Sylwester - gdzie najlepiej spędzać ? Nasze pomysły - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Sylwester - gdzie najlepiej spędzać ? Nasze pomysły

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

1 Ostatnio edytowany przez Alusia (2008-11-26 16:25:23)

Temat: Sylwester - gdzie najlepiej spędzać ? Nasze pomysły

Witajcie smile Jakie macie plany na tegorocznego sylwestra ? Spędzacie go w domu, czy w knajpce ? A może ktoś wyjeżdża za granice ? Może znacie fajne miejsca gdzie można by go spędzić i zaszaleć ? Ja właśnie ( oj wiem , trochę późno, ale wcześniej nie miałam czasu się tym zająć ) zaczynam planować i szukam inspiracji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sylwester - gdzie najlepiej spędzać ? Nasze pomysły

w górach fajnie spędzać sylwestra smile

3

Zgadzam się...najpiękniejsze święta spędza się w górach....do tego mnóstwo śniegu, mnóstwo zabawy na nartach i sankach, kulig, piesze wędrówki....a potem przy kominku w najbliższym gronie grzane piwko lub winko;) to moje wymarzone święta....bez tego pośpiechu, zamieszania kulinarnego....
najważniejszy jest wypoczynek dobra zabawa i ukochani wśród nas;)

4

Marzenia - marzeniami....a życie - życiem;)
Sylwestra spędze jednak w małym gronie ze znajomymi na tzw. "domówce";)
Może macie jakieś pomysły jak takie małe przyjęcie stało się bardziej atrakcyjne?
Bal przebierańców, jakiś super wystrój mieszkania?
Co powinno się sprawdzić najlepiej?

Dzięki za podpowiedzi;)

5

a co w tym roku robicie? jakie plany? bo ja się właśnie teraz obudziłam z tematem a tu już grudzień hehe...

6

Ja rok rok spędzam Sylwestra w górach, taki wypad to fajna odskocznia i zupełnie inny klimat niż sylwester w mieście. Najfajniejsze z wypadów sylwestrowych były te spędzone na stoku:) Dla tych co dopiero sie obudzili: dla chcącego nic trudnego- zawsze sie coś znajdzie!:)

7

A ja co roku Sylwestra spędzam w pracy smile

8

Gdzie najlepiej, to kwestia gustu smile
My z chłopakiem spędzamy już 4 Sylwester tylko razem. Nie mamy aż tak dobrych znajomych, by spędzać razem tongue No chociaż trochę Sylwestra rok temu spędziliśmy z moją przyjaciółką, tak do 23. Gdyby było lepiej z funduszami, to zapewne pojechalibyśmy w góry tongue A tak zostajemy w mieście.

9

ooo tak,  w górach...marzy mi się taki wyjazd, ale w tym roku na pewno odpada bo sporo znajomych odpadnie z powodu kasy, jedni na kredycie inni się budują..i raczej coś w mieście pokombinować trzeba. we wrocku na pewno na rynku jak co roku będzie się coś działo więc to jest taka ostateczność..ale ekipa raczej ciągnie do klubu, a ja  w sumie nie jestem zdecydowana.

10

W tym roku po raz pierwszy Sylwestra spędzę w górach z moim chłopakiem. Co roku jeździłam ja do niego albo on do mnie i spędzaliśmy ten wieczór u jakichś znajomych,a w tym roku sami i na dodatek w tak pięknych okolicznościach przyrody. A że góry są od mojego miejsca zamieszkania rzut beretem, na dodatek czeskie, więc zdecydowaliśmy się na wyjazd.
Już nie mogę się doczekać.

