Zdrowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zdrowie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Zdrowie

Hej mam na imię Kasia
Niedługo minie rok  od kąd urodziłam swojego synka
Poród był odebrany  cesarskim  cięciem 
Po upływie dwóch tygodni udałam się na konsultacje ginekologiczną wszystko było w porządku
Jestem przed miesiączką tydzień  temu zauważyłam krew na swojej bieliźnie pomyślałam że może okres mi się zaczął 
Jednak po trzech dnia krwawienie ustąpiło
Krwawienie było dość intensywne  ale nie za częste
Czy któraś  z was miała taką sytuację ?
Czy powinnam udać się do lekarza ?
Proszę o jakieś porady
Z góry dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrowie

Każdy objaw który nas niepokoi trzeba skonsultować z lekarzem. Tez urodziłam przez cesarkę i w moim przypadku plamienia to było wciąż (choć rok to bardzo długo) oznaka oczyszczania się organizmu. Dla swojego spokoju kochana idź do ginekologa, lepiej zobaczyć co tam się dzieje. Czasem to może być infekcja a czasem jakiś nie daj boze mięśniak. Wiec ja radzę iść spokojnie do lekarza i zobaczyć od środka co tam się dzieje, może krótki okres, może był intensywny seks( choć jak mówisz to trwało 3 dni i było mocne, wiec ja wykluczam). Dochodzi tez kwestia czy byly skrzepy, kolor, zapach, ile dni przed planowana miesiączka, stres, bardzo dużo czynników. Trzymam kciuki ze to nic poważnego, daj znać co powiedział doktorek wink zdrowia dla mamy i malucha !

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Zdrowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024