Brak sił - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak sił

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Brak sił

Przez depresję nie mam siły pracować nad sobą na psychoterapii. Czy dzięki antydepresantowi będę miała siły na psychoterapię?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak sił
Betixa napisał/a:

Przez depresję nie mam siły pracować nad sobą na psychoterapii. Czy dzięki antydepresantowi będę miała siły na psychoterapię?

Antydepresant może wspomóc psychoterapię. Oczywiście musi być dobrze dobrany. A to może potrwać. Nawet dobrze dobrany antydepresant zaczyna działać po minimum 2 tygodniach.

Zgniłe jajko wink (nie JAJKA)

3

Potwierdzam. Leki maja swój czas "rozbiegu". Czasem na początku ich brania jest nawet nieco gorzej ale po 2-3 tyg działania niepożądane mijają a organizm zaczyna reagować na lek i dochodzi do poprawy samopoczucia.  Wtedy i sił przybywa i myślenie staje się bardziej przejrzyste. Oczywiście pod warunkiem że lek dobrze dobrany, bo nie zawsze od razu trafia się w swój lek.
Dlatego cierpliwości i odwagi Aurorko. Daj sobie te 3 tyg na poprawę kondycji. Gdyby jednak po tym czasie nie było nawet minimalnej poprawy to warto się zgłosić do swojego lekarza psychiatry by albo zmienił dawkę leku albo sam lek.
Będzie lepiej zobaczysz.

4

Betixa napisał/a:

Tak, leki moga pomóc na poczatek.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak sił

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021