Jakis miesiac temu dxiewczyna sie ze mna rozstala bylismy razem 9 miesiecy. Widzialen sie z nia ostatnio 16 dni temu, kontaktu nie mamy od 2 tygodni. Usunalem wszystkie zdjecia , jestem zablokowany na instagram facebook itp zeby sobie nie przypominać ale jest mi ciezko. Ona tydzien po rozstaniu juz pisala ze swoim bylym z ktorym byla 4 lata temu , wysylala mu zdjecia i wogole nie wylogowala sie z fb gdy zabieralem komputer. No i nie wiem jak sobie radzic ciagle do glowy orzychodza mi wspomnienia , wyobrazam sobie jak ona z nim nie wiem przytula sie, spi z nim , uprawia seks wszystko co robila ze mna , gdy slucham znajomych jak mowia o dziewczynach to mi sie nie dobrze robi bo ona zaraz przychodzi mi do glowy . Ciagle wchodza mi natretne mysli do glowy na temat jej , ze juz takiej nie znajde i wogole , naprawde byla bardzo ladna dziewczyna i ciezko bedzie znalezc kogos kto mi sie tak spodoba wizualnie takie mam poczucie . Nie wiem jak sobie z tym wszystkim radzic . Jakies porady na temat tych mysli ktore wchodza do glowy moze macie jakies sposoby , zeby nie pielegnowac tych wspomnien w glowie , zeby nie idealizowac tak , natretnych mysli co ona robi z tym byłym nie dobrxr mi sie robi na sama myśl ehh ...
2 2023-04-24 08:35:46 Ostatnio edytowany przez bullet (2023-04-24 08:37:59)
Jakis miesiac temu dxiewczyna sie ze mna rozstala ....
... tydzien po rozstaniu juz pisala ze swoim bylym z ktorym byla 4 lata temu , wysylala mu zdjecia i wogole ....
.... nie wylogowala sie z fb gdy zabieralem komputer. ...
...ze juz takiej nie znajde i wogole , ...
1. Prawdopodobnie byleś plastrem, lepem, na byłego. Ona z tobą zerwała miesiąc temu oficjalnie, Na pewno wcześniej spotykali się, kontaktowali więc to zerwanie było wcześniej.
2. Nie wylogowała się bo już nie miało dla niej znaczenia Twoje zdanie, wręcz Ci pokazywała w ten sposób, że Ciebie nie szanuje
3. Znajdziesz, jeśli nie taką to lepszą
Poważnie Ci doradzę, przestań ją śledzić i monitorować.
Prawdopodobnie byleś plastrem, lepem, na byłego.
Nie. Ona wszystkich traktuje wg własnych potrzeb i z nikim się nie liczy. Teraz to ten były robi za Autora. Problemem jest to, że takie osoby robią wokół siebie dużo szumu, wzbudzają emocje. Gdy taka burza przejdzie, ciężko wrócić do cichych 4 ścian. Ale to też minie.
4 2023-04-24 11:16:33 Ostatnio edytowany przez ejnowezco (2023-04-24 11:21:56)
Nie wydaje mi sie zebym był "lepem" bo miala z 3 chloapkowpo tym byłym z ktorym była 4 lata temu pozniej byłem ja mowila ze jestem "najelpszym " jakiego poznala ale to bylo z 5 miesiecy temu pozniej zaczelo sie sypac poprostu mniejsze zaintyeresowanie z mojej strony i jej czego zaluje , i odeszla . I poprostu teraz sobie nie radze z tym wszystkim i potrzebowalem jakichs rad co robic . Mam cholerna ochote napisac do niej ze mnie oszukala, ze jak mozna isc do kolejnego zaraz po zakonczeniu zwiazku boli mnie to strasznie az gotuje sie we mnie . Ale tez wydaje mi sie poprostu ze ona nie potrafi byc sama i wrocila tam gdzie jej "cieplo" bo go zna i nie musi poznawac nowych itp ...Tez poprostu wydaje mi sie ze jest egoistka , nawet jej to kiedys powiedzialem w jakiejs sytuacji juz nie pamietam jakiej dokladnie ze mysli tylko o sobie . Nie wiem co o tym myslicie ?
