CO NISZCZY LUDZIOM ŻYCIE
CO NISZCZY LUDZIOM ŻYCIE
Co to znaczy? Oskarżyć można każdego ale czy masz jakieś na to dowody?
A skad wiesz,ze to ona ?.
Pokemony wracają
Pokemony wracają
Boże ratuj! Strasznie to zabrzmialo
Istotka6 napisał/a:Pokemony wracają
A skad wiesz,ze to ona ?.
poznałem po tym co pisała do Mewy z kafeteria który ma tutaj nick nowe_otwarcie
Julia2004 napisał/a:CO NISZCZY LUDZIOM ŻYCIE
Co to znaczy? Oskarżyć można każdego ale czy masz jakieś na to dowody?
oczywiscie ze mam
poznałem po tym co pisała do Mewy z kafeteria który ma tutaj nick nowe_otwarcie
I co w związku z tym? Co MY niby mamy z tą "tajemną" wiedzą zrobić?
Za to dla Ciebie mam propozycję, żebyś nie wywlekał tutaj Waszych kafeteryjnych spraw, bo one nas nie dotyczą i raczej nie mamy ochoty się nimi zajmować, a jeśli masz coś do tej użytkowniczki, to sobie to załatwcie między sobą.
Julia2004 napisał/a:poznałem po tym co pisała do Mewy z kafeteria który ma tutaj nick nowe_otwarcie
No jak to co? Będziemy mieć bekę z nowe_otwarcie – przecież on uwielbia tu kozaczyć .
Priscilla napisał/a:Julia2004 napisał/a:poznałem po tym co pisała do Mewy z kafeteria który ma tutaj nick nowe_otwarcie
No jak to co? Będziemy mieć bekę z nowe_otwarcie – przecież on uwielbia tu kozaczyć
.
Jakież to charakterystyczne dla ciebie i kilku innych etatowych użytkowniczek: przyznasz rację z urzędu (bez rozpatrywania argumentów i analizy przypadku) kto będzie przeciwko mnie, ot tak dla zasady. No tak, są babiszony (bo akurat w waszym wypadku słowo "kobieta" ciężko przechodzi mi przez gardło) które nie darują kwestionowania ich "świętych" praw
A akurat te dwa kafeteryjne trolle płci (prawdopodobnie, choć pewny nie jestem) obojga są siebie godne (bo w rzeczywistości równie prymitywne), szkoda tylko że się nie zagryzą wzajemnie gdzieś daleko stąd...
12 2025-05-22 07:19:58 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-22 07:20:21)
Odezwał się "nieetatowy"- z kafeterii i z netkobiet
13 2025-05-22 07:32:26 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2025-05-22 07:38:10)
Odezwał się "nieetatowy"- z kafeterii i z netkobiet
Podlicz moje wpisy z ostatnich kilku miesięcy (30 w całym roku 2025 i 65 licząc od 18 czerwca 2024; ile ty w tym czasie naklepałaś, a ile reszta "etatowych"?) i sprawdź jeszcze raz czy można mnie nazwać jeszcze "etatowym" (choć nawet jakby brać sumarycznie, to do twojego "przebiegu" nawet się nie zbliżałem)
Julia life in UK napisał/a:Istotka6 napisał/a:Pokemony wracają
Niech Bóg będzie z wami zawsze i wszędzie ,amen nie ch sie to wypelni
KoralinaJones napisał/a:Odezwał się "nieetatowy"- z kafeterii i z netkobiet
Podlicz moje wpisy z ostatnich kilku miesięcy (30 w całym roku 2025 i 65 licząc od 18 czerwca 2024; ile ty w tym czasie naklepałaś, a ile reszta "etatowych"?) i sprawdź jeszcze raz czy można mnie nazwać jeszcze "etatowym" (choć nawet jakby brać sumarycznie, to do twojego "przebiegu" nawet się nie zbliżałem)
Podliczyłam . Liczba moich wpisów na kafeterii wynosi 0 słownie: zero ale to i tak pewnie więcej od Twoich w tamtym miejscu
.
Aż strach pomyśleć na ilu jeszcze forach siedzisz i klepiesz te swoje życiowe mądrości .
16 2025-05-22 12:33:30 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-05-22 12:33:43)
Nowe_otwarcie napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Odezwał się "nieetatowy"- z kafeterii i z netkobiet
Podliczyłam
. Liczba moich wpisów na kafeterii wynosi 0 słownie: zero ale to i tak pewnie więcej od Twoich w tamtym miejscu
.
Aż strach pomyśleć na ilu jeszcze forach siedzisz i klepiesz te swoje życiowe mądrości.
bo on pewnie na innych forach siedzi tez i tu sie madruje,ze ma malo wpisow
KoralinaJones napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Podlicz moje wpisy z ostatnich kilku miesięcy (30 w całym roku 2025 i 65 licząc od 18 czerwca 2024; ile ty w tym czasie naklepałaś, a ile reszta "etatowych"?) i sprawdź jeszcze raz czy można mnie nazwać jeszcze "etatowym" (choć nawet jakby brać sumarycznie, to do twojego "przebiegu" nawet się nie zbliżałem)
Podliczyłam
. Liczba moich wpisów na kafeterii wynosi 0 słownie: zero ale to i tak pewnie więcej od Twoich w tamtym miejscu
.
Aż strach pomyśleć na ilu jeszcze forach siedzisz i klepiesz te swoje życiowe mądrości.
Wiadomo, że kiedy pisze na innych forach, to nie pisze tutaj — przecież się nie może rozdwoić .
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Podliczyłam
.
Wiadomo, że kiedy pisze na innych forach, to nie pisze tutaj — przecież się nie może rozdwoić
.
To wiadomo plus pewnie tez pod innymi nickami pisze