Dać szansę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dać szansę?

Hej.Umowilam się ostatnio z facetem przez internet było bardzo fajnie to było ponad tydzień temu bardzo dobrze nam się rozmawiało,jemu także ogólnie spodobał mi się. Wiec spotkaliśmy się drugi raz poszliśmy do kina,potem na spacer,ale już nie było tak fajnie rozmowa nam się nie za bardzo kleila,poprostu już nie było tak super jak za pierwszym razem.On chciał wiedzieć czy będzie coś między nami ja odp że nie wiem nie jestem pewna.Uszanowal to.On by chciał.Na poniedziałek też się umowilismy tylko nie ustalilismy godziny i miejsca.I nie wiem czy sama o tym wspomnieć czy poczekać na niego? Nie wiem czy dać mu szansę.Nie wiem co robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dać szansę?

Dać szansę... Umów się.

3

No dać szansę, a czemu nie? Z Twojego opisu nie wynika nic dyskwalifikującego dla tej znajomości.

4

Jak nie wiesz, to po prostu sprawdź, co i jak będzie na kolejnym spotkaniu.

5

No tak to się rzadko spotyka sytuację że za pierwszym razem ktoś się spodoba a za drugim już nie.No a co on takiego zrobił co cię odrzuca?chce deklaracji?

6

skoro nic nie odwalil tylko romowa sie nie kleila to sprobuj raz jeszcze. moze mial gorszy dzien. najlepiej porobic cos razem, nie tylko ustawiac spotkanie pod rozmowe wink

7

Wolisz nie dać szansy a potem zastanawiac jak mogłoby być, czy iść i przekonac się jak jest? Co tracisz? Parę godzin i 5 zł na kawę

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024