Jestem z mężczyzna od miesiąca razem a spotkamy się już 4miesace ...co robić zależy mi na nim ale on kocha swoją było...nie są razem rok mówi mi że mu zależy na mnie że mnie nie zdradzi ale moje imnie myli z jej imieniem ...opowiada mi o niej nie lubię tego słuchać...mówię mu żeby nie mówił ale on przecież to nie jest takie łatwe.Byli 8lat razem ...jak mu wybić ja z głowy?
Jestem z mężczyzna od miesiąca razem a spotkamy się już 4miesace ...co robić zależy mi na nim ale on kocha swoją było...nie są razem rok mówi mi że mu zależy na mnie że mnie nie zdradzi ale moje imnie myli z jej imieniem ...opowiada mi o niej nie lubię tego słuchać...mówię mu żeby nie mówił ale on przecież to nie jest takie łatwe.Byli 8lat razem ...jak mu wybić ja z głowy?
Uciekać.
Jesteś tylko plastrem na rany.
Wiesz dlaczego się rozstali?
Wyrzuciła go z domu bo wypił...I nie układało im się podobno od jakiegos czasu .powiedzala mu ze nie da mu życia ułożyć...I tak było jak się dowiedzala że jesteśmy razem prawie z nim się spotkała ale ja nie dopuściłam do tego ...I się nie spotkali ...
Prawdy się nie dowiesz... ale jak on od niej emocjonalnie nie może się uwolnić, to może być borderką, a one tak potrafią uzależnić faceta, że on nie jest w stanie ułożyć sobie życia z inną kobietą.
Z borderką ponoć ani żyć ani się rozejść...
Jedynie może pomóc, ale nie musi, terapia, zawsze warto spróbować.
Zaproponuj terapię, jak się nie zgodzi, powinnaś zerwać. Pytanie dlaczego Ty wchodziłaś z nim w relację, skoro dalej kochał ex...
Wyrzuciła go z domu bo wypił...I nie układało im się podobno od jakiegos czasu .powiedzala mu ze nie da mu życia ułożyć...I tak było jak się dowiedzala że jesteśmy razem prawie z nim się spotkała ale ja nie dopuściłam do tego ...I się nie spotkali ...
Byli razem 8 lat i wyrzuciła go z domu bo raz wypił? Czy może raczej...... pił?
Jeśli tu o picie chodzi, to może pan często lubił sobie wypić? Obiecywał jej, że przestanie, ale tak nie było.. dlatego im się nie układało. Ona miała nadzieje, że się zmieni, ale się nie zmienił, więc się rozstali...
Poza tym nie przypilnujesz go, żeby się z nią nie spotkał. Jak będą chcieli to i tak się zobaczą. Nie będziesz go pilnować 24h na dobę.
Sam fakt, że on Ci o niej opowiada i chciał się z nią spotkać już dużo znaczy.
7 2022-11-22 11:38:16 Ostatnio edytowany przez ulle (2022-11-22 11:40:31)
Autorko, jesteś idealnym przykładem na to, jak ludzie potrafią nie myśleć.
Chłop powiedział jej, co chciał, a ona przyjęła jego wersję kompletnie bezkrytycznie, jakby nie potrafiła myśleć.
A może rzeczywiście nie potrafi myśleć?
Czasem zastanawiam się czy takim ludziom, jak autorka nie żyje się przypadkiem lepiej i szczęśliwiej niż tym, którzy potrafią myśleć.
Ot, taki beztroski mały koliberek, tu przysiadzie, tam przysiadzie i dla niego zawsze wszystko jest kolorowe, nęcące i przyjemne.
Gdyby trafiło na myśląca kobietę, to ten facet po takim tłumaczeniu nie miałby najmniejszych szans.
Trafił jednak na taką, która nie myśli i proszę, jak pięknie oboje sobie radzą. Na swój sposób są szczęśliwi i śmiało mogą powiedzieć, że kogoś mają.
Autorko, nie wiem czy nie zazdroszczę Ci Twojej bezmyślności, żeby nie napisać mniej przyjemnie.
Ostatnio rozmawiałam z moim facetem i postanowiliśmy robić więcej rzeczy razem. Bardzo lubi wyścigi, więc korzystając z usług integralpoland. com jedziemy na formułe 1.
Nie kopsaj mu szpary
Niech jedzie na ręcznym
co robić zależy mi na nim ale on kocha swoją było...nie są razem rok mówi mi że mu zależy na mnie że mnie nie zdradzi ale moje imnie myli z jej imieniem ...opowiada mi o niej nie lubię tego słuchać
Nie wierzę w takie coś, jak pomyłka imoin.
Ty mylisz jego imie z byłym? No właśnie...
Chyba że on dzisiaj jest u Ciebie a jutro u niej. Wtedy tak
A przy kolejnej opowieści powiedź, że ona Cię nie interesuje i nie chcesz o niej słuchać