Cześć wszystkim, w ostatnich miesiącach moim hobby stała się pielęgnacja ogrodu. Szukam miejsca w którym zakupie sadzonki borówki amerykańskiej. Szukam sadzonek z owocami wysokiej jakości. Koleżanka polecała mi gospodarstwo romańscy zapewniając, że ich borówki zachwycają smakiem. Czy ktoś z Państwa kupował ich sadzonki? Jeśli tak to możecie polecić?
a ty nie na nartach w Australii???
Jak ja nie lubię ogródka brrrrrr
Całe to paskudne kopanie i grzebanie w ziemi . Jakby nie można było przyjemniej spędzić czasu z ludźmi przy kawie na ciekawych rozmowach.
Przychodzi człowiek na Forum a tu znowu ten ogródek, i na samotności i na psychologii. Masakra jakaś
Masakra jakaś
Zielsko, zielsko i jeszcze więcej zielska
do tego krety,turkucie podjadki,ślimaki,przędziorki,mszyce,nornice
jedynie napalm pomaga na to wszystko
Agnes76 napisał/a:Masakra jakaś
jedynie napalm pomaga na to wszystko
Kreciki to bardzo pożyteczne zwierzątka i te proszę wykluczyć z całej bandy szkodników.
O krecika to ja dbam, nawet jego kopce mi nie przeszkadzają. Jak wyżre larwy spod trawnika sam sobie pójdzie.
paslawek napisał/a:Agnes76 napisał/a:Masakra jakaś
jedynie napalm pomaga na to wszystkoKreciki to bardzo pożyteczne zwierzątka i te proszę wykluczyć z całej bandy szkodników.
O krecika to ja dbam, nawet jego kopce mi nie przeszkadzają. Jak wyżre larwy spod trawnika sam sobie pójdzie.
no dobraa
paslawek masz dar wklejania super obrazków
Fajny ten krecik, całkiem jak z dobranocki
drobiazg