Szukam nowych kumpelek 37+ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam nowych kumpelek 37+

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Szukam nowych kumpelek 37+

Cześć dziewczyny,
praca w korposzczurowni i ten tryb funkcjonowania nie służy podtrzymywaniu kontaktów, bo każdy (włącznie ze mną) gdzieś gna, jest zestresowany, zarobiony. Bleee… Mówi się „nowym rokiem nowym krokiem”, dlatego chciałabym wrócić do bardziej towarzyskiej siebie, bo taka zawsze byłam, a w ferworze dnia codziennego trochę zeszło to na dalszy plan. A co za dużo, to niezdrowo.

Tak więc może wśród Was są jakieś fajne babeczki, które mają ochotę na poszerzenie kręgu znajomych i nowe towarzystwo? Nie jestem nudziarą ani typem „księgowej”. Sama nie wiem co robię na tym portalu, ale taki chyba teraz life. A fajni ludzie z błyskiem w oku i z otwartą głową mogą wpaść na siebie wszędzie. Jeśli czytasz ten wpis i myślisz podobnie, jesteś w przedziale 37-45 l. i mieszkasz w Warszawie … napisz do mnie na priv. Może przy bliższym poznaniu na kawie czy przy winku okaże się, że nadajemy na tych samych falach i zyskamy fajnego człowieka w swoim życiu.

Anka

Portal niestety uniemożliwia nowym użytkownikom wpisywanie linków, więc podaję mój adres e-mail w formie "rozpisanej":)
anna(kropka)kadrys(małpka)gmail(kropka)com

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Nieszka (2023-02-14 22:32:47)

Odp: Szukam nowych kumpelek 37+

Hej nie tylko korpo nie służy przyjaźni. Ja pracuję w zupełnie innym miejscu i też króluje rywalizacja i egoizm. To akurat nieodłączny element pracy

3 Ostatnio edytowany przez Nieszka (2023-02-14 22:42:50)

To jest smutne. Wchodzę do pracy, robię swoje i wychodzę. Czasem nawet nie ma z kim pogadać

4

Po co szukasz tych "kumpelek" bo z tego co napisalas nie wynika wiele poza tym, ze jestes towarzyska i chcesz "poszerzyc krag znajomych"?
Kim dla Ciebie jest "kumpela" i co konkretnie oznacza "zyskanie fajnego czlowieka w swoim zyciu"?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam nowych kumpelek 37+

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024