11

Wsumie jeszcze nawet nie wiemy, bo mamy kilka zaproszen, rowniez z pracy jest organizowany sylwester,i musimy sie zastanowic co z Pchlą(cór) czy razem we 3 swietujemy Nowy Rok czy gdzie sie wybieramy z mezem tylko we 2
Mam mieszane uczucia jaką decyzje podjąć hmm

12

Ja tez marzę o górach. Wigilia badz sylwester. Wspólna kolacja/bal z zupełnie obcymi ludźmi. Ciekawe doswiadczenie. I  pozniej winko przy kominku w najbliższym gronie w przepięknym klimatycznym pokoju:)
Dni na stoku...
Ale, marzenia, brak kasy, wiec zostaje przyziemny sylwester.
Tez nie mam znajomych takich, z którymi mogłabym sie pobawić, wiec spędze go w malutkim gronie- siostra i facet.
Planujemy wieczorem wyskoczyć sobie do kina, na Hobbita, a pozniej na rynek we Wroclawiu, popatrzeć, posłuchać:)

13

paulla777 napisał/a:

Ja tez marzę o górach. Wigilia badz sylwester. Wspólna kolacja/bal z zupełnie obcymi ludźmi. Ciekawe doswiadczenie. I  pozniej winko przy kominku w najbliższym gronie w przepięknym klimatycznym pokoju:)
Dni na stoku...
Ale, marzenia, brak kasy, wiec zostaje przyziemny sylwester.
Tez nie mam znajomych takich, z którymi mogłabym sie pobawić, wiec spędze go w malutkim gronie- siostra i facet.
Planujemy wieczorem wyskoczyć sobie do kina, na Hobbita, a pozniej na rynek we Wroclawiu, popatrzeć, posłuchać:)

Na pewno i tak będzie super smile Ja w sumie to należę do osób, które wręcz nie lubią dużego grona, dlatego nie jest mi przykro, że spędzę Sylwester znowu z chłopakiem tongue Choć wiem, że na pewno są osoby, które wolałyby jednak imprezkę.
A "Hobbit" zapowiada się ciekawie.
My z chłopakiem sami organizujemy sobie czas w domu czy też na dworze, bo u mnie w mieście to nic takiego się nie dzieje, nie tak jak w większych miastach. U mnie niby też, ale nic specjalnego, dlatego np, żeby zobaczyć fajerwerki wybieramy takie jedno miejsce, praktycznie tylko my i Nowy Rok, świetne widoki smile A nikt inny nie wpada na to, by tam chodzić, a tak jak mówię, tam lepiej wszystko jest widoczne smile

14

Ja spędzę sylwestra z najleprzymi koleżankami w domu ,upijemy się i będziemy tańczyć tongue

15

Truskaweczko ja z Wroclawia nie jestem, wiec specjalnie bede jechac, zeby jakos spedzic ten Nowy Rok, bo u mnie w mieście, to kompletna klapa. Co roku nic nie ogranizuja, jedynie co, to o północy kiepskie fajerwerki na rynku... 
W tym roku Chcialabym nieco wiecej zobaczyć, wiecej tych fajerwerków :)troche posłuchać dobrej muzyki i dobrze sie bawić. Najbardziej oczywiscie nie moge sie doczekac filmu:)
Truskaweczko- na pewno Milo spędzisz Sylwestra. Szczerze Ci powiem, ze taki sylwester sam na sam z moim facetem tez mi sie marzy, wlasnie w tych górach:) Najwazniejsze, to miec doborowe towarzystwo, a nieważne jak duże. Ja ze swoim chlopakiem swietnie sie dogaduje i nigdy nie nudzę, wiec gdybym zostala z nim kompletnie sama, również bym sie cieszyła:)

16

Ja jeszcze nie wiem,ale na pewno ze znajomymi , jak nie z jedna grupa, to z druga big_smile polaczyc sie ich niestety nie da. Wybor-domowka albo lokal, bylam kiedys w klubie,ale kilka lat z rzedu na domowkach i bylo lepiej,wiec mam nadzieje,ze i tym roku postawimy na cos bardziej kameralnego.
A gory to moze po Nowym Roku..

