Przyjaciółka ->priorytetem, poznam! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciółka ->priorytetem, poznam!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Przyjaciółka ->priorytetem, poznam!

Witam!

Czytam to forum już od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się udzielić.
Widzę, że wiele osób poszukuje koleżanek/kolegów lub mężczyzn/kobiet do relacji przyjacielskiej, lub romantycznej.

Ja poszukuje czegoś bardziej konkretnego. Oczywiście liczę się z tym, że nie każdemu mój „profil” poszukiwań będzie odpowiadał, ale mam też nadzieję uniknąć niepotrzebnego hejtu. Ostatecznie każdy jest tu w jakimś celu smile

Do rzeczy, poszukuje przyjaciółki. Koniecznie kobiety. Kogoś o podejściu do życia w podobnym stylu jak moje. Mianowicie, ważniejsza jest dla mnie przyjaźń niż romanse i miłość. Z tego właśnie powodu proszę by panowie sobie odpuścili i uszanowali swój i mój czas. Nie ma powodu się zagłębiać czemu tak jest, po prostu tak jest i tyle. Zatem szukam kobiety-singielki, osoby o podobnym podejściu, dla której miłość nie jest priorytetem. Panie zainteresowane kobietami jak najbardziej mogą pisać bez krępacji, bo to jest teren, na który nie zabrnęłam i kto wie? Podstawa jednak jest, to co pisałam na początku.
Wiek koniecznie 25+, lokalizacja jest bez znaczenia.
Proszę o kontakt wyłącznie osoby szczerze zainteresowane. Nie odpowiadam na zaczepki i nie będę się tłumaczyć. Jesteśmy dorośli, więc się szanujmy smile

Na początek kontakt wyłącznie mailowy, pod postem nie będę odpisywać podobnie jak na wiadomości z kategorii „Cześć, co słychać?”. Oczekuję więcej finezji i zaangażowania skoro już piszesz w konkretnym celu. Jak się sytuacja rozwinie, to przeniesiemy się w bardziej prywatny kanał.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka ->priorytetem, poznam!

Przy takim podejściu i wymaganiach nie potrzebujesz przyjaciół, ale psychologa big_smile

3

A jakiegoś listu motywacyjnego nie trzeba dołączyć? Należy oczekiwać, by osoba zainteresowana zostaniem twoim przyjacielem była odpowiednio umotywowana, a nie jakieś tam głupoty w głowie.

4

Oho, pełne wsparcie... aż przykro sie to czyta. Ludzie szukają różnych rzeczy, takie mamy czasy. Zrozumienie bliźniego, to trudna sztuka. Nie nam to oceniać, kto co szuka, bo zdaje się, że nie taka rola jest tego forum. Prawda? Wsparcie, dobre słowo? Jesteśmy w temacie o samotności, jakbyście nie zauważyli i wypadałoby nie "dowalać". Napisała konkretnie czego szuka i tyle. Zdaje się, że o hejcie i komentarzach tez coś było.
Życzę Ci powodzenia i nie łam się, każdy w końcu sie odnajdzie smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciółka ->priorytetem, poznam!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024