Można napisać do jakiejś dziewczyny ? Portale odpadają, media społecznościowe też. Czy jest jakieś racjonalne miejsce ?
Tutaj możesz napisać do kogoś...
Tutaj możesz napisać do kogoś...
A ok, tylko szukałem czy jest możliwość napisania priv ale nie znalazłem takiego przycisku. Wyślij e-mail przez forum jest tylko.
Noooo .. dzizas... Email...
Napisz do mnie to sprawdzony czy działa.
A potem napiszesz do kobiety...
Coś nie tak? To nie wiem, myślałem że tylko ten e mail jest a jak jest priv możliwość to nie wiem gdzie to się klika.
Tylko mail
Napisz do mnie to sprawdzony czy działa.
A potem napiszesz do kobiety...
Napisałem. Kiedy mogę napisać do kobiety ?
9 2023-04-30 21:17:49 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-30 21:22:03)
jakoś nic do mnie nie doszło...
a jak wyślę sam do siebie tutaj przez forum to działa dobrze.
Coś robisz źle chyba...
Rita Cześć
A ja też bym chciał pogadać z kimś
Rita Cześć
A ja też bym chciał pogadać z kimś
Słuchaj, a nie wiesz może czy są dla osób z zaburzeniami jakieś oddziały dzienne dochodzące z jakąś terapia ? Bo ogólnie siedzę w domu już długo leki biorę ale to jest nie o to o co mi chodzi. Chodzi mi o to żeby się zaktywizować w jakiejś społeczności. Na pracę to za wcześnie nie dam rady w tej chwili. Ktoś coś wie może ? W Radomiu funkcjonuje i tu też chciałbym coś takiego znaleźć o ile istnieje.
Wolontariat.
Są mi psychiatra zaproponował zapytaj psychiatrę albo poszukaj w necie
maciolla1995 napisał/a:Miklosza napisał/a:Rita Cześć
A ja też bym chciał pogadać z kimśSłuchaj, a nie wiesz może czy są dla osób z zaburzeniami jakieś oddziały dzienne dochodzące z jakąś terapia ? Bo ogólnie siedzę w domu już długo leki biorę ale to jest nie o to o co mi chodzi. Chodzi mi o to żeby się zaktywizować w jakiejś społeczności. Na pracę to za wcześnie nie dam rady w tej chwili. Ktoś coś wie może ? W Radomiu funkcjonuje i tu też chciałbym coś takiego znaleźć o ile istnieje.
Oczywiście, że są. Są oddziały dzienne psychiatryczne. Sama na taki uczęszczałam. Przychodzisz 3-5 razy w tygodniu (w zależności od oferty szpitala). Ja w poniedziałek miałam terapię indywidualną, we wtorek terapię grupową, w środę muzykoterapię (coś świetnego) a w czwartek arteterapię. Piątek wolny. Cudowna sprawa jeśli chodzi o przebywanie w społeczności, aktywizację wszelaką. Istnieć istnieje, pytanie czy jest dostępne w Twoim mieście. Ja mając wtyki miałam termin na "za miesiąc", wiem, że inni czekali nawet pół roku.
Cześć Mikloszo
A ok, właśnie o coś takiego mi chodziło, ale obawiam się że w Radomiu nie ma tego, choć nie jestem pewien musiałbym się dobrze dowiedzieć.
Są mi psychiatra zaproponował zapytaj psychiatrę albo poszukaj w necie
I jak byłeś ? Jak wrażenia ? Coś ci pomogło ?
Rita
To znaczy ja byłem też na oddziale dziennym 1 raz trwało to 3 miesiące ja nie muszę czekać ide do lekarza i już mam muzyko terapia jest super
Miklosza napisał/a:Są mi psychiatra zaproponował zapytaj psychiatrę albo poszukaj w necie
Mi pomogło naprawdę fajnie i dotego masz śniadanie i obiad
maciolla1995 napisał/a:Miklosza napisał/a:Są mi psychiatra zaproponował zapytaj psychiatrę albo poszukaj w necie
Mi pomogło naprawdę fajnie i dotego masz śniadanie i obiad
Oo to dobrze, czyli przez dzień się tam coś robi z ludźmi jakieś zajęcia itd a na noc się wraca do domu tak ?
Tak na noc do domu są różne zajecia
czemu media społecznościowe odpadają? To takie dość naturalne miejsce do interakcji