17

paulla777 napisał/a:

Truskaweczko ja z Wroclawia nie jestem, wiec specjalnie bede jechac, zeby jakos spedzic ten Nowy Rok, bo u mnie w mieście, to kompletna klapa. Co roku nic nie ogranizuja, jedynie co, to o północy kiepskie fajerwerki na rynku... 
W tym roku Chcialabym nieco wiecej zobaczyć, wiecej tych fajerwerków :)troche posłuchać dobrej muzyki i dobrze sie bawić. Najbardziej oczywiscie nie moge sie doczekac filmu:)
Truskaweczko- na pewno Milo spędzisz Sylwestra. Szczerze Ci powiem, ze taki sylwester sam na sam z moim facetem tez mi sie marzy, wlasnie w tych górach:) Najwazniejsze, to miec doborowe towarzystwo, a nieważne jak duże. Ja ze swoim chlopakiem swietnie sie dogaduje i nigdy nie nudzę, wiec gdybym zostala z nim kompletnie sama, również bym sie cieszyła:)

Rozumiem smile  U nas możliwe, że jeszcze pojedziemy do stolicy smile Zobaczymy smile Raz na Sylwestra spędzaliśmy w Wawie, gdy tam jeszcze mieszkał. No, ale jak mówię odkąd się poznaliśmy to tylko we dwoje, tak wychodzi, bo nie mamy dużego towarzystwa. Na pewno będzie super, wiem smile
A i rok temu puściliśmy petardę, wcześniej się bałam big_smile

18

Nie  cierpie gór i jakbym miala kiedykolwiek mozliwośc to wyjechałabym do cieplego kraju na plaże wow to ci dopiero byłby sylwester
ale od niepamiętnych już czasow spędzam przed tv z pilotem w dłoni wszystkie koncerty sylwestrowe oglądam po kolei oczywiście z dziecmi kiedyś z lubym jak go miałam
o północy szampan

19

Moje plany na tegoroczny sylwester to pokoj hotelowy w cichym zakatku, we dwoje:)

20

Nie miałam jeszcze okazji spróbować bawić się na Sylwestra w gorących klimatach, ale w górach tak i jestem zachwycona. Boże Narodzenie tak samo jak Sylwester muszą być dla mnie białe i koniec! W tym roku też się uparłam i wraz z narzeczonym jedziemy doIschgl, poszusujemy trochę po stokach, skorzystamy z zimy, a później będzie mała, kameralna imprezka Sylwestrowa.

21

Jak zamierzacie spędzić tegorocznego Sylwestra?

22

Ja chyba powtórzę pomysł na imprezę sylwestrową z zeszłego roku, bo było naprawdę super smile Mamy spore mieszkanie, więc zaprosiliśmy sprawdzonych znajomych, temat przewodni to film i kino, wszyscy się przebrali i dobrze bawili. Hitem był mój kolega przebrany za Kobietę Kot big_smile do tego przygotowaliśmy mini-barek z drinkami, które znaleźliśmy na stronie Żubrówki, pycha!

23

oazuu napisał/a:

Popieram! To coś fantastycznego:)

24

Sundari napisał/a:
oazuu napisał/a:

Popieram! To coś fantastycznego:)

co myślicie o ofercie z naferie.pl ? 5 dniowy pobyt w Zakopanem, zabawa Sylwestrowa do białego rana, jazda na nartach, biesiada w karczmie, szkolenie narciarskie dla dzieciaków, wyjazd do Aquaparku i inne atrakcje....

Chciałam już coś zarezerwować, bo później będzie jeszcze drożej, a też uwielbiam góry, zwłaszcza Zakopane.

25

ja sie wybieram z mezem do Dworu Konstancin smile mam nadzieje, ze bedzie fajnie! smile))

26

W tym roku bardziej sprecyzowanych planów nie mam ale na pewno nie będzie to jakaś wielka impreza, czy bal. Albo gdzieś wyjedziemy do jakiejś "leśnej chaty" i zaszyjemy się w dziczy, albo domówka:)

27

Podbijam temat smile.
Gdzie i w jaki sposób spędzacie tegorocznego Sylwestra? W dużym gronie, na zorganizowanej imprezie czy raczej kameralnie - ze znajomymi, rodziną? A może gdzieś wyjeżdżacie lub idziecie na miejski rynek bawić się z mieszkańcami?

28 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-10-26 17:59:16)

Olinka napisał/a:

Podbijam temat smile.
Gdzie i w jaki sposób spędzacie tegorocznego Sylwestra? W dużym gronie, na zorganizowanej imprezie czy raczej kameralnie - ze znajomymi, rodziną? A może gdzieś wyjeżdżacie lub idziecie na rynek bawić się z mieszkańcami?

