Nie mam ruchu przez depresję, jedyny mój ruch to pójście do łazienki, kuchni albo salonu, a tak to ciągle siedzę. Jednak gdy już gdzieś wychodzę, to jak idę mocno boli mnie prawa noga i dolna część pleców też po prawej stronie. Dlaczego tak jest? Dlaczego z lewą stroną wszystko jest ok, a prawa boli?
Na szybko mogłabym wymienić kilka powodów bólu po jednej stronie, dlatego nie wymienię żadnego. Nie diagnozuj się przez internet hinatro. Idź do lekarza rodzinnego, zbada Cię i przepisze leki lub da skierowanie do specjalisty.
Nie czekaj z tym bo samo nie przejdzie.
Jeśli wciąż nie spotkałaś mężczyzny u boku którego chciałabyś się zestarzeć, nie przejmuj się, Bez mężczyzny też się zestarzejesz. Może tylko później.
Mężczyzna jest jaki jest i nie ma co przy nim majstrować. Im szybciej kobieta to zrozumie tym lepiej dla niej. I dla niego - Maria Czubaszek
Nie mam ruchu przez depresję, jedyny mój ruch to pójście do łazienki, kuchni albo salonu, a tak to ciągle siedzę. Jednak gdy już gdzieś wychodzę, to jak idę mocno boli mnie prawa noga i dolna część pleców też po prawej stronie. Dlaczego tak jest? Dlaczego z lewą stroną wszystko jest ok, a prawa boli?
Bo się zastałaś. Im więcej będziesz się ruszać, tym mniej z czasem będzie boleć. Strona nie ma znaczenia.
Zbieram Przegrywów jak Pokemony.
Spróbuj włączyć sobie na Youtube bodybalance w domu i ćwicz.
Polecam nie tylko Tobie zresztą.
Podczas iścia?
Wiem! Szczym podać pyzy?
Szczymkolwiek.
Podczas iścia?
Wiem! Szczym podać pyzy?
Szczymkolwiek.
don't be rude
Dracarys napisał/a:Podczas iścia?
Wiem! Szczym podać pyzy?
Szczymkolwiek.don't be rude
Nah, that's not being rude. Just keeping up with authors level.
Farmer napisał/a:Dracarys napisał/a:Podczas iścia?
Wiem! Szczym podać pyzy?
Szczymkolwiek.don't be rude
Nah, that's not being rude. Just keeping up with authors level.
Sorry ale tego rodzaju błędy językowe to już lvl hard i nawet moje oczy zakrwawiły jak przeczytałam iścia.