UWAGA VIOLETTE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: UWAGA VIOLETTE

Niejaka Violetta to psychopatka o pseudonimie "Pokahontaz". Jej rodowód pisarski sięga forum Kafeteria. Nagminnie obrażała tam każdego, kto śmiał mieć inne zdanie. Prowokacje, obelgi, intrygi i język rodem spod celi to był jej chleb powszedni na wyżej wymienionym forum. Sama przyznała się, że ojciec stanowił kogoś na miarę sutenera własnej córki i polecał ją kolegom, nie kryła się ze sponsoringiem oraz bez skrępowania zwierzała się tamtejszej publiczności, że w dzieciństwie znęcała się nad psem. Dorzucić należy jeszcze liczne kradzieże cudzych zdjęć i udawanie, że osoba na nich widniejącą to Violetka. To z netkobiety także jest kradzione. Pacjentka ponadto posiada osobowość skrajnie narcystyczną. Każde słowo tutaj zawarte potwierdzą uzytkownicy kafeteria.pl. UWAŻAJCIE. ACHTUNG.

Zobacz podobne tematy :
Odp: UWAGA VIOLETTE
Pokahontazja napisał/a:

xD

TO EFEKT KWAŚNEJ POKAHONTAZ

3

Matko jedyna,jakby mało tu było Pokahontas, to jeszcze narcyza diabli przynieśli. Jeśli wieści się rozniosły, to zaraz i Kotarbę przyniesie.
Naprawdę czas stąd uciekać...

VIOLETTE TO PACJENTKA CHOROSZCZY

5

Koszmary wróciły sad

Proszę Was, byście szczególnie uważali na fazy manii u Violetty. Staje się wówczas bardzo niebezpieczna i nieobliczalna. Niczym Czupakabra, która udała się na nocne łowy po miesięcznym przegłodzeniu.

Pokahontazja napisał/a:
Violette to psychopatka napisał/a:

Proszę Was, byście szczególnie uważali na fazy manii u Violetty. Staje się wówczas bardzo niebezpieczna i nieobliczalna. Niczym Czupakabra, która udała się na nocne łowy po miesięcznym przegłodzeniu.

No w ciągu 5dni Poka nastukała tu 434 posty xD

To oznacza tylko jedno. Czupakabra się obudziła.

Pokahontazja napisał/a:
Violette to psychopatka napisał/a:
Pokahontazja napisał/a:

No w ciągu 5dni Poka nastukała tu 434 posty xD

To oznacza tylko jedno. Czupakabra się obudziła.

Poka wyklęta, w czupakabre zaklęta xD

Niewinne początki...

9

O Jezus Maria... jest się kim przejmować... Drama jak cholera.

10

Viollette to mega fajna i sympatyczna babka ,ktora przeorala  nie jeden kaczan cymbalow na kafeteri kilkoma zdaniami .Poprostu ma kobieta talent.Keep up good work !

11

Potwierdzam, to psychopatka z Kafeterii. Zostawiona dla młodszej przez dojrzałego faceta, czego nietrudno potwierdzenie znaleźć w jej wypowiedziach. Do tego jest betonem umysłowym - ma swoje założenie dotyczące dobierania się w związkach i nie dopuszcza do ograniczonej głowy, że nie każdy człowiek jest taki sam, ma ten sam gust i tym samym się kieruje.

12

Kafe_user dlaczego nie piszesz pod swoim tutejszym nickiem? big_smile

13

KoralinaJones napisał/a:

Oho, widać, że te same zagrywki jak na Kafe smile Poca ma kilka kont. Kolejne forum chcesz rozwalić ?

14 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-30 12:18:42)

Kafe_user napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oho, widać, że te same zagrywki jak na Kafe smile Poca ma kilka kont. Kolejne forum chcesz rozwalić ?

Pozdrów ode mnie swojego dyrektora handlowego big_smile. User jednego tematu na netkobietach hahaha big_smile

15

KoralinaJones napisał/a:
Kafe_user napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Pozdrów ode mnie swojego dyrektora handlowego big_smile.

Pudło, nie wiem o czym piszesz Poca. Jak tam Mewa ? Cały czas tęsknisz ? Przejdzie.

16 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-30 12:20:17)

Kafe_user napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Kafe_user napisał/a:

Pudło, nie wiem o czym piszesz Poca. Jak tam Mewa ? Cały czas tęsknisz ? Przejdzie.

O tym, że miałeś user mieć tu tylko jeden temat a potem rozpłynąć się w niepamięci big_smile.

17

Cyrk na kółkach. Kocham to big_smile. A  nie mówiłam, że nie ma co tak wierzyć w forum? tongue

18

KoralinaJones napisał/a:
Kafe_user napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

O tym, że miałeś user mieć tu tylko jeden temat a potem rozpłynąć się w niepamięci big_smile.

Oj Poca Poca, coraz gorzej z tobą, zgadywanie nawet kuleje, myślałaś, że tutaj zrobisz karierę swoimi mądrościami. Nie mam żadnego dyrektora ani wątków niepamięci. Nie jest mi przykro, że cię zawiodłem.

19

Kafe_user napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Kafe_user napisał/a:

Oj Poca Poca, coraz gorzej z tobą, zgadywanie nawet kuleje, myślałaś, że tutaj zrobisz karierę swoimi mądrościami. Nie mam żadnego dyrektora ani wątków niepamięci. Nie jest mi przykro, że cię zawiodłem.

Ileż razy można robić nowe otwarcie? big_smile

20

Pudło Poca, pudło. Ale to nie istotne. ważne, że zostałaś namierzona, padło info na Kafe i trzeba ostrzec innych aby nie brali cię na poważnie.

21

Violette napisał/a:
Kafe_user napisał/a:

Pudło Poca, pudło. Ale to nie istotne. ważne, że zostałaś namierzona, padło info na Kafe i trzeba ostrzec innych aby nie brali cię na poważnie.

Strasznie wszyscy was biorą na powaznie tu lol:lol::lol::lol: 

Dobra koniec uwagi, bo nie będę sie przyczyniała do rozwalania kolejnego forum przez bande odrzuconych inceli, których jedynym celem zycia jest "namierzanie laski", która ma ich w doopie , hahaha XD

Ciebie też nikt nas poważnie nie bierze. Widać, jaka jesteś zaburzona.

22

Violette napisał/a:
Kafe_user napisał/a:

Strasznie wszyscy was biorą na powaznie tu lol:lol::lol::lol: 

Dobra koniec uwagi, bo nie będę sie przyczyniała do rozwalania kolejnego forum przez bande odrzuconych inceli, których jedynym celem zycia jest "namierzanie laski", która ma ich w doopie , hahaha XD

Przecież ty wpadłaś na to forum z hejtem i śmieceniem i z hukiem powinnaś wypaść.

23

Violette napisał/a:
Kafe_user napisał/a:

Przecież ty wpadłaś na to forum z hejtem i śmieceniem i z hukiem powinnaś wypaść.

ty tak na serio, incelku? XD
wystarczy wejść w te 10 żenujących hejterskich wysrywów , które naprodukowałeś na TYM jednym z 50 kont żeby wszystko stało sie jasne big_smile

Po drugie, tu jestes tak samo nikim jak na kafeterii, więc tyle co sobie tu popierdzisz, grzejąc się w moim blasku, tyle ci zostalo, pozbawiony osobowości i charyzmy odrzucony prawiczku smile

Pisz tak więcej, samozaoranie to dobry kierunek.

24

Ile was jest ? big_smile
Ale pierdolnik big_smile

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024