Nieprzemyślalam co mowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nieprzemyślalam co mowie

Hej, zal post odnośnie jednej z sytuacji.
Usłyszałam pewne plotki o mamie jednego zd znajomych, jakis czas temu.
Dzisiaj coś zeszło na rodzinne tematy na spotkaniu z dziewczynami i nie wiem co mnie natchnęło ale wywloklam ten temat mimo, ze nie powinnam…….
Jedna z dziewczyn zadzwoniła do niego się zapytać czy to prawda on nic nie wiedział i teraz…. Mam ogromne wyrzuty sumienia i nie potrafię sobie z tym poradzić teraz bo siedzę i przeżywam. Pisałam z ta jedna z dziewczyn z prośba żeby nie ciągnęła dalej tematu i odpuściła ale ona zawzięcie chce się dowiedzieć prawdy i będzie z nim rozmawiać żeby pogadał ze swoją mama i w ogole. Eh biore wszysyko na klatę i wiem ze mocno spieprzyłam sprawę. Nawet nie chce myśleć jak ten chłopak się musi czuc. Jak odkręcić sytuacje. Wiem mleko się rozlało już nic nie zrobię ale stresuje mnie to co on mógł o mnie pomyśleć …. I nie chciałabym żeby afera poszła dalej w końcu os kogoś się tego musiałam dowiedzieć nie hmm//

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieprzemyślalam co mowie
just1na napisał/a:

Pisałam z ta jedna z dziewczyn z prośba żeby nie ciągnęła dalej tematu i odpuściła ale ona zawzięcie chce się dowiedzieć prawdy

^^^ pisać z nią należało. Dobrze zrobiłaś.
NIe wiem jak pisałaś. NIe wiem o co kaman.

Nic więcej nie dasz rady zrobić.

Modlić się ewentualnie.

3

Jak ja coś odwalilam to napisałam zwykle przepraszam na insta i fb. Nic więcej. Tematu pogłębiać nie będę ale plotki hejty są karalne.a koleżanka mówiąc krótko uciąć znajomość. Znam taka jedna co każdy omija z daleka i nawet krótka rozmowa i miałam sporo problemów chociaż nic nie powiedziałam.ale tu dziewczyna jest uposledzona więc co poradzisz.

4

Try to talk to him politely and sincerely.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024