Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :)

Cześć dziewczyny!
Jak w temacie. Mam już 27 lat (chociaż czuje się ciagle na 22), mieszkam za granicą, do Polski przyjeżdżam co 2-3 miesiące na kilka tygodni. W tym czasie chciałabym gdzieś wyjść, pozwiedzać jakieś polskie miasta lub wybrać się na weekend w Europę- a nie mam z kim. Nawet na codzien nie mam za bardzo z kim porozmawiać. Nigdy mi to szczególnie nie przeszkadzało, ale ostatnio czuje się dosyć samotna. Może znacie jakieś bardziej aktywne fora dla kobiet, bo to chyba powolutku umiera smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :)

a w jakim kraju mieszkasz?

3

Odp: Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :)
Herbaciara95 napisał/a:

Cześć dziewczyny!
Jak w temacie. Mam już 27 lat (chociaż czuje się ciagle na 22), mieszkam za granicą, do Polski przyjeżdżam co 2-3 miesiące na kilka tygodni. W tym czasie chciałabym gdzieś wyjść, pozwiedzać jakieś polskie miasta lub wybrać się na weekend w Europę- a nie mam z kim. Nawet na codzien nie mam za bardzo z kim porozmawiać. Nigdy mi to szczególnie nie przeszkadzało, ale ostatnio czuje się dosyć samotna. Może znacie jakieś bardziej aktywne fora dla kobiet, bo to chyba powolutku umiera smile

Z tego co widzę, forum ma się całkiem dobrze :-)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Gdzie znaleźć znajomych? Szukam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021