Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami

Od 5 lat jestem po rodzwodzie Ciężko jest mi samej z dziećmi ale staram się żyć i gnać do przodu Mój były  partner jest w wzwiasku Ale dalej zewzgledu na dzieci mamy Kontak Niestety dlamie takie relacje są bolesne bo jednak niedokonca wykreśliłam go z serca Jestem  zła na siebie ze dalej jestem mu uległa A on rozgrywa mnie jak chce Skrzywdził nie I dzieci w przeszłości ale nieumiem o nim zapomnieć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami
567 napisał/a:

Od 5 lat jestem po rodzwodzie Ciężko jest mi samej z dziećmi ale staram się żyć i gnać do przodu Mój były  partner jest w wzwiasku Ale dalej zewzgledu na dzieci mamy Kontak Niestety dlamie takie relacje są bolesne bo jednak niedokonca wykreśliłam go z serca Jestem  zła na siebie ze dalej jestem mu uległa A on rozgrywa mnie jak chce Skrzywdził nie I dzieci w przeszłości ale nieumiem o nim zapomnieć

Nie musisz z nim mieć kontaktu większego niż rozmowy o dzieciach i to tylko te najpotrzebniejsze. Postaw granicę i nie pozwalaj na zbyt wiele.

3

Odp: Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami

Rozumiem, że jesteś w trudnej sytuacji po rozwodzie i masz trudności z poradzeniem sobie z relacją z byłym partnerem. Rozstanie z partnerem może być bolesne i trwa pewien czas, zanim całkowicie wyeliminujemy uczucia, zwłaszcza gdy jesteśmy związani z nim przez dzieci.

Ważne jest, abyś dała sobie czas i zrozumiała, że proces gojenia po rozstaniu może być długi i wymagać pracy nad sobą. To normalne, że odczuwasz mieszane emocje wobec byłego partnera, zwłaszcza jeśli macie dzieci razem. Jednak ważne jest, abyś dbała o swoje dobre samopoczucie i ograniczała negatywny wpływ, który może mieć na Ciebie jego działanie.

Staraj się skupić na sobie, na swoim rozwoju i budowaniu nowego życia. Pracuj nad wzmocnieniem swojej niezależności emocjonalnej i postaw na siebie i swoje potrzeby. Może warto skonsultować się z terapeutą, który pomoże Ci przepracować trudne emocje i pomóc Ci w procesie odzyskiwania równowagi emocjonalnej.

Pamiętaj, że zasługujesz na szczęśliwe i zdrowe życie, wolne od negatywnego wpływu byłego partnera. Bądź wyrozumiała dla siebie, pozwól sobie na czas i przestrzeń do uzdrowienia i skoncentruj się na budowaniu pozytywnego i satysfakcjonującego życia dla siebie i swoich dzieci.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak sobie poradzić sama że sobą i że swoimi uczuciami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024