłady nic Ci nie powiedzą.