Nie wydaje mi sie zebym był "lepem" bo miala z 3 chloapkowpo tym byłym z ktorym była 4 lata temu pozniej byłem ja mowila ze jestem "najelpszym " jakiego poznala ale to bylo z 5 miesiecy temu pozniej zaczelo sie sypac poprostu mniejsze zaintyeresowanie z mojej strony i jej czego zaluje , i odeszla . I poprostu teraz sobie nie radze z tym wszystkim i potrzebowalem jakichs rad co robic . Mam cholerna ochote napisac do niej ze mnie oszukala, ze jak mozna isc do kolejnego zaraz po zakonczeniu zwiazku boli mnie to strasznie az gotuje sie we mnie . Ale tez wydaje mi sie poprostu ze ona nie potrafi byc sama i wrocila tam gdzie jej "cieplo" bo go zna i nie musi poznawac nowych itp ...Tez poprostu wydaje mi sie ze jest egoistka , nawet jej to kiedys powiedzialem w jakiejs sytuacji juz nie pamietam jakiej dokladnie ze mysli tylko o sobie . Nie wiem co o tym myslicie ?
Problemem jest to, że takie osoby robią wokół siebie dużo szumu, wzbudzają emocje. Gdy taka burza przejdzie, ciężko wrócić do cichych 4 ścian. Ale to też minie co przez to rozumiesz bo troche tego nie zrozumialem ..
Mam cholerna ochote napisac do niej ze mnie oszukala, ze jak mozna isc do kolejnego zaraz po zakonczeniu zwiazku boli mnie to strasznie az gotuje sie we mnie .
Po co?
Żeby sobie ulżyć, czy znaleźć rozgrzeszenie?
To już nic nie zmieni.
Ale tez wydaje mi sie poprostu ze ona nie potrafi byc sama i wrocila tam gdzie jej "cieplo" bo go zna i nie musi poznawac nowych itp ...
Są takie.
Tez poprostu wydaje mi sie ze jest egoistka , nawet jej to kiedys powiedzialem w jakiejs sytuacji juz nie pamietam jakiej dokladnie ze mysli tylko o sobie . Nie wiem co o tym myslicie ?
Możliwe, że jest i co z tego?
Spójrz na to chłodno z boku. Wiem, że trudno.
Rozstaliście się, wróciła do byłego.
I tyle ...
Szkoda czasu na dalsze rozkminy.
Idź na siłkę, zajmij czymś mózg.
I zacznij rozglądać za jakąś nową.
Potrzebne Ci są po prostu nowe znajomości, rozejrzyj się wokoło i sam zobaczysz, ile jest chętnych panien. Poszalejesz trochę z nimi, kilka pierwszych jeszcze będzie Ci się kojarzyć z byłą, a przy następnych zapomnisz już całkowicie. To najlepsza terapia. Zamiast się użalać nad sobą i robić z siebie frajera, korzystaj z życia ile się tylko da. Umawiaj się i zaliczaj każdą. O byłej zapomnij, bo to po prostu "była", była i poszła, a że to ona Cię zostawiła, tym bardziej nie powinieneś mieć żadnych oporów, żeby mieć następne chętne. Nie angażuj się nigdy za bardzo, bo zawsze skończysz tak, jak teraz, pamiętaj że to Ty jesteś najważniejszy, a nie panna, bo zostaniesz pantoflem. Skup się na sobie, to jest teraz dla Ciebie najważniejsze
Potrzebne Ci są po prostu nowe znajomości, rozejrzyj się wokoło i sam zobaczysz, ile jest chętnych panien. Poszalejesz trochę z nimi, kilka pierwszych jeszcze będzie Ci się kojarzyć z byłą, a przy następnych zapomnisz już całkowicie. To najlepsza terapia. Zamiast się użalać nad sobą i robić z siebie frajera, korzystaj z życia ile się tylko da. Umawiaj się i zaliczaj każdą. O byłej zapomnij, bo to po prostu "była", była i poszła, a że to ona Cię zostawiła, tym bardziej nie powinieneś mieć żadnych oporów, żeby mieć następne chętne. Nie angażuj się nigdy za bardzo, bo zawsze skończysz tak, jak teraz, pamiętaj że to Ty jesteś najważniejszy, a nie panna, bo zostaniesz pantoflem. Skup się na sobie, to jest teraz dla Ciebie najważniejsze
9 2023-04-29 14:40:26 Ostatnio edytowany przez Johnny.B (2023-04-29 14:42:35)
Odpowiedziałeś sobie sam ^^ byłeś lepem tylko tym najlepszym ^^ Bosman dał Ci zajebista radę.