Trochę jestem spóźniona, bo już po sylwestrze, ale wątek może odżyć - ja chciałam się podzielic opinią o sylwestrze na mazurach organizowanym przez [spam] Byliśmy z dzieciakami w okresie świąteczno-noworocznym - pierwszy raz na Mazurach, było miło, ośrodek zorganizował w zastępstwie za brak śniegu sporo ciekawych atrakcji, m.in. codzienne zajęcia z animatorami, było sporo gier i zabaw, dzieciaki się nie nudziły. Brak śniegu spowodował, że atmosfera świąteczna/noworoczna nie była taka jak trzeba, ale cóż - pogody się nie wybiera. Plus był taki, że nie było tłumów - pogoda pozwała na długie spacery pięknymi szlakami turystycznymi w pobliżu, osrodek posiada też basen. Bardzo miłe Panie z obsługi, dobry stosunek ceny do jakości, na pewno ośrodek jest wart polecenia zwłaszcza wiosną i latem.

29

Ja od trzech sezonów spedzam sylwestra na stoku narciarskim ze znajomymi. Super sprawa, tanie karnety, fajna zabwa, szampan i tańce na śniegu. Tutaj zawsze sa informacje o sylwestrze na stoku spam. Jakby ktoś szukał na kolejnego sylwestra kompanów do zabawy na stoku to czekam na info smile Im wiecej tym lepiej !

30

Z uwagi na częste w tym wątku próby łamania 11 punktu Regulaminu Forum, przypominam, że umieszczanie linków do obcych stron internetowych jest zabronione. Zgodnie z tą zasadą wszelkie pojawiające się linki będą usuwane, a na inne próby przemycenia reklamy będziemy stanowczo reagować.

31

Ja jeszcze nie wiem, zastanawiam się między zostaniem w domu a wybraniem się gdzieś smile. Byliście kiedyś na sylwestrowych wyjazdach organizowanych przez biura? Mój kolega w tamtym roku był na czymś takim i przez kolejne pół roku nam o tym opowiadał wink, w tym roku chyba zbierze się paczka na taki wyjazd organizowany. Co sądzicie o czymś takim?

32

Też już zaczynam myśleć o sylwestrze:). W tym roku raczej nigdzie nie wyjadę, zobowiązania rodzinne;), za to w zeszłym byłam na super studenckim sylwestrze w Łebie. Niezapomniane wrażenia, świetna atmosfera. Warto przynajmniej raz w życiu spędzić w taki sposób ten dzień, bo im człowiek starszy tym ciężej, aż w końcu stwierdza się, że się go prześpi;).

33

No właśnie ten mój kolega też był przez taki studencki wyjazd z biura Party Camp. Sama już jestem na 90% przekonana do wyjazdu, zbiera się fajne towarzystwo i program wygląda obiecująco, przyda mi się trochę rozrywki smile

34

Ja przez ostatnie dwa lata sylwestra spędzałam w barze, gdzie pracował mój narzeczony, sami najbliżsi i znajomi. W ostatniego sylwestra mój M mi się oświadczył przed calą rodziną. Ale w tym roku chyba wypadnie nam domówka, bo doszedł nam czworonożny mały czlonek rodziny.

35

Mąż pewnie będzie chronił ludzkość w noc sylwestrową wiec ja z Synkiem pojade do rodziców i po 24 pójde spać wink

36 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-11-22 20:12:13)

Znajomi nas namawiają na wypad w góry na odpoczynek i przy okazji zostać na Sylwestra. Mam w tym roku komu podrzucić dzieci, więc aż grzech nie skorzystać. Znajomi byli w zeszłym roku w Budapeszcie, wyjazd organizowany przez spam, w tym roku chcę w nasze góry, no i się zastanawiam. Wolicie właśnie takie zorganizowane wyjazdy czy raczej sami sobie szukacie wszystkiego i sami organizujecie?

37

Ja właśnie w tym roku się wybieram przez biuro smile, trochę mi ulżyło bo oni organizują większość rzeczy, nie mam za bardzo czasu szukać wszystkiego sama, zebrało się fajne towarzystwo więc liczę na dobrą zabawę smile

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Sylwester - gdzie najlepiej spędzać ? Nasze pomysły

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024