Chcesz z kimś pogadać - zapraszam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chcesz z kimś pogadać - zapraszam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Życzliwy (2022-12-09 00:37:11)

Temat: Chcesz z kimś pogadać - zapraszam

Hej.

Wracam na to forum po dłuższej przerwie. Idzie okres zimowy i mam nieco więcej czasu, więc pomyślałem, ze jeżeli mogę się przydać jakiejś samotnej duszyczce to jestem do dyspozycji.
Mogę zaoferować swobodną rozmowę o wszystkim i o niczym, jezeli może to pomóc komuś, kto czuję się samotny i nie ma z kim pokonwersować. Nie mogę zadeklarować długich rozmów telefonicznych, ciągłego czatowania czy stałej obecności w socjal mediach ale swobodną wymianę myśli i nawiązanie miłej relacji mailowej ku pociesze serc.
Na spotkanie w realu też niewielka szansa ale nie wykluczam takiej opcji.
Oczywiście ofertę kieruje głownie do żeńskiej części użytkowników forum.
Żeby nie być dla nikogo niemiłym zaskoczeniem to informuję, że jestem gościem po czterdziestce ale wiek to tylko cyfra i nie zamykam się na jakieś ramy wiekowe.
Może moĵ post jest dość bezpośredni ale chcę by taki był, bo może to ośmieli niśmiałe i samotne osoby do nawiązania znajomości.

Zapraszam do kontaktu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcesz z kimś pogadać - zapraszam

Wracasz na forum po dłuższej przerwie ? Z 4 postami ? big_smile Pewnie wielu tęskniło wink

3

Wyczuwam nutkę uszczypliwości.
Na ten czas, osoby z którymi miałem przyjemność rozmawiać (poza forum w ramach konwersacji mailowej) nie narzekały.

4

Walentynki w paryzu ? Jak byscie kobiety zareagowały na taką niespodziankę

5

Pawel2022 napisał/a:

Walentynki w paryzu ? Jak byscie kobiety zareagowały na taką niespodziankę

Ponoć jesteś singlem, to kogo chcesz w tak drastyczny i dramatyczny sposób zaskoczyć?

6

Hmm..."ciekawy" wątek pojawił się w moim temacie.
Nie wiem czy to pomyłka, prowokacja czy co?
Pawel2022 możesz wyjaśnić skąd takie pytanie pod tym postem?
Żeby było jasne, to nie mam nic przeciwko, by toczyła się tu pewna dyskusja jednak to dość radykalna zmianą tematu.
Fakt, że kolega wcześniej też zaczął od pewnej subtelnej uszczypliwości, no ale był jakby bardziej w temacie.
Jednakże odnosząc się do Twojego zapytania to uważam, że grubo wypaliłeś, bo na taki apel odpowiedzą albo zajadłe materialistki albo zdesperowane dziewczyny, które nie liczą się z żadnym ryzykiem związanym z wieloma niewiadomymi. Myślę, że w kategoriach niespodzianki to można by mówić wtedy gdy taka propozycja pada w stosunku do osoby, którą w mare dobrze się zna i gdzie pojawia się chociaż odrobina "chemii".

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chcesz z kimś pogadać - zapraszam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024