Hej, krótko i na temat. Spotykam sie od jakiegoś czasu z facetem jednak mam kilka przesłanek, które dają mi do myślenia czy on nie jest innej orientacji.
Pierwszą rzeczą było jak mówił, że ma kolegę geja. Czasami sie z nim spotka, ostatnio spotkał się z nim sam na sam na ok.godzinę. Ale ok, myślę sobie, jest tolerancyjny, to nie wzbudziło moich podjerzeń.
Poźniej spacerowaliśmy a on do mnie "widziałaś? Facet sobie wynajął młodego chłopaka do towarzystwa" - chyba minęliśmy ich, ale ja nawet nie zwróciłam uwagi i zdziwiło mnie skąd on coś takiego wie.
Następna i chyna najważniejsza sprawa. Seks. Pamiętam nasz pierwszy. Baaardzo dlugo gra wstępna, pieścił mnie po calym ciele, był też seks oralny w moja stronę, miał erekcję, ale gdy miało dojść już do seksu to mu opadał. Z każdym następnym razem też. Mówił, ze juz tak wcześniej miał i ze to przez stres, ze boi sie, ze mu znow opadnie i to błędne koło, ale tez nie wyklucza, ze to jakies problemy ze zdrowiem i pojdzie z tym do lekarza. Dziwnym trafem do tej pory nie poszedl. Jednym słowem erekcje ma, ale jak juz ma mi "włożyć" to mu opada.
Ostatnia sytuacja. Spotkal sie z facetem z wyższej klasy spolecznej, ktorego w sumie malo znal (kiedys na imprezie znajomych sie poznali) i zdziwilam sie ,ze taki facet chce sie spotkac w sobotni wieczor z moim chlopakiem. Gdy wyslal mi jego zdjecie od razu sie zapytalam czy on nie jest gejem, bo naprawde tak wyglądał. Chlopak mi odpowiedzial, ze tez tak na początku pomyslal i sie go pytal niby o to i ze on powiedzial, ze nie jest.
Ex dziewczyna mojego chlopaka zdradzila i zostawiala go po kilku latach dla innego, wczesniej proponujac mu otwarty zwiazek na ktory on sie nie zgodzil. Skoro chciala otowrzyc zwiazek to moze tez problemem byl seks, ten brak erekcji a w konsekwencji brak seksu?
Ja pytalam sie otwarcie czy jest gejem to oczywiście zaprzeczyl, tak samo czy mial kontakt seksualny z facetem. Niby sie tym brzydzi.
On sam jest emocjonalny, opiekuńczy, zadbany, nie interesuje sie motoryzacja czy sportem. Jest zadbany, ale moze nie jakos bardzo przesadnie.
Co o tym myślicie czy on jest gejem lub bi i jak to sprawdzić?