Cześć wszystkim, w ostatnich miesiącach moim hobby stała się pielęgnacja ogrodu. Szukam miejsca w którym zakupie sadzonki borówki amerykańskiej. Szukam sadzonek z owocami wysokiej jakości. Koleżanka polecała mi gospodarstwo romańscy zapewniając, że ich borówki zachwycają smakiem. Czy ktoś z Państwa kupował ich sadzonki? Jeśli tak to możecie polecić?
a ty nie na nartach w Australii???
Jak ja nie lubię ogródka brrrrrr
Całe to paskudne kopanie i grzebanie w ziemi . Jakby nie można było przyjemniej spędzić czasu z ludźmi przy kawie na ciekawych rozmowach.
Przychodzi człowiek na Forum a tu znowu ten ogródek, i na samotności i na psychologii. Masakra jakaś ![]()
Masakra jakaś
Zielsko, zielsko i jeszcze więcej zielska
do tego krety,turkucie podjadki,ślimaki,przędziorki,mszyce,nornice
jedynie napalm pomaga na to wszystko ![]()
Agnes76 napisał/a:Masakra jakaś
jedynie napalm pomaga na to wszystko
Kreciki to bardzo pożyteczne zwierzątka i te proszę wykluczyć z całej bandy szkodników.
O krecika to ja dbam, nawet jego kopce mi nie przeszkadzają. Jak wyżre larwy spod trawnika sam sobie pójdzie.
paslawek napisał/a:Agnes76 napisał/a:Masakra jakaś
jedynie napalm pomaga na to wszystkoKreciki to bardzo pożyteczne zwierzątka i te proszę wykluczyć z całej bandy szkodników.
O krecika to ja dbam, nawet jego kopce mi nie przeszkadzają. Jak wyżre larwy spod trawnika sam sobie pójdzie.
no dobraa
paslawek masz dar wklejania super obrazków ![]()
Fajny ten krecik, całkiem jak z dobranocki ![]()
drobiazg ![]()